Opublikowano 7 października 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. słuchawki + Ratchet od żony na urodziny, a fc to prezent dla siebie
Opublikowano 7 października 20213 l @Wredny oba crackdowny są chyba nawet teraz dostepne za friko cyfrowo Nevermind, myslalem, ze masz w folii dwojkę Edytowane 7 października 20213 l przez 20inchDT
Opublikowano 7 października 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jedna z gier której zawsze zazdrościłem posiadaczom xboxa. Wreszcie będzie można sprawdzić czy ten Alan taki dobry.
Opublikowano 7 października 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Takie cudeńko do mnie zawitało. Plus porównanie z poprzednimi modelami i Wii U.
Opublikowano 8 października 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tylko na xboxa nic nie ma, no ale po co skoro jest gamepass
Opublikowano 8 października 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Metroid Dread starter pack
Opublikowano 8 października 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nie dostaliscie koszulki do Metroida? Edytowane 8 października 20213 l przez bisoner
Opublikowano 8 października 20213 l 16 godzin temu, Mantis napisał: Takie cudeńko do mnie zawitało. Plus porównanie z poprzednimi modelami i Wii U. "Mój stary jest fanatykiem Nintendo, całe mieszkanie zajebane konsolkami" Edytowane 8 października 20213 l przez second
Opublikowano 8 października 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Awaria? trzeba było wezwać yy hydraulika? No może nie zna się kąkuterach, ale za to jest fachowcem w platformerach . no fajny ten pstryczek Edytowane 8 października 20213 l przez alb84
Opublikowano 8 października 20213 l 39 minut temu, beardo0 napisał: Ta podkładka to taki plastik, no nie? Czy materiałowa? plastik, straszny badziew gruby na jakies pol milimetra xd ale za darmo to i ocet slodki, breloczek fajny
Opublikowano 8 października 20213 l 21 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Mam i swojego Jakby taki koc dodawali do edycji kolekcjonerskiej to wziąłbym bez zastanowienia
Opublikowano 8 października 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dobra, to też dodam to samo pudełko co koledzy wyżej. Jaczes zadbał o dobrą obstawę transportu
Opublikowano 8 października 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Miał być SWITCH OLED.........a został "tylko" OLED!!!! #teamoled
Opublikowano 9 października 20213 l W dniu 7.10.2021 o 21:36, Mantis napisał: Takie cudeńko do mnie zawitało. Plus porównanie z poprzednimi modelami i Wii U. Niezła kolekcja. Na Switchu można mieć jedno konto na wielu Konsolach? Na WiiU nie było takiej opcji i trzeba było prosić o dezaktywację.
Opublikowano 9 października 20213 l Tak, wiele możesz mieć. Jedno jest główne, a pozostałe podrzędne. Konsole podrzędne wymagają połączenia z Internetem, aby zweryfikować czy nie jest odpalona ta sama wersja cyfrowa gry na konsoli głównej. Chcesz save na konsolach podrzędnych to oczywiście Nintendo Switch Online i pobierasz save z chmury po wcześniejszym exporcie na konsoli głównej. Pozdro!
Opublikowano 11 października 20213 l Szkoda że tak klimatyczna gra po raz drugi dostaje tak obrzydliwą okładkę