Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
40 minut temu, A_Bogush napisał:

Nie wiedziałem, że to wyszło na konsole. To jedna z gier mojego dzieciństwa :D 

Wersja na Xboxa jest taka sama jak na PC?

Wyszło wyszło, ale wówczas o dziwo na Xboxa i GC, a na PS2 już nie.

I nie, to nie ta sama wersja. To taki mix obydwu pecetowych części, do tego ze znacznie zmienionymi trickami i szczegółami w lokacjach. Tzn. część tricków i same lokacje są z grubsza takie same, ale jest tu masa innych tricków a niektóre wykonuje się nieco inaczej. No i część mechanik też zmieniono. Np. jak pies zaalarmuje sąsiada to ten nie tylko biegnie do psa, ale zaczyna biegać po całym mieszkaniu w poszukiwaniu Woody'ego. Co ciekawe czasem można też uciekać sąsiadowi.

Ogólnie streszczając to trzon zabawy i "ogół" lokacji jest taki sam, ale same dowcipy czy mechaniki znacznie się różnią. Jak na razie jestem zajarany wersją konsolową, bo to wciąż stara dobra gierka, tylko w nieco odmiennym wydaniu, co tylko dodaje jej "świeżości" :D

Edytowane przez Quake96

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Kurde nie będę kupował konsoli dla jednej gry :D

Zerknąłem właśnie na te nowe wydanie ale to jest chyba port z wersji na smartfony, więc ta wersja na oryginalnego Xboxa to jest zupełnie coś innego. 

Opublikowano

Quake pozytywny świr giereczkowy, przypomina mi złote czasy, chciałbym jeszcze mieć w sobie tyle pasji. :(

Opublikowano

Quake daje ten fajny oldskulowy vibe temu tematowi, tak trzymać.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Czworeczke już chyba powoli kończę, więc wleciały epizody z LC. Używana, ale w stanie niemal idealnym. Nawet kod na darmowe 48h Live nie jest zdrapany :obama:

IMG_20220127_130929501.jpg

Opublikowano

Coś mam ostatnio fazę na artbooki. Mam nadzieję, że mi przejdzie, bo na coraz bardziej wątpliwe rzeczy marnuję kasę...

1.thumb.jpg.7b8ecbe370ec917e0174379d236b4aef.jpg

Mnóstwo PIKANTNYCH obrazków w środku.

Spoiler

2.thumb.jpg.8a548c539c8d336b3dd4d62e110c2294.jpg

3.thumb.jpg.bb1767617f8d622ae83b6296a402ce1d.jpg

4.thumb.jpg.1b56246e847925e9e5586428e5756a96.jpg

Opublikowano

Nabyłem pierwszy w życiu headset do konsoli + do tego od razu licencję na Dolby Atmos. Jest fajnie wykonany, wygodny a ten zielony kabel ma świetny kolor i mógłbym go ciągle dotykać - jest taki przyjemny w dotykuNiestety pudełko jest dosyć zniszczone, czego już się domyślałem jak wyciągnąłem paczkę z paczkomatu i zobaczyłem jak zostało zapakowane. A druga rzecz to okazało się, że w mój pad od XSX nie przesyła dźwięku przez jacka. Do tej pory nie było okazji sprawdzić. Konsola i pad mają już ponad rok, więc myśłałem, że juz po gwarancji, ale co ciekawe konsola kupiona 16.12.2020 jest na gwarancji do 08.02.2023, a sam kontroler do 08.02.2022. Nie będę z tym dyskutował i odsyłam pada do Microsoftu. Wydawało mi się, że kontrolery mają tylko 3 albo 6 miesięcy gwarancji.

Do tego jeszcze ostatnie małe zakupy gierkowe:
- GoW 3 Remastered

- FIFA 22 od forumowicza @funditto.

IMG_2600.jpeg

IMG_2602.jpeg

Edytowane przez A_Bogush

Opublikowano
1 godzinę temu, Suavek napisał:

Coś mam ostatnio fazę na artbooki. Mam nadzieję, że mi przejdzie, bo na coraz bardziej wątpliwe rzeczy marnuję kasę...

Miałem pytać jak w środku, ale mi przeszło.

Opublikowano
3 godziny temu, Square napisał:

Miałem pytać jak w środku, ale mi przeszło.

Tak serio, to wydanie jest bardzo porządne. Same ilustracje też w większości ładne i/lub zabawne, aczkolwiek są i takie, które sprawiają wrażenie tandety znalezionej losowo na jakimś deviantarcie. Na końcu trochę concept artów. Niemniej jednak ogólnie sympatyczna i kolorowa książeczka dla no-life'ów. Tylko Cammy mogło być więcej. ;)

Spoiler

1.thumb.jpg.60938e548214730aa25b122dfa6fa048.jpg

Spoiler

2.thumb.jpg.3e7bec998656a4de4a466a35ce52e024.jpg

3.thumb.jpg.9d5a81cfe6c9564d0b732bb9bcce612f.jpg

4.thumb.jpg.e7f53663a8e4dad8355ede0b262b492d.jpg

5.thumb.jpg.770369b66aaf05702862d42c77d9ad02.jpg

6.thumb.jpg.96a04de6af5b58196cd9b188423c78a1.jpg

7.thumb.jpg.1f04777cb18611480edf5247ea415074.jpg

Opublikowano

Da się tylko GearsUpowi niechcący wyłączyłem a chciałem tylko wyłączyć mu opcję wypowiadania się.

Opublikowano

Pewnie płakał do modów żeby wyłączyli. 

@Square prosimy o wyjaśnienie bo chcjelibysmy dać koledze plusa a nie możemy

Opublikowano
W dniu 25.01.2022 o 21:38, MYSZa7 napisał:

Quake daje ten fajny oldskulowy vibe temu tematowi, tak trzymać.

To masz trochę oldschoolu ode mnie :lapka:

1800483193_XBOX360.jpg.780d6a74012b906f100a1e57940ad67f.jpg

Mój pierwszy X360, w całkiem niezłym stanie, elegancko chodzi - wczoraj zaimportowałem mój profil, zainstalowałem FM3 i nawet wbiłem 2 acziki.
Na zdjęciu poniżej ja i @Szymek, jako mój jedyny znajomy na tym systemie :pawel:
1910066457_X360menu.jpg.d2396fcfa7cd239942bfc4924c072443.jpg

No i wielkie podziękowania dla @WisnieR, bo dzięki niemu już nie muszę grać w parszywym stereo :fsg:
1325801480_AstroHDMIadapter.jpg.370e9c8519884351ed9bf74a1d547047.jpg

Urządzenie bez sensu reklamowane i oznaczone, jako sprzęt pod PS5, idealnie działa wraz z XSX i wreszcie moje słuchaweczki astro A50 odblokowały swój potencjał, a granie w PUBG nigdy nie było tak przyjemne :banderas:

Opublikowano
39 minut temu, messer88 napisał:

użytkownik @GearsUp pod ochronką? :)

Pilotażowy program "forum przyjazne osobom z upośledzeniami".

Opublikowano

Trochę to nie fair, że teraz taki GearsUp może chodzić po forum, robić trzodę i nie można dać mu minusa a ja muszę się starać i pisać na temat i rzeczowo. 

No ale rozumiem pokolenie Facebooka chce tylko łapki w górę.

Opublikowano

Ej bez kitu czemu u chłopa nie można dać żadnych reakcji? xD psycha sitting and make przysiad on butla od vanisha czy o coś innego chodzi?

Opublikowano
54 minuty temu, GearsUp napisał:

Nie potrzebuje plusów, natomiast bezpodstawne minusowanie to patola :)

Jakie "bezpodstawne"?

Piszesz bzdury, z którymi nawet nie ma sensu dyskutować - łapiesz minus - proste zasady, wobec których wszyscy powinni być równi.

Nie umiesz się bawić to wyjazd z piaskownicy.

@Square, co to za specjalne zasady?

Nie róbmy tu drugiego facebooka czy innego YouTube - to miejsce ma być ostoją normalności.

Co to, jakaś resetera?