Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

własnie ukonczyłem...

Featured Replies

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Wyświetleń 1,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Suikoden I & II HD Remaster: Gate Rune & Dunan Unification Wars [PS5] Przychodzę z sercem na dłoni. Otwarcie piszę, że dwa pierwsze Suikodeny kocham miłością szczenięcą. Drugą część kiedyś

• Jak widze forumowych "wspierajacych" day 1:   czwartek, caly dzien, statusy na forum - gdzie ten ku.rwa kurier, zaje.bie ch.uja, juz czwartek a jeszcze go nie ma, no ku.rwa lepiej zeby byl przed we

• Tomba! 2: The Evil Swine Return Special Edition [PS5] Wioska Rybaków, pierwsza lokacja z tej gry jest dla mnie jednym z najbardziej przytulnych zakątków, które w swoim growym życiu odwiedziłem. Uwi

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał(a):

C00rwa spóźniłem się i też założyłem temat kekw Zaraz zgłoszę do usunięcia.

O doslownie jakies sekudny bo czas dodania ten sam xD

Opublikowano

Rafał płaci za patrona to sie nie uda panowie!beksa

Opublikowano
20 minut temu, Josh napisał(a):

A nie można zrobić jakiejś blokady reakcji na pewne tematy? Bloknąć tutaj, bloknąć w temacie o zakupach, może jeszcze w paru innych i wtedy się okaże kto kupuje gierki/pisze recenzje pod plusy, a kto po prostu chce się czymś pochwalić albo podzielić wrażeniami. Nie powiem, zawsze miło zostać docenionym kilkoma łapkami w górę, ale jeżeli to przesieje pozerów od pasjonatów, to warto to rozważyć.

Tobie bym dał bloka na bezbekowe obrazki.

Choć tatuśkowie gejmingu widać to lubią tutaj, w sumie sam zostałem ojcem to może też mnie zaczną bawić? kaz

Opublikowano
8 minut temu, Ukukuki napisał(a):

Moim zdaniem może to zwiększyść ilość postów, teraz zamiast dać minusika czy klauna trzeba będzie napisać co się myśli. Co prawda część osób to może przerosnąć ale kto by się o nich martwił :>

Pewien użytkownik forum po przeczytaniu Twojej propozycji, niezdolny do jakiejkolwiek dyskusji, ale za to zawsze chętny dać klauna albo minusa, bo tak jest łatwiej i nie zmarnuje kalorii klepiąc w klawiaturę

360_F_1518161324_JT61eps3eDIBEoMLZzpT5nO

Edytowane przez Josh

Opublikowano
4 minuty temu, Pierre Deck napisał(a):

To range resetowac za AI :)

no to jest jakiś pomysł. Jeśli celem oszustwa było farmienie plusików to reset punkcików powinien zaboleć.

W to że reakcje znikną całkowicie nie wierze, nawet jakby forum zagłosowało za. To że taki messer czy Rozi loguje się regularnie na forum i wlepi swoją porcję klaunów generuje Perezowi zbyt duży ruch na serwerze, by ryzykować usunięcie tego systemu.

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał(a):

Rafał płaci za patrona to sie nie uda panowie!beksa

Ciekawe czy zdjęcia w zakupach growych też mu AI generuje.

Opublikowano
4 minuty temu, ASX napisał(a):

no to jest jakiś pomysł. Jeśli celem oszustwa było farmienie plusików to reset punkcików powinien zaboleć.

W to że reakcje znikną całkowicie nie wierze, nawet jakby forum zagłosowało za. To że taki messer czy Rozi loguje się regularnie na forum i wlepi swoją porcję klaunów generuje Perezowi zbyt duży ruch na serwerze, by ryzykować usunięcie tego systemu.

No uwazam, ze modelowanie calego forum i wprowadzanie zmian wszystkim troche bez sensu, skoro tak dlugo to dzialalo.

Jak jeden user robi zagrywki dla plusikow, to jego ukarac resetem i po problemie, a my wracamy do codziennosci

Opublikowano

Tym bardziej, że już jak po tej akcji znowu ucieknie z forum to będzie jego drugie zwinięciem się z forum w ciągu 2-3 misięcy.

Wcześniej jechali go, że kupie retro konsolki żeby tylko odsprzedać.

Opublikowano
4 minuty temu, MYSZa7 napisał(a):

Ciekawe czy zdjęcia w zakupach growych też mu AI generuje.

Bardziej bym podejrzewał, że to wszystko idzie na handel, jak retro konsole po dwóch tygodniach. Raz też wkleił tam zakup z perfidnym reflinkiem, ale moderacja chyba usunęła.

Że gość stosuje AI domyśliłem się jak tylko zobaczyłem "jego" ogólnikową recenzję Mass Effect, a zaraz pod tym recenzję Screamera w zupełnie innym stylu. Przypuszczam, że tę drugą jeszcze mógł on skrobnąć, przynajmniej częściowo na bazie swoich wrażeń, ale te ME, Bayo i inne ogólniki bez jakiegokolwiek własnego wtrącenia to było ewidentne AI przemieszane z grafikami z neta, dlatego w ogóle nie dawałem mu plusów.

Do tego na poprzednim koncie jakoś sobie nie przypominam, żeby pisał tak dużo o ukończonych grach, więc tym bardziej coś tu nie grało.

Jak dla mnie żałosne, bo nie wiem, co to ma na celu oprócz sztucznego podbudowywania wirtualnego ego.

Opublikowano

obstawiam ucieczkę jak gość od Real farm encounters ale ten może długo nie wytrzymać bez plusików i wkrótce się pojawi nowe konto

Opublikowano

Społeczność forum zwołała nadzwyczajne posiedzenie rady starszych po tym, jak użytkownik po raz 7. wrzucił opis gry zaczynający się od: „W mrocznym, dystopijnym świecie, gdzie granica między człowiekiem a maszyną dawno się zatarła…”.

Trwa głosowanie, czy to jeszcze pasja do gamingu, czy już prompt engineering zbrodniczy.

Wpis sponsorowany przez AI.

Opublikowano
6 minut temu, BRY@N napisał(a):

Tym bardziej, że już jak po tej akcji znowu ucieknie z forum to będzie jego drugie zwinięciem się z forum w ciągu 2-3 misięcy.

Wcześniej jechali go, że kupie retro konsolki żeby tylko odsprzedać.

To jest Rafau? O kurła, nie połączyłbym tych kropek.

Opublikowano

Moje recki akurat są wartościowe kolego atencjuszu pupcio więc jak zwykle klaun nie trafiony z twojej strony.

Krwa, ale za yebaną recke z generatora to ja bym na równi traktowal jak właczenie haxow w grze online pif paf sapek

Ale coś mi te długie myślniki nie pasowały rzeczywiście + język taki typowo chatowy a nie forumowy.

Opublikowano
18 minut temu, Bzduras napisał(a):

To jest Rafau? O kurła, nie połączyłbym tych kropek.

Nie wiem czy żartujesz ale tak to jest Rafał. Prawie 50 letni mężczyzna a nie 17 latek.

Opublikowano

Nie żartuję, zapomniałem o nim i nie skojarzyłbym, że on to on. Pewnie dlatego, że nie zaglądam do tematów o Anbernicu i innych retroemulatorokonsolkach.

Opublikowano

Bądźmy poważni, to już jeden krok od zostania fanem zwierzątek z San Sebastian. To jest coś w stylu grałem w grę, a nie grałem, jebać maczetami coś takiego. Jak ci się nie chce asasyn pisać, to kurwa nie pisz wcale. W psiksie jestem pewien, że to też już wjechało przy niesłynnym wysokim kapeluszu czy tam talerzu(coś tam o muzyce) przy koleżce maciomaniaku.

Taki apel Zbyszek, jak następnym razem będziesz bronił ekipy z Grove Steet, to pomyśl gdzie ta dusza mieszka, czy w pączku zrobionym przez gówno A.I., czy tam gdzie zostało to ręcznie wymodelowane.

Opublikowano

A co jest nie tak z tą opinią? Na meta widzę, że bardzo wysoka średnia zarówno od krytyków, jak i zwykłych graczy. Czy problem polega na tym, że gra nie jest multiplayerowym slopem?

Opublikowano

A czy ofi to pisał z pozycji ogrania większości goty w tym roku? )

Opublikowano
11 minut temu, Bzduras napisał(a):

Nie żartuję, zapomniałem o nim i nie skojarzyłbym, że on to on. Pewnie dlatego, że nie zaglądam do tematów o Anbernicu i innych retroemulatorokonsolkach.

Nawet poza faktem, że zawitał w retro od razu, to charakterystyczne "foliówki" na każdej zakupionej grze oraz chwilami lekko aroganckie odzywki szybko go zdradziły.

Osobiście do niego nigdy nic nie miałem, ale kilka takich odchyłów i teraz akcja z masowymi "recenzjami" AI i jakoś nie patrzy się już na usera tak samo... Podobnie jak z Sebą - zdecydowanie wolałem nie wiedzieć, jakie ma fetysze...

Opublikowano

Trochę offtop, ale jest środa godzina 13, a ile tu się pojawiło aktywnych użytkowników. <tak jak ja> Nie macie co robić w pracy?

Opublikowano
1 minutę temu, rafanus2 napisał(a):

Trochę offtop, ale jest środa godzina 13, a ile tu się pojawiło aktywnych użytkowników. <tak jak ja> Nie macie co robić w pracy?

Dawno dramy nie bylo to czego się spodziewałeś? niki