Opublikowano 4 stycznia 201510 l A jak ma się sprawa z telefonami Lenovo i Asusa? Trochę się już ugruntowały na rynku. Macie jakieś opinie o nich? Szczególnie Asus jest fajny wizualnie.
Opublikowano 4 stycznia 201510 l Z ultra w tej cenie chyba tylko z dobrych do wyrwania. Lepszy od Samsung Galaxy Note 2?
Opublikowano 4 stycznia 201510 l Z ultra w tej cenie chyba tylko z dobrych do wyrwania. Tylko gdzie ;-) Od 800 się zaczynają... Jakieś inne sugestie?
Opublikowano 4 stycznia 201510 l Czasami na tablicy się pokazują, trzeba czekać. Zbyt niska cena jak na takie wymagania...
Opublikowano 5 stycznia 201510 l Ktoś może polecić jakieś sensowne zamienniki akumulatorów? W galaxy nexus jest diabelnie mała bateria (1750), wypadało by co najmniej 2000 mAh kupić, tylko jaki?
Opublikowano 5 stycznia 201510 l Po Lumii 710 używam teraz Lumii 535 i nie jestem przekonany do wielkości ekranu (5 cali), może lepiej zwrócić i przerzucić się na Androida z np. LG F60, który na papierze wydaje się całkiem niezły? Wolę mniejszy telefon, koniecznie z fleszem.
Opublikowano 6 stycznia 201510 l Ktoś może polecić jakieś sensowne zamienniki akumulatorów? W galaxy nexus jest diabelnie mała bateria (1750), wypadało by co najmniej 2000 mAh kupić, tylko jaki? Te wszystkie zamienniki i podroby na allegro mozna o kant du.py rozbic. Tylko orginal i tylko przez autoryzowany serwis
Opublikowano 6 stycznia 201510 l A uniwersalne power banki?. Może niezbyt ładnie to wygląda, ale raczej działa jesli kupisz jakis markowy
Opublikowano 7 stycznia 201510 l A co powiecie o marce Mugen, ponoć ich akumulatory są lepsze od stockowych, cenią się też skurczybyki, za aku 200mAh 40$+27$ wysyłka, opinie jednak są co najmniej bardzo dobre.
Opublikowano 8 stycznia 201510 l Mugen kojarzy sie ze swietna bijatyka w swiecie Dragon Balla. Ja bym bral.
Opublikowano 9 stycznia 201510 l Szukam telefon taki jak xperiia t i tylko ma mieć 2x lepszą baterię. Jest taki ?
Opublikowano 12 stycznia 201510 l Miałem już brać galaxy s4 ale przedłużam ofertę z play więc chyba wybiorę coś lepszego. Za ~650 zł mam xperię Z2 , która nie dość że śliczna to mocna . Myślałem też nad iphonem 5s ale dopłata 1099 zł z abonamentem 89 zł to lekka przesada.
Opublikowano 12 stycznia 201510 l Szukam telefon taki jak xperiia t i tylko ma mieć 2x lepszą baterię. Jest taki ? Miałem xperie T. Zmieniłem na z2 i bardzo sobie chwale. Bateria wytrzymuje około 2 dni.
Opublikowano 13 stycznia 201510 l Panowie budżet do 800zł i zastanawiam się nad tym http://allegro.pl/czarny-smartfon-samsung-galaxy-s3-neo-i9301-32gb-i4950340265.html czy raczej do tej kwoty byście coś innego polecili? Edytowane 13 stycznia 201510 l przez Figuś
Opublikowano 13 stycznia 201510 l To jest odświeżona wersja trójki? Zazwyczaj te wszelkie "mini", "neo" itp. to kastraty oryginalnych modeli, ale z tego co widzę to ma więcej RAMu: http://www.mgsm.pl/pl/katalog/samsung/gti9301i/Samsung-GT-i9301i.html Przyznam, że jeśli interesowałaby mnie nówka poza abonamentem, to rozważałbym.
Opublikowano 13 stycznia 201510 l U samsunga wszystkie pochodne flagowe Galaxy S to go wna obesrane. Z calej tej kliki to tylko Z3 Compact to dobry telefon, reszta to takie wykastrowane dzieci wymagajace szczegolnej opieki. U samsunga kastraty to porazka i pułapka na frajerów czytających nazwe Samsung Galaxy S3 Neog owno.
Opublikowano 13 stycznia 201510 l No ale czy w konkretnym przypadku S3 Neo nie mylisz się? Akurat S3 Neo wydaje się lepszy niż pierwotny model: - oficjalny android w nowszej wersji (4.4) - 1.5 GB RAM (zawsze o 0,5GB więcej). - nie widzę w dalszej specyfikacji pogorszeń, ale może już jestem zmęczony.Tu akurat wydaje mi się, że to lekka ewolucja a nie kastrat (za to Note 3 Neo jest gorszy niż Note 3) Link: http://www.androidpit.com/galaxy-s3-neo-with-android-4-4-kitkat-in-germany Edytowane 13 stycznia 201510 l przez _Red_
Opublikowano 13 stycznia 201510 l Jechałem do tej pory na xperii J i żeby mi dzisiaj nie spadła z dachu jak byłem komin na chacie wyczyścić to bym dalej z niej korzystał, głównie do dzwonienia i czasem do przeglądnięcia forum będę go używał, większych wymagań co do tel nie mam.
Opublikowano 13 stycznia 201510 l Jak ktos jest zainteresowany to w przyszlym tygodniu bede mial Z2 na sprzedaz. Mysle 999zl max. Nowa z Playa.
Opublikowano 13 stycznia 201510 l Odezwij się do mnie w przyszłym tygodniu. Poniżej tysiaka kupujący nie płaci podatku PCC gdy kupuje się od osoby prywatnej, więc bym rozważył skoro nówka z paragonem od Play (też mam Play ale simlocka chyba w nich nie ma)?Licytuję wciąż parę HTC One M7 bo jednak ich sylwetka mi się bardziej podoba niż blokowaty Z2, ale to są jedyne dwa modele, które mnie interesują.
Opublikowano 14 stycznia 201510 l No ale czy w konkretnym przypadku S3 Neo nie mylisz się? Akurat S3 Neo wydaje się lepszy niż pierwotny model: - oficjalny android w nowszej wersji (4.4) - 1.5 GB RAM (zawsze o 0,5GB więcej). - nie widzę w dalszej specyfikacji pogorszeń, ale może już jestem zmęczony. Tu akurat wydaje mi się, że to lekka ewolucja a nie kastrat (za to Note 3 Neo jest gorszy niż Note 3) Link: http://www.androidpit.com/galaxy-s3-neo-with-android-4-4-kitkat-in-germany Odniosłem siędo ogólnego trendu w Samsungu, nie konkretnie do Neo, raczej chodziło mi o te wszystkie Mini albo Compact, które są kastratami bo o nich też wspominałeś. Samo S3 Neo jest ok bo to taki standardowy S3 po lekkim liftingu na plus. Ja osobiście nie ładowałbym się w S3 bo to już trochę stary model, no i full plastik. Osobiście jak mam płacić nie małe piniądze za plastik a szklo lub aluminium jak w xperii czy htc to wybór jest prosty. Samsunga nigdy nie kupie, cenią się a jakość wykonania jak w mid endzie lub low endzie czyli sam plastik albo jakaś skóropodobna faktura.
Opublikowano 14 stycznia 201510 l Compacty to w sumie jedyne mniejsze flagowce które nie są kastratami względem większych wersji.