Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Mnie się Hellblade podoba więc jestem bardzo zadowolony, że będzie nowa część. Bałem się, że ich Ms udupi
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Marzyłem żeby obejrzeć trailer patcha nr 20 do Sea Of Thieves i patcha nr 36 do Fallout 76, materiał na konfe pierwsza liga.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 minutę temu, Observer napisał(a):Marzyłem żeby obejrzeć trailer patcha nr 20 do Sea Of Thieves i patcha nr 36 do Fallout 76, materiał na konfe pierwsza liga.Czeka nas jeszcze nowy patch do elder online zapewne
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Teraz, Ma_niek napisał(a):Będzie jakaś bomba na koniec ?A skad mamy to wiedzieć?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 minuty temu, Ma_niek napisał(a):Będzie jakaś bomba na koniec ?Tak będzie Blade
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ojojoj podoba mnie się klimat tej gierki. Zdecydowanie Magician trafia na WL.