Skocz do zawartości

Gry na PSN

Featured Replies

Opublikowano

Dead Space 3 jest za 29 zł. Hmmm....

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 473,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czyli krótko mówiąc - nie ma nic za darmo Dlatego jeśli mamy dostać jakieś darmowe gry to powinny być one poza usługą PS Plus. Ja raczej nigdy nie opłacę abonamentu, nie dlatego że nie mam na to pie

• Oni z tą ceną Rayman'a tak na serio? Lekarz zabronił się denerwować, ale kuźwa za kogo oni mnie mają? Za kolesia który zapłaci 219 zł? Absurdalne ceny gier na PSS ubliżają mi i mam nadzieję, że stracą

• Mariusz S.
    Mariusz S.

To ja może z innego forum przekleję, coby się nie produkować na nowo  

Opublikowano

Fajna cena. Chcę wycisnąć 100 % ze wszystkich Dead Space'ów, i mimo że trójka najsłabsza to chyba kupię i przejdę te 3 pozostałe razy.

Opublikowano

No właśnie mam smaka na kilka:

Kane & Lynch 2: Dog Days za 21,60 zł (dla tych z PS+)

The Expendables 2 za 12,60 zł (dla tych z PS+)

Mad Riders za 8,55 zł (dla tych z PS+)

Outland za 13,50 zł (dla tych z PS+)

No i myślałem jeszcze nad Tomb Raiderami z PSX'a, bo są za grosze.

Co polecacie z powyższej listy?

Edytowane przez Emtebe

Opublikowano

Zdecydowanie Outland, kapitalna platformówka od twórców SSHD i DN, a do tego przepiękna. Expendables sprawdź demo, jak Cię nie odrzuci to możesz brać do kooperacji.

Opublikowano

Panowie orientujecie się w jakiej wersji językowej jest Dragon Age Origins z PS Store? 

Opublikowano

Też tak zakładam, ale wszystkie opisy w sklepie są po angielsku, no i co z kompatybilnością dodatków, też będą po polsku?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kusi mnie vice city stories, nigdy w to nie gralem. fajne to?

Edytowane przez Ölschmitz

Opublikowano

Fajne, szczególnie na psp. Jak grałeś w vice city to masz porównanie, ten sam klimat, mechanizmy z san andreas, misje ok.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

znowu mocne obniżki. Ni No Kuni za 24 zl, The Wolf Among Us - 28, Call Of Juarez - 17 i pare innych wartych uwagi tytulow.

Opublikowano

Gdzie mogę znaleźć na PSN gierki z PSX'a? Zawsze w kategorii 'Gry' było do wybrania PSone, PS2, PSP i PsVita, a teraz do wyboru są tylko ostatnie dwie opcje i za cholerę nie mam pojęcia, gdzie mogę zobaczyć tę listę :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Znów wracam z tematem Zen Pinball. Chcę pobrać klasyczne stoły z jedynki, nie zamierzam grać w te nowsze - jak wygląda sytuacja z trofikami? Aktywuje mi się lista pucharków z drugiej części, a trofy będą wpadały na poczet jedynki? Pytanie premia - co z dodatkowymi stołami z jedynki? Niedostępne na amen?

Opublikowano

Jeśli chcesz grać w ZEN Pinball 1 to możesz pobrać grę i stoły tylko z listy pobierania, w sklepie są już niedostępne.

Przy odpaleniu ZEN Pinball 2 trofki wpadają tylko w tej grze, są osobne trofea mimo, że zazwyczaj trzeba zrobić to samo aby je zdobyć.

Dodatkowo na PS4 też jest ZP2 i też ma osobny zestaw trofek (na Vitę też osobno się zbiera).

Jeśli kupiłeś jakieś stoły do ZP1 to w ZP2 masz je za darmo, stoły z podstawki z jedynki też są za free w 2 jeśli ktoś kupił jedynkę. Na PS4 jest na starcie jeden stół za darmo (Sorcerer's Lair). Nie wiem jak z Vitą, ale chyba jest cross-buy na wszystkie platformy Sony.

PS. W dwójce ułatwili (przynajmniej takie mam odczucie) grę, łatwiej utrzymać kulkę na stole, rzadziej mi spada. Na PS4 jest jeszcze łatwiej niż na PS3 pomimo, że to niby ta sama gra.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie- czy na jednej cyfrowej kopii Dead Island Reptide z psstore będę mógł zagrać razem ze swoją dziewczyną w multiplayerze na dwóch konsolach? Ja gram na swoim koncie, a ona z mojego konta tylko ściąga grę, a gra na swoim? Proszę o pomoc i z góry dziękuję za odpowiedź!

Opublikowano

Tak, to powinno zadziałać. Każde konto może być aktywowane na dwóch konsolach, dodatkowo na PS3 zawartość ściągnięta z jednego konta jest normalnie dostępna dla wszystkich innych kont na konsoli, więc zaproponowana przez Ciebie kombinacja będzie jak najbardziej w porządku.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ludziki kochane jak nie graliście w Lone Survivor, to polecam.

Taki Silent Hill w wersji retro, klimat chyba nie gorszy niż we wyżej wspomnianym Cichym Wzgórzu.

Tylko w nocy grać i na słuchawkach.

gaming_lone_survivor_2.jpg

lone-survivor.jpg

Lone_Survivor.jpg

W plusie jest cool.gif

Opublikowano

Fajnie, Hitman Trilogy i być może GTA IV kuszą jak nic.

Opublikowano

mnie Walking Dead 2 - szkoda tylko, ze na Vicie drozej, sciagnalem demo Stardust Delux - swietna giera, za drobne pieniadze !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pytasz o jakiś konkretny tytuł? Można to sprawdzić w sklepie przez www w opisie gier np. Ni No Kuni

Special offer price valid from 02-07-2014 to 12am GMT 17-07-2014