Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zagrałem w demo i 

20210909_103605.jpg

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Niedawno w miejsce Ps4pro  wjechał XSX + dedykowany zestaw słuchawkowy. Gier na razie nie kupuje bo XGP ultimate na 2 lata.

Ps. A ostatnia konsola MS to X360, więc jest co nadrabiać.

F9B84AF4-5D41-410F-81E0-9D2C204FAE00.jpeg

Edytowane przez milupl

Opublikowano

Wczoraj odebrałem,

na żywo kosi strasznie wyglądem. I jeszcze fota z czarnym dla porównania. Super na jego tle kontrastuje.

01.jpg

02.jpg

03.jpg

Opublikowano

U mnie dzisiaj taka sytuacja: 

FB_IMG_1626344794763.thumb.jpg.1e2633d9b126402dad5572346a6490c4.jpg

Aż w końcu się objawił 

20210910_134404.thumb.jpg.99e4c44517fb418b8c0243a9eaf0338b.jpg

20210910_134445.thumb.jpg.e40ea7e10fee938a19df4ea4d90c86be.jpg

Opublikowano

Tak, ten moment kiedy po raz pierwszy na premierę nowej generacji stałem się właścicielem konsoli sex i rozpakowanie jej zapamiętam na długo, jako naprawdę wyjątkowy moment spotęgowany właśnie pieczolowoscia w spakowaniu i wyjątkowym feelengu otwierania tego cuda. 

Opublikowano
W dniu 10.09.2021 o 08:41, Mani napisał:

Wczoraj odebrałem,

na żywo kosi strasznie wyglądem. I jeszcze fota z czarnym dla porównania. Super na jego tle kontrastuje.

01.jpg

Wuja 10/10. Tez zamówiłem :xboxssie:

Opublikowano

AmSL1eA.jpg

N1ubia9.jpg

Opublikowano

Fujka.

Co to za padlina na dole? xd

Opublikowano

widzę że już was ładnie pokurwilo w poszukiwaniu łatwych plusów xd

Opublikowano
3 godziny temu, Emtebe napisał:

AmSL1eA.jpg

N1ubia9.jpg

Ilu zwierząt ucierpiało podczas kręcenia materiału?

Opublikowano

Wszystkie żyły w momencie wciśnięcia migawki. Aczkolwiek nie wiem ile padło jak zobaczyło co to za gra :whistling:

Opublikowano

Mam niby wszystkie części na półce, ale akurat remastera nie, także po trailerku ragnaroka wpadło i zaraz będzie grane. Szkoda w sumie, że ascension nie ma remastera bo bardziej by się przydał (60klatek)

IMG_20210914_182509.jpg

Opublikowano

W oczekiwaniu na GT7 :D

spacer.png

Granie na 100 calach ;)

spacer.png

spacer.png

Spoiler

spacer.png

spacer.png

Opublikowano

Tradycyjnie pamiątki z wyjazdu. Tym razem zakupy z cex na Majorce. Plus pixel na zabicie chwili nudy w samolocie. Nie chciało mi się cen odklejać, w domu się ogarnie. 7762D07D-6723-41D4-AE9E-C8825CCD48FB.thumb.jpeg.e51daf3732002cf68de39fd8e5022f38.jpeg

Opublikowano

Forumek mówi, że perełka i mesjasz survival horrorów jakich się dziś już nie robi, demko sprawiło, że od razu się zakochałem, no to postanowiłem się nie szczypać ogor.png

c75062d0aa454f4bfc05ceb455f40805.jpg

Opublikowano
13 godzin temu, Postal napisał:

spacer.png

1 Milionów Kredytów z Gry? Co to kurwa za podtytuł jest :D

Opublikowano

To jest kod do sklepu PS na dodatkowe właśnie milion kredytów. Jedyny taki dodatek w pudle, w środku jest tylko karteczka z kodem :D

Opublikowano

To był chyba ostatni rzut gier z Kanady po wyjątkowo atrakcyjnych cenach. Po wejściu durnych przepisów w lipcu, ceny uwzględniające vat + cło będą raczej zaporowe a Czezky pewnie zaciera ręce : >
Dwie pozycje od VBlank to must have dla kolekcjonerów gier na Vitę a naczekałem się na nie niemiłosiernie. Spośród wydań od East Asia Soft warto wspomnieć Unmetal - grę dobrze ocenianą, owianą otoczką MGSa oraz szybko zyskującą na wartości.

0r9VTls.jpg

6JBMPCt.jpg

Bt9S7pj.jpg

XsTtJ3A.jpg

Opublikowano

20210916_144930.thumb.jpg.6e95da684450fd845d8df1f22eaa73aa.jpg

River City Girls. Kunio Kunowa rodzinka się powiększa ;)

Opublikowano

Mam straszną ochotę na stare Burnouty a nie chce mi się wyciągać i podłączać starych konsol. Kupiłem więc Revenge żeby pograć na X. Przy okazji wpadły jakieś inne gierki do wstecznej.

https://www.instagram.com/p/CTj6K6Rom8r/

IMG_20210908_143652.thumb.jpg.ce7abe238909631f39b39e75eb9c94a2.jpg

Edytowane przez Dante

Opublikowano

Prawie dwadzieścia lat temu ta gra ukształtowała mnie jako gracza, a dziś słucham soundtracku z tego arcydzieła na winylu. No zajawa troche. 

shenmue.jpeg

Opublikowano

6Uk8EF6.jpg

Nieco niebieskiego (białego) i zielonego dobra. :kaz::xboss: