creatinfreak 3 826 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 11 godzin temu, Moldar napisał: Daj info jak ten grip Całkiem spoko. O wiele wygodniej niż sam switch. Dzięki zmiennym nakładkom można dostosować pod siebie czy chce się duży chwyt czy mniejszy. Ciężko wchodzi w dock (szybka też naklejona), ale pewnie się wyrobi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. giger_andrus 3 079 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 W uzupełnianiu kolekcji na Vitę kładę obecnie nacisk na rpg oraz pochodne. Ale jak przy okazji wpadnie jakaś gra rytmiczna od Atlusa to nie pogardzę Ma ktoś coś fajnego na Vitę ? Będzie tylko drożej ! U Nintendo bez zmian... sztosa goni kolejny sztos a Czezky zapewne nie wyrabia na zakrętach między graniem a pakowaniem przesyłek. 13 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 626 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 50 minut temu, giger_andrus napisał: Ale jak przy okazji wpadnie jakaś gra rytmiczna od Atlusa to nie pogardzę Ma ktoś coś fajnego na Vitę ? Będzie tylko drożej ! A gra rytmiczna od Segi może być? Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Labtec 3 643 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 #TylkoNintendo 15 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Tyle pieniędzy na jednym zdjęciu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Ale bym sobie znowu przeszedł kapitana ropucha pod kołderką Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 40 minutes ago, Czoperrr said: Tyle pieniędzy na jednym zdjęciu A za kilka lat to samo zdjęcie a więcej kasy Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Z tymi grami to akurat mocno wątpliwe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 2 hours ago, SnoD said: Z tymi grami to akurat mocno wątpliwe ojj tam ojj tam, komentarz tylko pro-nintendowy, te gierki w górę nie pójdą ale to nie ważne, zostają w kolekcji na jesienne i zimowe wieczory Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 821 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 149zl za gre na switcha Wincyj takich promocji. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. darkos 4 294 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Dziś wierność i uzupełnianie kolekcji. 12 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 446 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Kolejna porcja zabytków, uzupełniających stare kolekcje. Sonic Generations to zakup trochę impulsywny, choć miałem w obserwowanych od dłuższego czasu. Wrzutka na grupie fb przypomniała mi o tym tytule i uległem emocji chwili, a teraz kojarzę, że chyba raczej powinienem brać na X360, bo we wstecznej dostał FPS boost Dwie Yakuzy przyszły w pakiecie z resztą widocznych na zdjęciu tytułów (oprócz Sonica i Conana) - przeglądałem "inne przedmioty sprzedającego" i dodałem do koszyka, żeby Yakuza Dead Souls miała jakieś towarzystwo na półce X-MEN Destiny jeszcze w folii - swego czasu olałem, ale jak zobaczyłem u tego samego sprzedawcy to dorzuciłem do kosza. Conan jakoś zawsze umykał mojej uwadze, aż wreszcie sobie o nim przypomniałem i trafiłem nawet nówkę w folii - wersja X360, bo ta z PS3 nie miała trofeów. Blacksite od dawna miałem na liście i podobnie jak Conan wybrałem wersję z wirtualnymi pucharkami (szukam jeszcze Legendary i dark Sector w dobrym stanie). Tony Hawk's American Wasteland to kolejny z "remasterów" na X360 z przełomu generacji (mam już takich kilka, że wspomnę GUN, NFS Carbon/MostWanted, Burnout Revenge czy The Godfather), a że nigdy w tę odsłonę nie grałem to chętnie sprawdzę. A trzy ostatnie tytuły... Stare, indiańskie przysłowie głosi, że "kto w wirtualny gra tenis, ten duży ma beniz" Tak mnie jakoś naszło po tym "Matchpoint" w Gamepassie - przypomniałem sobie zajebiste chwile spędzone z dwiema pierwszymi częściami Virtua Tennis na Dreamcascie, a Top Spin 2 wpadł przy okazji (teraz, dla uzupełnienia kolekcji trzeba będzie jeszcze Top Spin 3 kupić). No i komplet nowych pudełek BR, bo ludzie to świntuchy i musiałem wymienić pudełko od Sonica i Yakuzy 4 - obydwie spaskudzone naklejką zdartą prawie do samego kleju. 14 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Yakuza 3 i 4? Najlepsze No i Conan...Jedna z najbardziej niedocenionych gier ever IMO. Fantastycznie się bawiłem grając w nią. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 6 854 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Conan również polecam, świetna gierka. Wleciała kolejna klasyka którą za dzieciaka się piraciło. Podstawkę D2 już mam. 14 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Dokladnie Pamietaj jak spoznilem sie 2h do pracy, bo ostatni boss na najwyzszym poziomie trudnosci zamiatal mna podloge. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. smallv86 856 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Dotarł dawno zamówiony moniotr Q-D-O-L-E-D od Alienware. Boże jakie to jest bydle piękne, dobrze, że czekałem z przejsciem wielu gierek w tym RDR 2. 17 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Miałem monitor alienware 34 ultra wide i po roku nie dałem rady wymieniłem na aw2721d 240hz/gsync . Przy 34 jak najbardziej do gier single player ale w sieciówkach musiałem i tak zmniejszać obraz do 16:9 , ale QLED pewnie robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
smallv86 856 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Mi sie gra wybornie w BF/Cod, jeszcze jak zwiekszam FOV to czuje się jak cheater. No i to nie jest qled tylko najprawdziwszy oledzik 1000 nits Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Same here- sam gram na 34 calach i gdy wszyscy sztucznienl zwiększający FOV, na takim monitorze widać wszystko nawet na ustawieniach domyślnych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 854 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Świetny monitor! Sam czekam na realizację mojego zamówienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Monitor TOP, nie ma chyba niczego lepszego na rynku. 34 cale ultrawide, martyca OLED, częstotliwość odświeżania 175hz i bardzo szybki czas reakcji 0,1 ms, słowem idealny ekran do grania. Jedyny minus to wysoka cena, no ale wiadomo że to sprzęt premium i fakt, że konsole nie wspierają takiego formatu przez co nie da się normalnie podłączyć takiego PS5 jaki stoi u ciebie na biurku (ale wiadomo, że to raczej wina producentów konsol, a nie samego monitora) Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 a jaki to jest konkretnie model? monitor OLED z normalnym HDRem brzmi bosko Cytuj Odnośnik do komentarza
smallv86 856 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Alienware AW3423DW. Co do PS5 to podłączyłem tylko w celach testów i działa ale są pasy po bokach ale nie można wybrać rozdzielczości 1440p. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 1440p będzie dopiero w nowym FW chyba, że masz betę zainstalowaną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi