Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

W co teraz grasz..?

Featured Replies

Opublikowano

weź no ktoś pomoz koledze, bo aż sam jestem ciekawy o jaką grę chodzi 

• Odpowiedzi 944
  • Wyświetleń 331,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kyokushinman
    Kyokushinman

Skończyłem właśnie i oceniam.     Uncharted 4   Grafika: 7- (technicznie 9, ale obraz zabił grafike  )   + wykonanie twarzy, powiedzmy nr.2 tej generacji za Until Dawn  + ogromna ilość deta

• creatinfreak
    creatinfreak

• Ukraincy chyba zrobili te gre co mi sie zle kojarzy, bo ten kraj wydal dupiastego Stalkera juz sam tytul  na lata kojarzy mi sie z czyms żenującym i wiesniackim. Zresztą podobnie jak Wiedzmin, jest to

Opublikowano

Zagadka się rozwiązała :) Po dwóch dniach wpisywania fraz w wyszukiwarkę i odkopywania swojej pamięci znalazłem tę grę. Przy okazji zachęcam do zagrania w nią, bo fabuła jest naprawdę ciekawa i wciągająca.

Ta gra to "Erica" (2019). Thriller. Tak naprawdę to interaktywny prawdziwy film, w którym mamy możliwość dokonywania wyborów. Jest wciąż dostępna na platformach PS4 i PC. Polecam fanom thriller'ów... i ładnych głównych bohaterek ;) 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 30.08.2022 o 01:55, SebaSan1981 napisał:

W sumie PS4 stoi teraz w sypialni i służy do łóżkowego oglądania Netflixa z nową partnerką ale ostatnio na próbę odpaliłem Mud Runnera aby pograć w kampanię. Pograłem z pół godziny i miałem dosyć. Od grafiki i 30fps rozbolały mnie oczy. Chyba trzeba będzie kontynuować taplanko na PS5 bo stara generacja nadaje się już tylko do oglądania filmów. 

Ja czekam na wersję Pro lub min Slim i gdy cena spadnie. Póki co to 4 i tak jest lepsza niż granie na PC;)

@Dariusz
Erica:banderas: Coś mi to mówi. AAAA

Grałem na iOS wersję demo xD

Edytowane przez Soyokaze

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Leo's Fortune - miły prosty sympatyczny physics-platformer na wzór tych wszystkich Unravel, Little Nightmares i podobnych. Brakowało mi takiej popierdółki na 2h.

Opublikowano

xD o pardon. Nie wiem czemu myślałem, że w graczpospolitej jestem, a tam nie ma takiego tematu nawet. Czeźwy normalnie xd

Edytowane przez Szermac

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Toem - wrzucili jakas nowa lokacje wraz z trofkami wiec wrocilem do tego wyczesanegon swiata. Chodze i zwiedza, rozwiazuje lamiglowki. W nowej lokacji mamy wplyw na pore dnia a ta zas na poziom wody w oceanie. Z odplywem ukazuja sie nowe sciezki i przejscia :obama: no jest co robic. Kozak giera. 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Na zmianę powrót do przeszłości w postaci Dragon's Crown i Wipeout omega collection. Pierwsze na lajcie bo platynka już dawno jest i pomału robię sobie postacie na 99, drugie to sprawa honoru bo to moja ulubiona seria i kiedyś muszę w końcu trzasnąć platynę. Na razie jednak klękam przed niektórymi eliminatorami/zone na Elite w kampanii z w2048 i bardziej mi się ciśnienie podnosi niz mam z tego fun podobny do tego jak lata temu. No wyśrubowane są te niektóre wymogi, nie powiem.

Edyta: no coś mi właśnie za trudno było z jednym eventem (kampania w2049 eliminator metro Elite w 2 minuty) i po blisko 4 godzinach prób zacząłem wertować neta i okazuje się że to chyba jeden z najbardziej dziadowskich eventów w całej grze. No i teraz jasne dlaczego pad prawie wyleciał przez okno, tym bardziej że człowiek wrócił do gry po tak długiej przerwie. Ehh.

Edytowane przez columbo

Opublikowano

Haven na zmianę z Little Nightmares 1 DLC (w kolejce czeka dwójka).

Lekkie mile artystyczne gierki to lekarstwo po Ubiszablonach.

Próbuje jeszcze odpalać coś na VR2, ale ciągle traktuje to jako popierdólke na kwadrans, a nie sprzęt do zatopienia się w fabułę czy coś. 3k dobrze wydane kurła xd

Opublikowano
15 godzin temu, _Red_ napisał:

Haven na zmianę z Little Nightmares 1 DLC (w kolejce czeka dwójka).

Lekkie mile artystyczne gierki to lekarstwo po Ubiszablonach.

Próbuje jeszcze odpalać coś na VR2, ale ciągle traktuje to jako popierdólke na kwadrans, a nie sprzęt do zatopienia się w fabułę czy coś. 3k dobrze wydane kurła xd

Re village ograłeś? 

Opublikowano

Demko tylko. Z pełnych gier mam kupiony upgrade Walking Dead S&S i GT7 i w końcu muszę przysiasc.

W Haven chyba miałem seksy, bo rozmowa w łóżku dotyczyła klejącego się prześcieradła :ohboy: Mogliby wydać drugą część, która pokazuje ową znajomość po latach, latające naczynia, kłótnie o brudne skarpety, obsrane pieluchy itp. Bo jeszcze piwniczaki uwierzą, że tak wygląda prawdziwy związek jak w tej chińskiej gierce anime.

edit

o w końcu się pokłócili, ależ realistyczne doznania :kekw:

Opublikowano

Właśnie też myślałem że może fajnie mieć dziewczyne ale pod koniec jednak stwierdziłem że nie:nosacz2:

Kup sobie beat sabera na tego vra i zobaczysz że było warto to kupić :gigabeta: 

Oczywiście lepiej jakbyś kupił sobie tańszeo questa 2 a nie to coś od sony które umrze po 2 latach :nosacz3:

Opublikowano

Pierwszy raz w TLoU remastered. Dopiero początek bo jestem w muzeum ale klikacze w metrze to można w pory narobić. Bardzo mi się podoba setting. Później czapter 2 i w końcu serial jak całość.

Edytowane przez mitra

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Layers of Fear. Kupiłem kiedyś za jakies grosze i tak ze 3 lata na dysku leżało. Troche straszy, bo atakuje dźwiękiem góownie. Głownie leziesz przed siebie i zbierasz porozrzucane kartki i inne duperele. Może DLC bedzie bardziej sensowne...

Edytowane przez Ken Marinaris

Opublikowano
1 godzinę temu, Ken Marinaris napisał:

Layers of Fear. Kupiłem kiedyś za jakies grosze i tak ze 3 lata na dysku leżało. Troche straszy, bo atakuje dźwiękiem góownie. Głownie leziesz przed siebie i zbierasz porozrzucane kartki i inne duperele. Może DLC bedzie bardziej sensowne...

Nie będzie :lul: Dwójka jeszcze nudniejsza.

• 1 rok później...
  • 4 tygodnie później...