Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Odżywki, Gainery itp.

Featured Replies

Opublikowano

smakuje jak tynk ze ściany

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 406,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• to mówiłem do ogóra ty cygańska niedomyta spyerdolino. jak gada z jetim na razie to niech gada. a ty szczym ryj remizowy kmiocie discopolowa podróbo cwela bo nic nie zamykałem tylko odpowiedziałem koc

• dobra zaczekaj (pipi)o bo obieram ziemniaki i wstawiam wode zaraz ci odpisze

• Garnier dobra firma, moje włosy po niej zawsze są świetnie odżywone.

Opublikowano

W sumie trafne porównanie. Chyba lepiej już waniliowe, ale z czasem mi brzydło i zawsze im bliżej dna, tym dłużej mi schodziło aż prawie do końcówki ważności xd

Opublikowano

Tak jak koledzy pisza, tez myslalem ze moze bedzie troche jak mleko w proszku xd 

Smakuje jak woda z przeplukanego bidonu po odżywce

Opublikowano

No właśnie też tak myślałem xD czystego z wodą pić nie będę tylko mlekiem, a potrzebuje do shake'a z bananem. I tak wsypuje łyżeczkę kakao zawsze. Trochę za slodkie mi się te smakowe zrobiły, dlatego szukam czegoś innego. Jak będzie chujnia to zmęczę i tak i wrócę do smakowych. 

2 godziny temu, mcp napisał:

smakuje jak tynk ze ściany

Czyli to smak studencki, 3dni przed wypłatą :kaz:

Opublikowano

Może zmieszaj smakowe z naturalnym pół na pół, mi to pasowało, bo samo smakowe to faktycznie aż mdliło. 

Opublikowano

Zawsze powtarzam: tylko Olimp. 

Opublikowano
21 minut temu, Plugawy napisał:

Mamy tu amatorów sfd, ale ja do niech nie należę :D

Chyba tylko jeden debil u nich kupuje

Opublikowano

Kfd też musi być nieźle spocone przy uposledzonym bracie bo połowa januszy i tak nie rozróżnia sfd od kfd :kekw:

Opublikowano
1 godzinę temu, maciucha napisał:

Kfd też musi być nieźle spocone przy uposledzonym bracie bo połowa januszy i tak nie rozróżnia sfd od kfd :kekw:

masz w pierwszym punkcie oswiadczenia co wrzucilem:bella:

Przechwytywanie.JPG.d7d0eefa0df01308409ae3b7da1347eb.JPG

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wybaczcie że nie będę wertował 300 stron, proszę więc o konkret co kupić bo właśnie mi się skończyło białeczko i kreatynka. Do tej pory używałem produktów SFD, ale po ostatnich wpadkach tej firmy chyba czas na zmianę. Fajnie jakby produkty nie zawierały słodzików i były dostępne w smakach albo neutralnych albo nie słodkich. Z góry dziękuję.

Edytowane przez gtfan

Opublikowano

Jak bez słodzika to neutralny smak zostaje, np od Olimpu.

Opublikowano
Teraz, krupek napisał:

Jak bez słodzika to neutralny smak zostaje, np od Olimpu.

możesz polecić którąś konkretną serię lub produkt?

Opublikowano

Dawno temu miałem od Olimpu koncentrat serwatki bezsmakowy i smakował jak cement, cała moja przygoda :niki:

Opublikowano
38 minut temu, gtfan napisał:

Wybaczcie że nie będę wertował 300 stron, proszę więc o konkret co kupić bo właśnie mi się skończyło białeczko i kreatynka. Do tej pory używałem produktów SFD, ale po ostatnich wpadkach tej firmy chyba czas na zmianę. Fajnie jakby produkty nie zawierały słodzików i były dostępne w smakach albo neutralnych albo nie słodkich. Z góry dziękuję.

https://sklep.kfd.pl/kfd-pure-wpc-82-instant-700-g-bialko-serwatkowe-naturalne-p-6867.html

https://sklep.kfd.pl/kfd-premium-creatine-250-g-kreatyna-monohydrat-p-8046.html

Opublikowano

Naturalnego nigdy nie miałem, ale ziomek miał niedawno z kfd i sobie chwalił.

Opublikowano
2 godziny temu, Shen napisał:

Naturalnego nigdy nie miałem, ale ziomek miał niedawno z kfd i sobie chwalił.

Tego nie da sie pic chyba ze z czyms sie polaczy. Jak woda po przeplukanym bidonie.

Opublikowano

No właśnie wczoraj piłem i zapomniałem dodać odrobiny cukru, bo akurat shake'owałem z zielonym bananem, a ten słodki nie jest. Dałem jeszcze pół łyżeczki kakao i płatki i wyszło ok. Jak ktoś rzeczywiscie nie szuka słodkości i sztucznych słodzikow to dobra opcja. Z samą wodą nie mam odwagi tego zrobić. Zjadłem za to troche suchego i było nawet dobre w smaku, tylko oblepia strasznie zęby wtedy xd

Na drugi dzień miałem w paczkomacie, ten suplemenciki to sprawdzony sprzedawca, już nie pierwszy raz brałem od niego.

Opublikowano

Eh kiedyś to było.., a teraz oszukujo złodzieje jedne :nosacz2:

wpc.thumb.jpg.cf512466e8daa6b6cdf90bec06b68cc7.jpg