Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Koło Starfielda nie można przejść obojętnie to wziąłem z kontrolerem, a mechy piszecie że dobre i trudne no to też wleciały.

image.png.acda9be6198de3498146b6f204572e0b.png

• Odpowiedzi 33,5 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

To ode mnie trochę klasyki na PC :spicy:

fAI5vt0.jpg

Za 30zł żal było nie kupić :)

Opublikowano

Kolekcjonowania MGSow ciag dalszy. Jest cala zawartosc z dyskami w mietowym stanie. GameCube jest w fazie negocjacji. Znalazlem niemal nieruchanego na GB eBayu. IMG_8193.thumb.jpeg.20c25526a21ef4a10a4444cdba30f05b.jpeg

IMG_8194.jpeg

Edytowane przez Yap

Opublikowano

Smutna prawda jest taka, że ebay a allegro to dwa różne światy dla graczy/kolekcjonerów gier. eBay ma gry, których allegro nigdy nie widziało na oczy.

Najgorsze to, że aby kupic np. z eBay GB do Polski (ale i innych krajów) trzeba korzystać z ich programu transakcji międzynarodowej, gdzie taka przesyłka za grę to lekko 10-15 funtów. Kiedyś kupiłem Front Mission 4 z US (z 15 lat temu) i koszt przesyłki był jakieś 5 dolców i gra chyba też coś koło tego. Teraz już nawet nie patrzę na Stany, bo koszt wysyłki mnie od razu nokautuje.

Opublikowano
17 hours ago, Ken Marinaris said:

Smutna prawda jest taka, że ebay a allegro to dwa różne światy dla graczy/kolekcjonerów gier. eBay ma gry, których allegro nigdy nie widziało na oczy.

Najgorsze to, że aby kupic np. z eBay GB do Polski (ale i innych krajów) trzeba korzystać z ich programu transakcji międzynarodowej, gdzie taka przesyłka za grę to lekko 10-15 funtów. Kiedyś kupiłem Front Mission 4 z US (z 15 lat temu) i koszt przesyłki był jakieś 5 dolców i gra chyba też coś koło tego. Teraz już nawet nie patrzę na Stany, bo koszt wysyłki mnie od razu nokautuje.

Kupilem ME Collection ze steelebookiem wlasnie w USA. Plakalem kiedy placilem. Maja tam najbardziej odjechane blaszane pudelka na swiecie. Do gier, ktore nie maja takiej edycji rowniez. Ale trzeba zaplacic slono. 

Opublikowano

Sponsorem dzisiejszych zakupów jest Mr. @Kmiot i jego ostatnia recenzja poniższej gry :lapka:

P_20230913_180852.jpg

Opublikowano

Drobne uzupełnienie kolekcji.

1.thumb.jpg.dc3c59fb1f824c49fa43f93fd975928c.jpg

Nie kupuję zwykle samych kartridży/nośników, ale cena zrobiła swoje, a pamiętam, że w tego Gundam 00 grałem sporo na emulatorze. Wrzucę w rezerwowego DSa i może pogram od czasu do czasu.

Zbiór strategii Gundam G Generation tak mi się rozrósł, że już musiałem uzupełnić go o ostatnią "dużą" odsłonę, którą męczyłem lata temu - Generation of C.E.. Świetna cel-shadingowa grafika, jak na PS2. Gra ma fajny koncept i niecodzienny zbiór mechów, choć raczej tylko dla fanów Gundam (Seed).

Na Namco X Capcom długo się czaiłem, ale skoro już zacząłem zamykać kolekcję PS2, to musiałem gierkę w końcu nabyć. Gra z patchem angielskim wgrana na Steam Decka i mam zamiar zrobić do niej podejście. Mam tylko obawy co do krytyki, że z czasem system zaczyna nużyć. No zobaczymy. W końcu cała "seria" jeszcze przede mną. 

W ogóle mini-kolekcja crossoverów od Namco/Capcom/(Sega) mi się całkiem ładnie tym samym zamyka:

2.thumb.jpg.2a24c3e46b1864f4c260470ecee236e8.jpg

Swoją drogą, intro NxC jest super. Chyba mój ulubiony OP z jakiejkolwiek gry.

Xiaomu best waifu.

Opublikowano

Tak na ten natłok premier wrześniowo-październikowych :cool:

20230915_223512.jpg

Opublikowano

Podsumowanie kilku fantów, które wpadły podczas wakacji.
NFS ładnie zafoliowany przez użytkownika tego forum ale przyznam się, że jeszcze nie zaglądałem czy cart jest w środku -_-
Warto wspomnieć o dwupłytowym albumie winylowym z gry Cuphead - gry w moim odczuciu wybitnej, przy której spędziłem wiele godzin. Muzyka w postaci łatwo przyswajalnego i rytmicznego jazzu idealnie się komponuje z rozgrywką.

RFhz809.jpg

5KH2TtC.jpg

6PFlsnW.jpg

BdJrwps.jpg

Opublikowano
W dniu 4.09.2023 o 07:52, smoo napisał:

200zł, jest niemiecka okładka, ale mi to nie przeszkadza. No ceny potrafią być wysokie tej gierki, podobnie z resztą jak PvZ.

O cholipka. Hahaha. Ta gra jest faktycznie tyle warta? :D

IMG20230919180335.thumb.jpg.7fae1fd498599e4ee922295cebc3fe34.jpg

Kupiłem to dawno temu i do dzisiaj nie ukończyłem, bo się okazało, że nie moje klimaty. W sumie nawet nie wiem co mną kierowało, że to kupiłem :)

Opublikowano
2 godziny temu, Emtebe napisał:

O cholipka. Hahaha. Ta gra jest faktycznie tyle warta? :D

IMG20230919180335.thumb.jpg.7fae1fd498599e4ee922295cebc3fe34.jpg

Kupiłem to dawno temu i do dzisiaj nie ukończyłem, bo się okazało, że nie moje klimaty. W sumie nawet nie wiem co mną kierowało, że to kupiłem :)

Ano jest :) https://www.pricecharting.com/search-products?type=prices&q=lollipop+chainsaw

Opublikowano

Zaskakujaco konsola byla drozsza od MGS TTS o cale 59p. Kolejne zakupy na GaCka w przyszlym miesiacu. 
IMG_8223.thumb.jpeg.ee8fc52ec58091befed71badc0c09a07.jpegIMG_8224.thumb.jpeg.51586570e1676f299cb5a778109e0031.jpeg

Ten kabelek A/V idie od razu za okno. Mam stosowne na ta okazje HDMI. 

Opublikowano

Miałem gacka w takim właśnie kolorze. Cudeńko.

Dzisiaj przyszła paczuszka z nowym sprzęcikiem do grania pod kołderką:

20230920_173333.thumb.jpg.f08e3ef40f176ad44fe8896bb41d23c9.jpg

Wersja 64GB. Jutro powinien dojść dysk 512GB i będzie montowanie :)

Do tej pory nie widziałem sprzętu na żywo. Prezentuje się świetnie i nie jest wcale taki duży. No i świetnie trzyma się go w łapach.

Opublikowano

Siedzę właśnie w Korei Południowej i o ile z retro jest tu bardzo słabo (mało, drogo), o tyle nowsze tytuły jeszcze soł soł. Zelda typu małe ludziki biegają wyszła mnie równowartość około 90 naszych złotych za używaną. Na pokładzie jest ENG, więc nie będzie w języku kimchi. 

Może jeszcze coś online zamówię z dostawą do hotelu, bo niektóre tytuły na switcha mają przyjemne ceny. No i traktuję to raczej jako pamiątkę :)

PXL_20230922_041030343.jpg

PXL_20230922_041035951.jpg

Opublikowano
14 minut temu, ProstyHeker napisał:

Siedzę właśnie w Korei Południowej i o ile z retro jest tu bardzo słabo (mało, drogo), o tyle nowsze tytuły jeszcze soł soł. Zelda typu małe ludziki biegają wyszła mnie równowartość około 90 naszych złotych za używaną. Na pokładzie jest ENG, więc nie będzie w języku kimchi. 

Korea Południowa to była swego czasu Mekka PCtowego grania. Pewnie dlatego jest tam mało retro konsolowego. Sporo gierek PCtowych zostało wydane w pudle tylko tam. Kolekcja metal slug przykładowo, składanka gierek capcom. 

Opublikowano
1 minutę temu, Ukukuki napisał:

Korea Południowa to była swego czasu Mekka PCtowego grania. Pewnie dlatego jest tam mało retro konsolowego. Sporo gierek PCtowych zostało wydane w pudle tylko tam. Kolekcja metal slug przykładowo, składanka gierek capcom. 

Dokładnie, do tej pory w tych elektromarketach piętra pecetowe są obładowane gratami - stoją np. wagony RTX-ów. Czytałem, że podczas COVID sprzedaż Nintendo tutaj wystrzeliła, więc oni i Sonka mają tu mocną pozycję. Gry na Xboxa w homeopatycznych ilościach.

Opublikowano

20230922_095925.thumb.jpg.06f20084f555feaea10ee06803538b82.jpg

Kupiłem sobie ekhem.. Forzę na Plajstajszon. Od czasów GranTurismo2 i Colina2 nie grałem w żadną grę wyścigową. Spodobały mi się recki i gameplaye no i tropikalny hawajski setting to wziąłem :teehee:

Opublikowano
W dniu 17.09.2023 o 18:21, giger_andrus napisał:

Podsumowanie kilku fantów, które wpadły podczas wakacji.
NFS ładnie zafoliowany przez użytkownika tego forum ale przyznam się, że jeszcze nie zaglądałem czy cart jest w środku -_-
Warto wspomnieć o dwupłytowym albumie winylowym z gry Cuphead - gry w moim odczuciu wybitnej, przy której spędziłem wiele godzin. Muzyka w postaci łatwo przyswajalnego i rytmicznego jazzu idealnie się komponuje z rozgrywką.

RFhz809.jpg

5KH2TtC.jpg

6PFlsnW.jpg

BdJrwps.jpg

Nie no cart napewno jest, nie ma lipy ;) 

Opublikowano

Mały update kolekcji ;)

qsTXAYi.jpg

PS3 dostały komplet (okładka + instrukcja, papierologia ogólna o ile była)

AHHcmyi.jpg 

Edytowane przez Assassins_78