Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
11 godzin temu, Moldar napisał:

Daj info jak ten grip

Całkiem spoko. O wiele wygodniej niż sam switch. Dzięki zmiennym nakładkom można dostosować pod siebie czy chce się duży chwyt czy mniejszy. Ciężko wchodzi w dock (szybka też naklejona), ale pewnie się wyrobi.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

W uzupełnianiu kolekcji na Vitę kładę obecnie nacisk na rpg oraz pochodne. Ale jak przy okazji wpadnie jakaś gra rytmiczna od Atlusa to nie pogardzę :kojima:Ma ktoś coś fajnego na Vitę ? Będzie tylko drożej !
U Nintendo bez zmian... sztosa goni kolejny sztos a Czezky zapewne nie wyrabia na zakrętach między graniem a pakowaniem przesyłek.

D4lI2uJ.jpeg

8gPdeLA.jpeg

Opublikowano
50 minut temu, giger_andrus napisał:

Ale jak przy okazji wpadnie jakaś gra rytmiczna od Atlusa to nie pogardzę :kojima:Ma ktoś coś fajnego na Vitę ? Będzie tylko drożej !

A gra rytmiczna od Segi może być? :P 

Opublikowano

#TylkoNintendo

IMG_20220804_110030.jpg

Opublikowano

Ale bym sobie znowu przeszedł kapitana ropucha pod kołderką

Opublikowano
40 minutes ago, Czoperrr said:

Tyle pieniędzy na jednym zdjęciu :xboss:

A za kilka lat to samo zdjęcie a więcej kasy :reggie:

Opublikowano

Z tymi grami to akurat mocno wątpliwe ;)

Opublikowano
2 hours ago, SnoD said:

Z tymi grami to akurat mocno wątpliwe ;)

ojj tam ojj tam, komentarz tylko pro-nintendowy, te gierki w górę nie pójdą ale to nie ważne, zostają w kolekcji na jesienne i zimowe wieczory

Opublikowano

Dziś wierność i uzupełnianie kolekcji.

20220804-185416.jpg

Opublikowano

Kolejna porcja zabytków, uzupełniających stare kolekcje.

1119289263_SonicYakuzaConanTennis.jpg.a2f27c079d78b8bcc5b8be0a4ea53fd5.jpg

Sonic Generations to zakup trochę impulsywny, choć miałem w obserwowanych od dłuższego czasu.
Wrzutka na grupie fb przypomniała mi o tym tytule i uległem emocji chwili, a teraz kojarzę, że chyba raczej powinienem brać na X360, bo we wstecznej dostał FPS boost :sweat:

Dwie Yakuzy przyszły w pakiecie z resztą widocznych na zdjęciu tytułów (oprócz Sonica i Conana) - przeglądałem "inne przedmioty sprzedającego" i dodałem do koszyka, żeby Yakuza Dead Souls miała jakieś towarzystwo na półce :D
X-MEN Destiny jeszcze w folii - swego czasu olałem, ale jak zobaczyłem u tego samego sprzedawcy to dorzuciłem do kosza. 

Conan jakoś zawsze umykał mojej uwadze, aż wreszcie sobie o nim przypomniałem i trafiłem nawet nówkę w folii - wersja X360, bo ta z PS3 nie miała trofeów.

Blacksite od dawna miałem na liście i podobnie jak Conan wybrałem wersję z wirtualnymi pucharkami (szukam jeszcze Legendary i dark Sector w dobrym stanie).
Tony Hawk's American Wasteland to kolejny z "remasterów" na X360 z przełomu generacji (mam już takich kilka, że wspomnę GUN, NFS Carbon/MostWanted, Burnout Revenge czy The Godfather), a że nigdy w tę odsłonę nie grałem to chętnie sprawdzę.

338955343_SonicYakuzaConanTennisgrzbiety.jpg.fa6adb3635feb75eca59349cd056054c.jpg

A trzy ostatnie tytuły...
Stare, indiańskie przysłowie głosi, że "kto w wirtualny gra tenis, ten duży ma beniz" :sir:
Tak mnie jakoś naszło po tym "Matchpoint" w Gamepassie - przypomniałem sobie zajebiste chwile spędzone z dwiema pierwszymi częściami Virtua Tennis na Dreamcascie, a Top Spin 2 wpadł przy okazji (teraz, dla uzupełnienia kolekcji trzeba będzie jeszcze Top Spin 3 kupić).

No i komplet nowych pudełek BR, bo ludzie to świntuchy i musiałem wymienić pudełko od Sonica i Yakuzy 4 - obydwie spaskudzone naklejką zdartą prawie do samego kleju.

1616797059_Pudekabluray.jpg.acdd4b68a6c85981ce38d0b438de55a3.jpg

Opublikowano

Yakuza 3 i 4? Najlepsze:banderas:

No i Conan...Jedna z najbardziej niedocenionych gier ever IMO. Fantastycznie się bawiłem grając w nią.

Opublikowano

Conan również polecam, świetna gierka.

Wleciała kolejna klasyka którą za dzieciaka się piraciło. Podstawkę D2 już mam. 

244DA51D-FC90-4C83-8A8F-82F434AD6518.jpeg62693227-DA48-41C0-AD5D-7CE46209F1C4.thumb.jpeg.d783e778b985c9befffd9f003e6f59cf.jpeg

61572BBA-5B44-4278-A30A-7CCD77DC0DDA.thumb.jpeg.3b78dd285194dd79921cf14561df45ed.jpeg

Opublikowano

Dokladnie :banderas:

Pamietaj jak spoznilem sie 2h do pracy, bo ostatni boss na najwyzszym poziomie trudnosci zamiatal mna podloge.

Opublikowano

Dotarł dawno zamówiony moniotr Q-D-O-L-E-D od Alienware. Boże jakie to jest bydle piękne, dobrze, że czekałem z przejsciem wielu gierek w tym RDR 2.

1659651342377.jpg

1659570809595.jpg

1659570809622.jpg

Opublikowano

Miałem monitor alienware 34 ultra wide i po roku nie dałem rady wymieniłem na aw2721d 240hz/gsync . Przy 34 jak najbardziej do gier single player ale w sieciówkach musiałem i tak zmniejszać obraz do 16:9 , ale QLED pewnie robi wrażenie. 

Opublikowano

Mi sie gra wybornie w BF/Cod, jeszcze jak zwiekszam FOV to czuje się jak cheater. No i to nie jest qled tylko najprawdziwszy oledzik 1000 nits :)

Opublikowano

Same here- sam gram na 34 calach i gdy wszyscy sztucznienl zwiększający FOV, na takim monitorze widać wszystko nawet na ustawieniach domyślnych.

Opublikowano

Monitor TOP, 

nie ma chyba niczego lepszego na rynku. 34 cale ultrawide, martyca OLED, częstotliwość odświeżania 175hz i bardzo szybki czas reakcji 0,1 ms, słowem idealny ekran do grania. Jedyny minus to wysoka cena, no ale wiadomo że to sprzęt premium i fakt, że konsole nie wspierają takiego formatu przez co nie da się normalnie podłączyć takiego PS5 jaki stoi u ciebie na biurku (ale wiadomo, że to raczej wina producentów konsol, a nie samego monitora)

Opublikowano

Alienware AW3423DW. Co do PS5 to podłączyłem tylko w celach testów i działa ale są pasy po bokach ale nie można wybrać rozdzielczości 1440p.

Opublikowano

1440p będzie dopiero w nowym FW chyba, że masz betę zainstalowaną.