Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Aż tak dobrze to nie ma :)

Xboxa pokazywałem tutaj jakiś czas temu, gdy go kupiłem. Ogólnie też drogi nie był, bo z padem i 3 grami kosztował mnie tyle ile ma w nazwie :P

O L.A. Noire trochę słyszałem. Podobno jako jedyna wykorzystuje jakiś mega wypasiony system mimiki twarzy, który nie został potem ponownie zastosowany w innych grach z uwagi na potrzebny nakład pracy i zapewne hajsu.

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

i taki sylwester to się szanuje

choć ta figurka trochę :corvo:

Opublikowano

Szczerze? Nie wiedziałem nawet że taka Lara wyszła. xd

Opublikowano

Ja nie wiedziałem, że wyszło w pudle. Spoko do pogrania w coop, ale dużo gorsza od Guardian of Light na poprzednią generacje.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zacznę 2018.
Konkretnie zdrowy wariat przysłał mi paczkę z zielonej wyspy.

hQ5icMu.jpg

Edytowane przez giger_andrus

Opublikowano

@giger_andrus zacząłeś rok z pompą, a ponoć jaki 1 dzień roku taka reszta, aż boję się co jeszcze na nas czeka w przyszłości.

Opublikowano

Piękny zestaw - też obecnie zanurzyłem się w nostalgiczny świat PS2, mając wywalone na nowości. Btw, zawsze mnie intrygowały te żółte kropy - to forma bundle'a czy co?

Opublikowano
1 godzinę temu, nadol90 napisał:

@giger_andrus zacząłeś rok z pompą, a ponoć jaki 1 dzień roku taka reszta, aż boję się co jeszcze na nas czeka w przyszłości.

@nadol90 ja jestem przekonany, że Ty będziesz trzymał wysoki poziom zakupów z 2017 :)

@stoodio ciężko znaleźć info o tym oznaczeniu, ale pewnie region produkcji albo dodruk kopii.

Edytowane przez giger_andrus

Opublikowano

Jakimś cudem dotarła ostatnia paczka grudniowych zakupów dzisiaj więc czas upamiętnić tę chwilę. Switch kupiony tydzień po zakupie Xenoblade Chronicles 2 - nie wytrzymałem czytania o tej czystej dobroci na forumiku, więc ruszyłem do sklepu. Dokupiłem zaraz Mariana, żeby pograć też coś na handheldzie i pobawić się nowym nabytkiem. Donkey Kong nówka, straciłem cierpliwość do szukania okazji w tym wypadku, Fragile Dreams widać, że od człowieka, który albo nawet nie zagrał w to co miał na półce albo po prostu strasznie dbał o to co posiada, wygląda jak nówka nieśmigana i to w bardzo dobrej cenie co jest dla mnie lekkim szokiem. Castlevania i ten manual, brakuje mi takich rzeczy w nowych pudłach na tę generację, te arty są przepiękne, szkoda że okładka była co najmniej lekko potargana i musiałem coś z tym zrobić, ale kupiłem tanio na alledrogo i wiedziałem co biorę, wszystko działa jak należy więc przeżyję. Yakuza 0 po taniości bo brakowała mi do kolekcji od człowieka z pepełe. 

mLWIaEU.jpg

Opublikowano

Castlevania Lament of Innocence :banderas: co to w ogóle jest -steelbook czy co? To jakaś wersja kolekcjonerska?

Uwielbiam te grę.

Opublikowano

Normalna wersja Pal, te arty sa w manualu, piękne czasy dobrze wydawanych standardowych wersji :)

Opublikowano

26156886_1771098626526247_67807188230214

Lubię gierki w wersji promo, więc fajnie, że udało się upolować takie ICO. Time Crisis wzięte pod Move bo już długo się czaiłem na tę składankę, a Naughty Bear to jedna z bardziej niedocenionych gier. Niby crap, a grało mi się wyśmienicie, teraz trudno dostać to w dobrej cenie, więc nie narzekam na swój łup, nawet pomimo tego że brakuje instrukcji.

Całość kosztowała nieco ponad 50zł.

Opublikowano

Ktoś mi się pytał ostatnio "a gdzie gierki na Xboksa?". No więc proszę, oto są!

tRMB7Zm.jpg

aNVXVoW.jpg

To tego rodzynek na PS4, oczywiście w POLSKIEJ WERSJI JĘZYKOWEJ.

Opublikowano

Urodzinowy prezent od dziewczyny, który dotarł dosłownie na dwa dni przed urodzinami :D

TJX9k6L.jpg

Gra oczywiście w pełnym komplecie z instrukcją i obiema mapkami :)

Edytowane przez Quake96

Opublikowano

@raven_raven Chodziło o exy :kaz:

Ale ładna kolekcja. W zasadzie tytuły u mnie zaległe na jednym zdjęciu (jest tego więcej oczywiście). Nie wiem kiedy ja to wszystko ogram, nie wiem kiedy ja to wszystko kupię. :frog:

Opublikowano

dobre szpile kruka, Hitman powinien pozytywnie zaskoczyć

Opublikowano

IrosyDN.jpg

Poszedłem do sklepu bo bułki (zmacałem oczywiście jak prawdziwy polak) to wziąłem i to. 

Opublikowano

Mam i ja.

26181378_1982949598588205_55191110492755

Opublikowano

T802B6j.jpg

GA2tmd5.jpg

przesiadka z DFGT

oesu słodki w morelach jak mi stoi przy tym kółku :banderas:

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Poza giftami od wspaniałych ludzi z forumka nie dostałem nic na święta ani urodziny więc sam sobie zrobiłem prezenty :D

21bk8z5.jpg

aw743p.jpg