Opublikowano 9 grudnia 20204 l 31 minut temu, Soul napisał: No siema! Skad to masz, bo to nie jest z kolekcjonerki ? Zazdro
Opublikowano 9 grudnia 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Staruszek Prosiaczek zaraz będzie musiał ustąpić na półce miejsca potężnemu następcy.
Opublikowano 9 grudnia 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mam i ja!! A nie czekaj Spoiler
Opublikowano 9 grudnia 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Konsola w końcu w domu. Wjechała też lodóweczka do HC Roomu żeby nie trzeba było za często wychodzić
Opublikowano 10 grudnia 20204 l Ajj szanuję takie wydania, szczególnie w czasach bieda opakowań z gierkami.
Opublikowano 10 grudnia 20204 l Dziękuje pan @Dave Czezky Dobrze ze preload na xsx wczoraj ogarnąłem, można od razu grać Edytowane 10 grudnia 20204 l przez ofsajd
Opublikowano 10 grudnia 20204 l O godzinie 8:09 paczka z Perfect Blue była w paczkomacie. Dzięki @Dave Czezky
Opublikowano 10 grudnia 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. U mnie też orzeł od Dejwa wylądował Lecimy nie śpimy panowie.
Opublikowano 10 grudnia 20204 l kolekcjo..standardowa edycja ze steelboxem Voodoo Boys wjechała na pełnej, Empik dowozi goodiesy CDPR król
Opublikowano 10 grudnia 20204 l CP na dwóch płytach. Jak to wygląda w praktyce? Gra instaluje z dwóch płyt się? Podczas grania trzeba potem zmienić płytę jak swego czasu w MGS?
Opublikowano 10 grudnia 20204 l Raczej jak RDR2, czyli instalacja z obu, a później tylko pierwsza do uruchomienia gry.
Opublikowano 10 grudnia 20204 l Jebać bugi i fpsy, przeżyłem Skyrim i Fallout 3 na PS3, to i tu będę się dobrze bawił.
Opublikowano 10 grudnia 20204 l 27 minut temu, Wredny napisał: Jebać bugi i fpsy, przeżyłem Skyrim i Fallout 3 na PS3, to i tu będę się dobrze bawił. Damy radę! Tak samo przeżyłem San Andreas na PS2 czy GTAIV na PS3 i bawiłem się wybornie. Jak tak sobie przypomnę to najgorzej działającą grą konsolową w jaką grałem był Days Gone. Nie dość że były zjazdy do 15 klatek to jeszcze te cholerne slajdy. A to już jest przegięcię pały. Z Cyberpunkiem nie jest tak źle z tego co widzę na filmikach.
Opublikowano 10 grudnia 20204 l co wy wiecie o cyberpunku tylko dynamiczne 240p na switchuniu pod kołderką
Opublikowano 10 grudnia 20204 l 21 minut temu, aux napisał: Jak tak sobie przypomnę to najgorzej działającą grą konsolową w jaką grałem był Days Gone. Nie dość że były zjazdy do 15 klatek to jeszcze te cholerne slajdy. To chyba coś z konsolą miałeś bo takich akcji sobie nie przypominam
Opublikowano 10 grudnia 20204 l 2 godziny temu, aux napisał: Days Gone. Nie dość że były zjazdy do 15 klatek to jeszcze te cholerne slajdy. Grałem od pierwszego dnia premiery i niczego takiego nie było. Technicznie bez zarzutów.