Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Bez XC na fullu nie podchodź :obama:

@kanabis miałem dokładnie ten trenażer, który wysłałeś w linku. Fajny patent z tą rolką, tylko u mnie niestety cholernie hałasowała i żadne smarowania pomagały.

@chodznaspacer co jeszcze testowałeś z ochraniaczy? Coś ze stajni Shimano się nada? Poświęciłem wczoraj wieczór na mały risercz, no i trochę bieda. Żaden producent nie podaje wprost, do jakich temperatur sprawdzają się konkretne ochraniacze.

Edytowane przez ginn

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 357,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A ja dziś wróciłem z wyprawy życia. Wyruszyłem rowerem z Rybnika i dojechałem aż do Wiednia. Razem 385 km. Ilość zwariowanych sytuacji ciężko zliczyć. Mój rower ze wszystkim ważył jakieś 25-30 kg. Gór

• No i zrobiłem to. Objechałem całe Tatry. 240 km, 3000 m przewyższeń, dwa dni. Rekord dniówki pobity i to w górach, mogę być z siebie dumny. Aż sam nie wierzę, że to zrobiłem i jeszcze wróciłem au

• No i za mną pierwszy backpacking, w pobliżu Połczyn-Zdrój.   Dziesiątki popełnionych błędów, ale było dobrze. W dwa dni pykło 130 km. Śpiwór niby na chłodne noce, ale było zimno na hamaczku.

Opublikowano

Ja jeszcze swojego trenażera nie sprzedałem, ale z początkiem października wzrost zainteresowania. Ludzie pytają głównie o wysyłkę, ale liczę na to, że ktoś po niego przyjedzie :nosacz:

Opublikowano

Długo zapamiętam pakowanie trenażera :nosacz2:

A co sprzedajesz?

Opublikowano

Elite Novo Force 8 + czujnik Elite Misuro, więc prosty sprzęt. Oczywiście, milion pytań na OLX, z czym się łączy, a jak działa, a czy ze zwiftem działa.

Opublikowano
5 godzin temu, BRY@N napisał:

A jak się przygotować na to :yao:

Pierwszy raz widzę taki pumptrack :yao:

Edytowane przez lukaszt_89

Opublikowano

Piękny październik :banderas: 

Słońce i wyższa temperatura pozwalają jeszcze nacieszyć się krótkimi spodenkami. Ostatnio jak wychodziliśmy na rowery, żona mi cykneła paparazzi :cool2: 

DSC-3799-3.jpg

Opublikowano

Brrrr aż mi się zimno na samą myśl zrobiło, gorący człowieku.

Opublikowano

Zimno jezdzac przy 20 stopniach i slonku? Stary jestes juz po prostu. Kocyk , kapcioszki, kakałko i strzelanie do jenotow w way of the hunter :/

Szkoda tylko ze jak mam czas na trening z rana jest 5 stopni i juz tak nie pojezdzi jak darkos

Opublikowano

Sam jesteś jenot.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Miałem prawie dwa miesiace przerwy od roweru, dziś kupiłem Wahoo Kickr Core i już wiem, że muszę kupić więcej kompletów ciuchów rowerowych. Okno otwarte, nawiew z klimy puszczony a i tak w 30 min spociłem się jak świniak.

Ta przerwa zrobiła duża wyrwę w kondycji. 3 razy sprawdzałem czy w Zwift nie przestawił mi wagi z 80kg na 110 kg xD

Edytowane przez shinian

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dobra, taki byłem mądry, tak to się chwaliłem ile to ja w zimę zrobię treningów mtb na dworze, i co? Dzisiaj już było kręcone na trenażerze :kekw:

W ciągu ostatnich trzech tygodni, dwa razy miałem lekkie przeziębienie, więc stwierdziłem, że to nie ma sensu. 

Nadal jednsk planuje chociaż raz w tygodniu śmignąć na dłuższy wyjazd do lasu. Tyle sprzętu zimowego nakupione, to musi się jakoś spłacić :sadkek:

Opublikowano

Chciałem zgarnać Trek FX Sport 4 w ramach Black Friday. Niestety jak na razie nie było rozmiaru ale za to żona wróciła z kolejnym rowerem. Trek X-Caliber 8. Przejechałem się dziś nim 7km i to bardzo przyjemny model.

Kot już mi robi pierwszy przeglad.

spacer.png

Edytowane przez shinian

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wchodzę na stronę treka, hardtail na 2023- x Caliber 8 7,5k 

:papa:

20/21 ten rower kosztował 4999/5499 i szło wyrwa rabat wiec wychodził bliżej 4.5. 
No nic, powodzenia. Oby zostali ze stanami i potem robili wyprzedaże, bo cena jest chora. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

.

Edytowane przez gtfan

Opublikowano
53 minutes ago, gtfan said:

właśnie ja wstrzymuję się z zakupem bo w moim rozmiarze dostępna jest tylko niebieska, jakoś za jaskrawa dla mnie. czekam do marca na czarną wersję

To chyba czekamy na tę sama dostawę. Masakra z dostępnościa modeli. Na Trek FX Sport 4 w rozmiarze L czekałem pół roku a teraz wyglada na to, że wstrzymali produkcję. Zwróciłem więc uwagę w stronę Canyon Grizl CF SL 6 lub 7 i przewidywany termin dostawy - z lutego już zmienił się na marzec lub kwiecień xD Mam nadzieję że do majówki się wyrobię.

A potem to już zaczynam poszukiwania Pinarello Paris.

Opublikowano

Sprzet prima sort ale faktycznie te kolory jakies mocno cukierkowe

Opublikowano

Kolejny nabytek do garażu:

Pashley Speed 5 na ramie 22,5'

spacer.png

Ma fajne dodatki typu siodełko z Brooks of England, czy miedziany dzwonek xD

spacer.png

Przerzutki wewnatrz piasty (mój pierwszy rower z takim rozwiazaniem, zastanawiam się jak będzie z serwisowaniem

spacer.png

Interesujacy, niewspółczesny model. W instrukcji zawarta etykieta również etykieta jazdy xD

spacer.png

Po pierwszych paru km - przerzutki chodza bardzo miękko, pozycja na rowerze nie jest zbyt agresywna. Hamulce za to bardzo wolno reaguja. Nie chciałbym tym modelem hamować przy 40 km/h. Model do niedzielnej jazdy/ dojazdówka do pracy. Na majówkę mam plan na 400km w kilka dni więc dam znać jak na dłuższych trasach się sprawuje.

Opublikowano

Cos ty. Za ciemno, za zimno , za chujowo.

Latam ma trenażerze sobie w ciepelku ogladając Jeden z dziesieciu :banderas:

Opublikowano

Marzec chyba najwcześniej coś mnie się zdaje.