Opublikowano 7 grudnia 20222 l 20 godzin temu, PiPoLiNiO napisał: Zaczynam się bać o wymagania w 4k z rt. Może być srogo Wersja 1.32 z goga chodzi mi w 90-120 fps na rtx 3080, wszystko na uber, razem z włosami. Niemniej jednak z RT obawiam się, że lock na 60 może być nieosiągalny, zobaczymy. I tak mam zamiar ograć tylko ten jeden quest + porobić zaległe pierdoły i podziwiać widoczki. Gra rzeczywiście na PC dalej wygląda zajebiście, nawet z wyłączonymi modami, nowe oświetlenie + kamera a'la God of War 2018/2022 to fajna sprawa, miło, że wydają to za free, bo content imo podobny to niektóych płatnych upgradów z ostatnich lat.
Opublikowano 7 grudnia 20222 l 16 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Wersja 1.32 z goga chodzi mi w 90-120 fps na rtx 3080, wszystko na uber, razem z włosami. Niemniej jednak z RT obawiam się, że lock na 60 może być nieosiągalny, zobaczymy. I tak mam zamiar ograć tylko ten jeden quest + porobić zaległe pierdoły i podziwiać widoczki. Gra rzeczywiście na PC dalej wygląda zajebiście, nawet z wyłączonymi modami, nowe oświetlenie + kamera a'la God of War 2018/2022 to fajna sprawa, miło, że wydają to za free, bo content imo podobny to niektóych płatnych upgradów z ostatnich lat. Chłopie to, że ty sobie masz 3080 to spoko. Gratki, że ci sie udało i w ogóle. Weź tylko pod uwagę, że niektórzy mają starsze lub z niższym numerem karty i twoja topka, mocna karta (nie mówimy tutaj o nowych 4080 i 4090) nie jest dobry odzwierciedlenie 80% graczy, któzy chcą zagrać w Wieśka z nowych modem graficznych... Ups.. Teraz Patch Next Gen a nie mod. Jak zwał tak zwał. Dla mnie to typowa moda na nowe bajery. Były Ledy w kompie, teraz są Ledy w graf jako Ray Tracing
Opublikowano 7 grudnia 20222 l 5 minut temu, Soyokaze napisał: Chłopie to, że ty sobie masz 3080 to spoko. Gratki, że ci sie udało i w ogóle. Weź tylko pod uwagę, że niektórzy mają starsze lub z niższym numerem karty i twoja topka, mocna karta (nie mówimy tutaj o nowych 4080 i 4090) nie jest dobry odzwierciedlenie 80% graczy, któzy chcą zagrać w Wieśka z nowych modem graficznych... Ups.. Teraz Patch Next Gen a nie mod. Jak zwał tak zwał. Dla mnie to typowa moda na nowe bajery. Były Ledy w kompie, teraz są Ledy w graf jako Ray Tracing RT to rzecz opcjonalna, zawsze można wyłączyć... ale jest to główny moduł tego patcha, więc nie wiem jaki problem masz z tym :). Poza tym będzie też nowy quest i inne fixy, więc dla każdego coś miłego.
Opublikowano 7 grudnia 20222 l 2 godziny temu, Soyokaze napisał: Chłopie to, że ty sobie masz 3080 to spoko. Gratki, że ci sie udało i w ogóle. Weź tylko pod uwagę, że niektórzy mają starsze lub z niższym numerem karty i twoja topka, mocna karta (nie mówimy tutaj o nowych 4080 i 4090) nie jest dobry odzwierciedlenie 80% graczy, któzy chcą zagrać w Wieśka z nowych modem graficznych... Ups.. Teraz Patch Next Gen a nie mod. Jak zwał tak zwał. Dla mnie to typowa moda na nowe bajery. Były Ledy w kompie, teraz są Ledy w graf jako Ray Tracing Dajesz typowi coś na wzór minusa bo ma 3080 i raczył się wypowiedzieć? O chuj... Mentalne getto. Te statystyki to z ulicy wziąłeś? On ma 3080, ja 4090. Także 100% wypowiadających się teraz i tutaj ma dobrą grafikę. Jak widzisz moja statystyka zesrała się na Twoją. Jak byś nie skumał, jedna i druga jest NIEPRAWDZIWA. Edytowane 7 grudnia 20222 l przez PiPoLiNiO
Opublikowano 7 grudnia 20222 l 5 godzin temu, KrYcHu_89 napisał: Wersja 1.32 z goga chodzi mi w 90-120 fps na rtx 3080, wszystko na uber, razem z włosami. Niemniej jednak z RT obawiam się, że lock na 60 może być nieosiągalny, zobaczymy. I tak mam zamiar ograć tylko ten jeden quest + porobić zaległe pierdoły i podziwiać widoczki. Gra rzeczywiście na PC dalej wygląda zajebiście, nawet z wyłączonymi modami, nowe oświetlenie + kamera a'la God of War 2018/2022 to fajna sprawa, miło, że wydają to za free, bo content imo podobny to niektóych płatnych upgradów z ostatnich lat. Jaka rozdzielczość? W 4K to tak trochę ponad 60 fps jest z wszystkim na maxa na 3080?
Opublikowano 7 grudnia 20222 l jezu oni to jeszcze do recenzji dali?! wystarczyło by żeby rozesłali kody do technicznych kanałów żeby zrobili porównania, sprawdzili stabilność gry i elo
Opublikowano 7 grudnia 20222 l 10 minutes ago, Figuś said: jezu oni to jeszcze do recenzji dali?! wystarczyło by żeby rozesłali kody do technicznych kanałów żeby zrobili porównania, sprawdzili stabilność gry i elo No, i jeszcze pewnie klikalność będzie ogromna i nakręcą znowu hype
Opublikowano 7 grudnia 20222 l 5 godzin temu, mozi napisał: Jaka rozdzielczość? W 4K to tak trochę ponad 60 fps jest z wszystkim na maxa na 3080? 1440p w UW 21:9. Co jest jakieś 30% mniej żerne, więc pewnie 60-70 na 3080 w natywnym 4k uciągnie przed next gen patchem. Osobiście nie sprawdzałem, ostatnio jestem UW master race na PC. 4 godziny temu, Figuś napisał: jezu oni to jeszcze do recenzji dali?! wystarczyło by żeby rozesłali kody do technicznych kanałów żeby zrobili porównania, sprawdzili stabilność gry i elo Recenzja będzie, ponieważ wychodzi natywna wersja na nowe konsole.
Opublikowano 8 grudnia 20222 l 12 godzin temu, Figuś napisał: jezu oni to jeszcze do recenzji dali?! wystarczyło by żeby rozesłali kody do technicznych kanałów żeby zrobili porównania, sprawdzili stabilność gry i elo to samo robiło Sony np. z portem Uncharted na PS5, wiadomo że to ta sama gra ale dla firmy takie recenzje z dobrymi ocenami to w zasadzie darmowy marketing
Opublikowano 8 grudnia 20222 l Dokładnie, tym bardziej że jest okazja ponownego zareklamowania się nadal najlepszym i najbardziej dopracowanym produktem studia. Nawet jeśli gra ma kilka lat to co z tego? Wciąż jest najlepsza! Moim zdaniem w tym przypadku Redzi robią dobrze bo napewno na tym nie stracą a dobry PR i service są im potrzebne jak nigdy dotąd.
Opublikowano 8 grudnia 20222 l Znowu sobie pogram w Gwinta Trzeba pamiętać, żeby w białym sadzie nie ominąć karty.
Opublikowano 8 grudnia 20222 l 9 godzin temu, zagul napisał: Znowu sobie pogram w Gwinta Trzeba pamiętać, żeby w białym sadzie nie ominąć karty. Przecież jak ominiesz te karty, to możesz je potem kupić bezpośrednio od sklepikarza w sadzie. Zmienili to i ułatwili dostęp do kart.
Opublikowano 8 grudnia 20222 l 35 minut temu, Rozi napisał: Embargo na recenzje patcha XD Tego jeszcze nie było. Bo po premierze poprawki zrobią wydanie pudełkowe. Nawet wersje na stare konsole podrożały dwukrotnie w sklepach
Opublikowano 9 grudnia 20222 l 13 godzin temu, dee napisał: Jeszcze niech tego patcha wydadzą w pudełku dla KOLEKCJONERÓW Plus talia kart
Opublikowano 10 grudnia 20222 l W dniu 8.12.2022 o 19:37, Faka napisał: Przecież jak ominiesz te karty, to możesz je potem kupić bezpośrednio od sklepikarza w sadzie. Zmienili to i ułatwili dostęp do kart. Dobrze wiedziec, za pierwszym podejsciem pominalem te karte i nie moglem wbic trophy.
Opublikowano 10 grudnia 20222 l 5 godzin temu, areka napisał: Nigdy nie grałem w tę grę. Kiedyś kupiłem na pss, bo była z wszystkimi dodatkami. Za 29 zł. Jest sens w to grać jak moimi ulubionymi grami są Death Stranding, TLoU2 i Elden Ring? Boje się, że ta gra będzie w chuj drętwa jeżeli chodzi o gameplay w stosunku do tych szczytów gameDevu... Nie ma co rozkminiać tylko jak wjedzie patch to spróbować. Warto bo gierka jest klasa.
Opublikowano 10 grudnia 20222 l Każdy Polak musi zagrać w Wiedźmina, to rzecz obowiązkowa coś jak znajomość Barki.
Opublikowano 10 grudnia 20222 l Na xsx nawet bez patcha dobrze wygląda i śmiga, a co będzie po, aż strach pomyśleć
Opublikowano 11 grudnia 20222 l Ależ to pięknie nakręcone, jeszcze w moim ukochanym secie szkoły Niedźwiedzia. Taki widok kamery będzie do wyboru?