Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
1 godzinę temu, XM. napisał:

Ale nie obrażaj mi Xboxa, tak nie co?

Podobnie miałem z RDR2 na Xbox SX i to akurat była wina płyty ale mogłem bez problemów wymienić. Takie rzeczy się zdarzają niestety i nie ma powodu aby obwiniać za to  wydań fizycznych. A pudełka na Xbox są  piękne i warto je zbierać chociażby do kolekcji.

Edytowane przez Prekor

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Potwierdzam i oto następne :xboss:

20211125_000749.thumb.jpg.7d5d3c511956eb1e86f64187d714a933.jpg

Tuż po północy wyciągnięte z paczkomatu Guardiansy, kupione w blakfrajdejowej promocji (164zł, bo jeszcze kupon allegro na 5 monet).

Karny kutas dla NEO-net za tę kopertę rodem z pierwszego Matrixa, bo jak widać na zdjęciu, ma całkiem głęboką wgniotkę nad G.

PerfectBlue to nie jest, jeśli chodzi o solidność pakowania, no ale najtaniej było :nosacz3:

Opublikowano

A daj spokój z neonet, rok temu już pisałem im na infolinię, że chyba się z penisem na głowy zamienili, że pakują delikatne plastikowe pudełka w kopertę o grubości bloku technicznego. Napisali, że przekażą do działu ten feedback, ale jak widać po roku nic się nie zmieniło, bo u mnie to samo z Guardiansami Na szczęście tym razem fartownie bez ukruszeń.

Opublikowano

Do tej pory starczał mi 2.4Ghz kluczyk WiFi za 30zł i nagi blat biurka, ale brak precyzji przy celowaniu i skaczący co chwilę ping 50+ ms w Halo Infinite wyprowadziły mnie z błędu. Podkładka to bardziej kwestia wygody, bo wciąż na padzie gra mi się w Halo łatwiej to przeskok z wartości 50-80ms z częstym packet loss na płynne jak masełko ~35ms to zauważalna zmiana. W dodatku 5Ghz sprawia, że 80mbps downloadu zmieniło się na stałe 250mbps z 15 pingiem. Bajka!

260499385_357011346179344_630513213499887438_n.jpg

Opublikowano

mam ten sam adapter wifi :asax:

Opublikowano
14 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Do tej pory starczał mi 2.4Ghz kluczyk WiFi za 30zł i nagi blat biurka, ale brak precyzji przy celowaniu i skaczący co chwilę ping 50+ ms w Halo Infinite wyprowadziły mnie z błędu. Podkładka to bardziej kwestia wygody, bo wciąż na padzie gra mi się w Halo łatwiej to przeskok z wartości 50-80ms z częstym packet loss na płynne jak masełko ~35ms to zauważalna zmiana. W dodatku 5Ghz sprawia, że 80mbps downloadu zmieniło się na stałe 250mbps z 15 pingiem. Bajka!

260499385_357011346179344_630513213499887438_n.jpg

Myślałem, że Paolo wrzucił kij hokejowy do zakupow growych :obama:

Opublikowano

hkjhkju.thumb.jpg.6f236ff7efcf70607cb5d8d7576f3912.jpg

Szybka focia w pracy - 2 artbooczki i pad z bardzo niskim input lagiem. Ten filmik mnie przekonał:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

20211126_165506.thumb.jpg.06166c0acbf83cd516579e6dec19c0e2.jpg

Czarno piątkowe łowy :)

Opublikowano
W dniu 25.11.2021 o 10:25, _Red_ napisał:

A daj spokój z neonet, rok temu już pisałem im na infolinię, że chyba się z penisem na głowy zamienili, że pakują delikatne plastikowe pudełka w kopertę o grubości bloku technicznego. Napisali, że przekażą do działu ten feedback, ale jak widać po roku nic się nie zmieniło

Właśnie dostałem maila z prośbą o usunięcie oceny i z podobnym tekstem (że pomoże im to w przyszłości).

1420612758_Screenshot_20211126-212955_WPPoczta.thumb.jpg.a6d056035fe4bd44c0af587d7dffc231.jpg

Oczywiście nic usuwać nie zamierzam :kaz:

Opublikowano

Klasyk z czasów gdy jako szczyl pogrywałem na kompie braciaka, do tego w odświeżonej formie :banderas:

I ta satysfakcja odpakowania nowej gierki :)

260768773_196374726016838_5139241931108929038_n.jpg

Opublikowano

A u mnie inne, ciut nowsze klasyki, ale ze starszej konsoli.
Wiem, że obydwa w Gamepassie, ale zawsze lepiej mieć pudełeczko, no i obydwie gierki w naprawdę dobrym stanie (płyty i okładki igła, tylko ta folia przy FABLE ma kilka zadrapań).

204311216_FABLEIIIiRAGE.jpg.7944eb26be14d0684bfbc82c65ede19f.jpg

RAGE w wydaniu Anarchy Edition mam już na PS3 (nawet platynkę wbiłem), a tutaj chciałem zwykłą premierówkę z okładką nieskalaną wypisanymi bonusami :fsg:
Na konsoli Sony tekstury były rozmazane i długo się doczytywały, a wersja z X360 była tą lepszą, więc z przyjemnością kiedyś wrócę do tej perełki shooterów od mistrzów gatunku.
No i beka, bo na klocku to mieści się na trzech płytach - pod względem napędu to był strasznie zacofany sprzęt :yao:

Opublikowano

Piękny maluch, kultura pracy wzorowa, zaraz zobaczę jak FH 5 na tym lata  :)

20211127_134422.jpg

Opublikowano

Yebac , prosili mnie żebym zabrał jak kupowałem słuchawki do PS5 , moje gołębie serce nie pozwoliło im odmówić 

eb9d6c5aa0071673e10fcf081979806c.jpg

Opublikowano

Też mi się udało kilka promocji złapać :lapka:5948375B-7D77-468E-B53F-E4C7D865B341.thumb.jpeg.a6ac3cab501b933203318d243473bf7e.jpeg

Opublikowano

A moje serce  fana pudełek i kolekcjonera płacze  widząc te konsole all -digital. Mam nadzieje ,że mimo wszystko w przyszłości w eko -systemie Xboxsa znajdzie się miejsce dla entuzjastów  pudełek i medii fizycznych.

Opublikowano
33 minuty temu, Prekor napisał:

A moje serce  fana pudełek i kolekcjonera płacze  widząc te konsole all -digital. Mam nadzieje ,że mimo wszystko w przyszłości w eko -systemie Xboxsa znajdzie się miejsce dla entuzjastów  pudełek i medii fizycznych.

Od takich rozkmin mamy ten temat:

Opublikowano
12 godzin temu, Prekor napisał:

Mam nadzieje ,że mimo wszystko w przyszłości w eko -systemie Xboxsa znajdzie się miejsce dla entuzjastów  pudełek i medii fizycznych.

Psssst, wiesz, że to istnieje?

Xbox Series X | Xbox

Opublikowano

w sklepach nie widziałem, więc dla mnie to sytuacja jak z yeti

Opublikowano
54 minuty temu, Bzduras napisał:

Psssst, wiesz, że to istnieje?

Xbox Series X | Xbox

Sam takiego mam  pod telewizorem. Mi raczej o brak tańszej alternatywy dla fanów pudeł. Moim zdaniem Xbox SS  powinien być dostępny w dwóch wariatach podobnie jak Xbox One S. Nie wszyscy co kupują gry w pudełkach  potrzebują konsoli do 4K

Opublikowano

Najlepiej w 20 wariantach tej samej konsoli. XSS ma być mini konsolą odpalającą nowe gry, która zmieści się w każdej konfiguracji mieszkania, a do tego mega tanią. Tu chodzi o znacznie więcej niż tylko all digital. Gdyby miała napęd, który znacznie zwiększałby jej rozmiary, to też nie byłaby już takim gimmickiem jak teraz. To jest dosłownie nextgen wielkości książki.

Opublikowano

Dziś skromnie. elgato HD60S+ w cenie HD60S i residencik 4 na Gacka z olx za 40 zł, kupiłem bo okazało się że mój egzemplarz nie uruchamia się w konsoli. Płyta była uszkodzona a ta jest jak złoto, konsola uruchomiła się na sam jej widok. :pawel:

20211129-162251.jpg