Figuś 21 129 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Wormsy moga być cichym "GOTY", mocno mi kochanego Soldata przypominają Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 U mnie też wszystko elegancko przez apkę weszło. Odnośnik do komentarza
baniek 246 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 13 godzin temu, Fanek napisał: nic nie tracisz, szkoda internetu na to Szkoda to jest oczu, tak brzydka ta gra jest Odnośnik do komentarza
markogringo 0 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Siema, proszę o poradę;). Mam założone konto w UK i wykupiony ps plus. Podzieliłem się z ziomkiem i on ustawił swoją konsole jako podstawową, żebyśmy mogli korzystać z ps plus we dwóch. Kupując grę muszę płacić z angielskiej karty z angielskiego konta i wtedy możemy korzystać we dwóch. Czy jeżeli chciałbym założyć drugi profil na mojej konsoli i ustawić region na Polska i kupować gry z polskiego konta , będziemy mogli korzystać we dwóch z tych gier?? Czy muszę wykupić ps plus na drugi profil? Proszę o pomoc , dzięki z góry Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 2 1 Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Szkoda, że Ludojad tylko na PS5 Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Za to Greed Fall z chęcią przygarnę. Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Wypadałoby wrócić do Tomb Raidera 2013, skoro już zarówno Rise jak i Shadow trafiły do Plusa. Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 TR z 2013 obecnie w cenie 23zl na PSS. Edit, kilka dni temu kupiłem za 23zl, teraz kosztuje 79zl. Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Dla mnie słabizna. Poprzedniego zbuggowanego Tomba odpuściłem, a tego już nie chce mi sie nawet ruszać. Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 13 minut temu, YETI napisał: TR z 2013 obecnie w cenie 23zl na PSS. Edit, kilka dni temu kupiłem za 23zl, teraz kosztuje 79zl. Ja go mam, kupiłem kiedyś w jakimś promo pograłem trochę, ale nigdy nie wróciłem. Ostatnio mnie ciągnie do Uncharted, to może zamiast tego wleci Lara. Odnośnik do komentarza
czarek250885 309 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 1 godzinę temu, Rozi napisał: Szkoda, że Ludojad tylko na PS5 Ja z tego ludojada cieszę się najbardziej. W styczniu wpadnie ps5 to się ogra z przyjemnością, a prawię kupiłem go ostatnio na płycie. Co do reszty, GF wydaję się spoko, a TR dawno ograny, najdziwniejsza część serii. Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 ja na tomb raidera sie ciesze, poprzednia czesc ktora byla w plusie super mi weszla solidna gierka Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Szczęki zagram z przyjemnością. Tomb dawno ograny w gamepassie, a greedfall niby nawet miałem ściągnięte na x ale nie zagrałem i nie wiem czy znajdę czas i chęci aby to odpalić. Odnośnik do komentarza
lukas_k96 304 Opublikowano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Jako fan Gothica i sympatyk Elexa oraz Risena, nie polecam Greedfalla. Ograłem ostatnio i kompletnie mi się nie podobał, drewniana mechanika, do tego irytujący backtracking i taka sobie fabuła. Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 1 minutę temu, lukas_k96 napisał: Jako fan Gothica i sympatyk Elexa oraz Risena, nie polecam Greedfalla. Ograłem ostatnio i kompletnie mi się nie podobał, drewniana mechanika, do tego irytujący backtracking i taka sobie fabuła. Namówiłem mnie. Tym bardziej zagram xD 1 Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Fajna propozycja jak dla mnie. Tomba ograłem i jak dla mnie najsłabszy z całej trylogii, ale warto zagrać, greedfall z chęcią sprawdzę. Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Byłoby idealnie gdybym tego Tomb Raidera już nie miał. Greedfall miałem na liście do zakupu, a Maneater też z chęcią sprawdzę jak już będę miał ps5. Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 12 godzin temu, lukas_k96 napisał: Jako fan Gothica i sympatyk Elexa oraz Risena, nie polecam Greedfalla. Ograłem ostatnio i kompletnie mi się nie podobał, drewniana mechanika, do tego irytujący backtracking i taka sobie fabuła. Potwierdzam. Napaliłem się na tą grę, bo miał to być kawał solidnego RPG. Przy grze maczał palce ktoś od serii AC, oceny całkiem całkiem ale jak zacząłem grać to się odbiłem od tej mechaniki i grafiki. Czułem się jakbym cofnął się w czasie do gier z x360 albo wcześniej. Walka była tam jak dla mnie skopana bardziej niż cała reszta. Nie skończyłem nawet pierwszej lokalizacji, nie miałem siły się z tym męczyć. Kupiłem ją na promocji w czasie pierwszego lockdownu po skończonym Days Gone więc może przez to gra wydawała się jeszcze większym crapem niż jest w rzeczywistości Może dam jej szansę drugi raz ale marne szanse. W Maneater trochę pograłem na PS4 i takie to sobie. Wersja na PS5 podobno miała się bardzo różnić od tej na PS4, sami twórcy mówili, że to dwie inne gry. Ciekawe. 1 Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Nie macie problemu z dodawaniem gier z plusa do biblioteki gier? Wczoraj próbowałem dodać TR i pokazuje mi w menu konsoli tylko opcję pobierz, a chcę dodać tylko do biblioteki. Odnośnik do komentarza
baniek 246 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Dodałem przez apkę na telefonie, ale srogo jest to popsute, bo nie pokazuje wszystkich gier jakie miałem dodane do biblioteki. Podobno przywrócenie licencji ma w tym pomoc, ale u mnie wyskakuje jakiś błąd i odpuściłem. Po odszukaniu w store danej gry można ją pobrać i tak Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 W zeszłym miesiącu albo dwa miechy temu też miałem problem z dodaniem była tylko opcja pobierz ciekaw jestem z czego to wynika. Z apki nigdy nie korzystałem w telefonie jak ona się nazywa? Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Playstation App 1 Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Próbowałem jeszcze raz przez konsole nie ma opcji dodać do biblioteki, ściągnąłem apkę i teoretycznie dodało bo była opcja, później sprawdzę czy w konsoli dodało. Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Jak dasz Download i anulujesz pobieranie to też będzie w Bibliotece dostępne. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi