Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

MAFIA 2 to dla mnie jedna z najlepszych gier w jakie grałem. Trójka była dla mnie przyjemnym doświadczeniem, szczególnie z DLC, a w jedynkę nigdy nie grałem, więc zakup jak najbardziej na tak. 

20201019-223350.jpg

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

@giger_andrus Generalnie wrzucasz po prostu goły link do zdjęcia, ale musi być zakończony .jpg .png .gif i tym podobne.

Silnik forum zrobi resztę.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Nie wrzucałem tu niczego chyba ponad pół roku, czas się trochę odkopać.
Pudełka na Switcha niezmiennie piękne, kolorowe, klimatyczne i pod kolekcję idealne.

7i4JHN6.jpg

ajxJrbe.jpg

Edytowane przez giger_andrus

Opublikowano
5 godzin temu, Amer napisał:

Ooo Ty, Va-11 Hall-a, poluję na to jak szalony. Cudo okładka. 

Lepszego momentu na zakupy z USA nie pamiętam. Wyprzedają po kosztach jak dzicy. Przez pandemię. 

Opublikowano

NfBo2Dg.jpg

Opublikowano

Doszedł pierwszy z next genów (w ludzkiej premierowej cenie):

944jfml.jpg kWhyNkR.jpg

Doom Eternal I Forza Horizon 4 w native 4K i 120FPS na OLEDziku :fsg:

Spoiler

O228cJt.jpg

Opublikowano

Gratulacje! Gdzie kupiłeś?

Opublikowano

Proshop, ale trochę jednak musiałem poczekać - zamówienie złożone 3 minuty po rozpoczęciu sprzedaży kart 17 września.
Dostępność tych kart to jakiś żart, ten sam sklep otrzymał póki co 78 sztuk tego modelu od producenta z 2000 zamówionych sztuk. Korzysta na tym januszerka - na olx są oferty z podbiciem ceny o 2-3k zł. Nawet hurtownie mają jakieś chore ceny, takie Action wystawia kartę bez rabatu za 1,5x ceny którą dałem za swoją, przy praktycznie zerowej dostępności (co jakiś czas wpadają pojedyncze sztuki).

Opublikowano

Piękna karta! złożyłem zamówienie nie dawno sam na wersje od Gigabyte wiec mam nadzieje ze kolo nowego roku dostane, ale będzie granie :banderas:

Opublikowano

spacer.png

Po taniości dziś wpadło. Pudełka w świetnej kondycji. Mapy miast i książeczki w środku.

Opublikowano

To te czasy, kiedy gierki Rockstara wypluwały non stop na PS2 przez całą generację - Manhunty, Bully, GTA3, The Warriors.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

W dodatku, tamte GTA były bardziej rozbudowane o n i u a n s y i szczegóły, dawały więcej funu niż dzisiejsze tego typu gry, pokroju Mafi 3, czy jakichś tam Watch Dogsów sztywnych jak już nie powiem co w czasie czego. Do tego te pudełka z guidem po świecie gry i mapką.

Opublikowano

Trzeba się jakoś przygotować na ewentualne, kolejne obostrzenia.

3uVlscf.jpg

Opublikowano

Do nadrobienia, jeszcze wszystko w lepszej jakości na nowym xboxie, po prostu genialnie. Dokupić dwie części jeszcze i będzie komplet.

b61f942087b04e662ef69aaa166be0ba.jpg

Opublikowano

I tak nie będziesz w to grał ale plus leci za zielone pudełeczka.

Opublikowano

Dokladnie. Odpalilem pandore ostatnio i myślałem że się zbeltam. 

Bardzo brzydko się zestarzaly te gry. Niska rodzialka i pasy z boku fuj. 

Edytowane przez mozi

Opublikowano

eNKz2dX.jpeg

Bardziej do kolekcji za grosze bo i to to już ograne lata temu.

Kurczę, graficzny design okładek pierwszych gierek na PS3 był jednak bardzo spoko. Z boczku wykonany znaną z obudowy PS3 fat czcionką napis PlayStation, małe ale kolorowe logo PS, no fajnie to wyglądało. Bez porównania z tymi z PS4, nie mówiąc już o PS5.

Edytowane przez columbo

Opublikowano

@Dave Czezky znów dostarcza - dziś premiera pudełkowego wydania (do tej pory w cyfrze), a ja już wczoraj miałem gierkę w paczkomacie (ale dopiero dziś ruszyłem dupę) :lapka:

Mortal Shell.JPG