Opublikowano 15 kwietnia 20205 l 31 minut temu, Dave Czezky napisał: Moim zdaniem i tak jest zayebisty progres u Litiego. Kiedys wrzucilem tutaj posta z jakiegos KIFa czy tam innego forum dla oliwkowych stringersow, gdzie doradzal chuopakom rozne koksy, a on mowil ze tylko cykle rozpisuje, bo sam nie bierze xDDDDDDDDDDDD tak było i ja mu wierze bo 150 propa w doope to jak raz w tygodniu dobrze poruchać czyli natural
Opublikowano 16 kwietnia 20205 l Kto jak kto, ale litwin pewnie mocno czeka na zniesienie zakazu wejść do parków.
Opublikowano 16 kwietnia 20205 l 29 minut temu, Tokar napisał: Kto jak kto, ale litwin pewnie mocno czeka na zniesienie zakazu wejść do parków. Wrzuć swoją fotę, zobaczymy, czy też czekasz
Opublikowano 16 kwietnia 20205 l 52 minuty temu, Tokar napisał: Kto jak kto, ale litwin pewnie mocno czeka na zniesienie zakazu wejść do parków. W sensie turlanie się po trawie, czy co to było?
Opublikowano 16 kwietnia 20205 l Jego nie, ale twojego bym mógł w paszczu zjechać. Daj mi namiar jak coś.
Opublikowano 16 kwietnia 20205 l 9 godzin temu, MAJOCHEY_PL napisał: Wrzuć swoją fotę, zobaczymy, czy też czekasz Podpowiem - Tokar to urzędnik Państwowy. Nie radzę go bić.
Opublikowano 16 kwietnia 20205 l 48 minut temu, Jotrazydwa napisał: Podpowiem - Tokar to urzędnik Państwowy. Nie radzę go bić. Kto tu mówi o biciu...
Opublikowano 27 czerwca 20204 l I jak tam panowie testoronowcy? Ktoś już robi forme na wakacje mimo coronki? U mnie od 1 lipca otwierają siłownie to powoli trzeba działać.Wrzucam samoebke aka instragram by rozruszać termat i zmobilizować sie by forme zrobić bo przez te 3 miechy braku siłki ciężko będzie wrócić. DAWAJTA PANOWIE FORMY https://ibb.co/42fPsB5 Edytowane 27 czerwca 20204 l przez SpacierShark123
Opublikowano 27 czerwca 20204 l Co jest Panowie nikt nie szykuje formy? Co się z wami stało od czasu epidemii?
Opublikowano 2 lipca 20204 l 2 godziny temu, Litwin81 napisał: to jest za mocne xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Opublikowano 2 lipca 20204 l Wygladasz bardzo dobrze jak na swoj wiek, Litwin. Lepiej od wiekszosci 40 latków.
Opublikowano 2 lipca 20204 l a co to za gigantyczna sznyta na drugim zdjeciu? :O Zasnales z siusiakiem przyjaciela na czole?
Opublikowano 2 lipca 20204 l 3 godziny temu, Dave Czezky napisał: a co to za gigantyczna sznyta na drugim zdjeciu? :O Zasnales z siusiakiem przyjaciela na czole? Gdzie tam,to żyła umiem z tego zrobić V.Swoją drogą ciekawy masz tok myślenia.Widzę że dla Plugawego nadal jesteś guru,prędzej tutaj podejrzewałbym zasypianie z fotką twojego bydlaka. Edytowane 2 lipca 20204 l przez Litwin81
Opublikowano 3 lipca 20204 l hehe, ja chcialem z tego zrobic awatar xD Szanuje za udany ruch wyprzedzajacy.
Opublikowano 3 lipca 20204 l Gość wali sterydy więc przestańce mu dogryzać bo wpadnie pan Spoder man i wam dupsko przeora.