Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

No cóż gry w stylu Nintendo nie mają zamienników na XS/PS5 :lapka:

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

image.png.dc534d330857efb7804c55954b49693b.png

Używka od użytkownika @kiseki, najpierw Zelda wiadomo, za miesiąc/dwa będzie grane.

Opublikowano
14 minut temu, Pupcio napisał:

te ramki :doom:

W 2023 kupować Switcha z ekranem LCD :pawel:

Opublikowano

:obama:

IMG_20230512_012516.jpg

Opublikowano

IMG20230512090309.jpg

Opublikowano

:drakenope: Wyjście z domu podczas weekendu

:drakeyeah: Wolne w pracy i naparzanie w grę dekady jak jakiś piwniczak

zeldunia.jpg

Opublikowano

Nastał dzień dzisiejszy.

IMG_0856.JPG

Opublikowano

Udało się, są łzy

AFB3BFCA-4E57-45EF-AC8E-CF23E75AE1F2.thumb.jpeg.0529385650c3dba32f99354e1d62a8f7.jpeg

Opublikowano

Przy okazji takiej premiery limit reakcji powinien zostać zdjęty  :sapek: za dużo klaunów poszło na bydło w temacie GOTY gierki 

Opublikowano

Widzimy się w Hyrule zagrajmerzy :gigabeta:

Wielkie podziękowania dla potężnego szefa Perfect Blue i jego minionków bo jak zwykle dostarczyli <3

20230512_120802.jpg

Opublikowano
33 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

To prawda, łap pierwszego minusa. :) Wiecie co z nim zrobić, wszystko na mój koszt!

To uczucie kiedy przed ich otrzymaniem dokładnie wiesz od kogo je dostaniesz :)

Opublikowano

Pierdzielisz o klaunach, a sam jak hipokryta robisz burdel w kolejnym już temacie. Weźcie zostawcie chociaż parę wątków na tym forum bez robienia szamba.

Opublikowano

image.thumb.jpeg.fa1e081d5e3afc56e47f8902e10dbc3a.jpeg

Moja pierwsza kolekcjonerka w zyciu <3

Dodatkowo do zakupu dostałem plakat, naklejki i monetę.

Wszytsko zaraz położe obok kąputerka, dokładnie w tym samym miejscu gdzie leży kolekcja Trefl dla 4latków i "Gdzie się zwierze spać wybierze" syna.

Nie powiem, kupiłbym też amibo na biurku, ale boję się ze zabawczka taty byłaby pierwszą do zabawy pod prysznicem! ; /

Gra 10/10! 

Opublikowano

Standardowo Zelda, do tego kilka tytułów do ogrania/na półeczkę, Grip + Case do Switcha i zaległy Steam Deck kupiony podczas promki (na którym gram dużo więcej niż planowałem i z którego zakupem niepotrzebnie się wstrzymywałem):

SZj9f4q.jpg

6j5Om2M.jpg

rGMSNhP.jpg

oFNIhBQ.jpg

Opublikowano
Teraz, jar3czek napisał:

Standardowo Zelda, do tego kilka tytułów do ogrania/na półeczkę, Grip + Case do Switcha i zaległy Steam Deck kupiony podczas promki (na którym gram dużo więcej niż planowałem i z którego zakupem niepotrzebnie się wstrzymywałem):

Gdzie kupowaleś Drakengard? Sprzedałem swojego i żałuje.