Opublikowano sobota o 14:544 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Troche spozniony, ale szczery do bolu zakup.
Opublikowano sobota o 16:054 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pierwsze Amiibo, 40 zł to uczciwa cena. SV mam już 3 sztuki, to i folii na Switcha się przyda. Toad podobno spoko a Contra to jedna z niewielu uczciwych składanek z romami na rynku.
Opublikowano sobota o 16:484 dni Sam też ostatnio kupiłem pierwsze amiibo - Zero suit Samus. Chciałem Kazuyę, ale akurat nie było.
Opublikowano sobota o 20:373 dni W dniu 1.05.2025 o 09:51, Kmiot napisał(a):Kwiecień za nami, więc pora na podsumowanko miesiąca.A w bonusie w ramach patronite PE wpadł jeszcze mały loot boxik z lalkami, patriotycznymi skarpetami i steelbooczkiem do gry (MonHun), której nie posiadam (ale nie wykluczam, że będę posiadał).Ten Word of horror, to ma jakieś replayability, czy tylko jedno przejście i zapomnij?
Opublikowano sobota o 21:143 dni W dniu 1.05.2025 o 09:51, Kmiot napisał(a):Kwiecień za nami, więc pora na podsumowanko miesiąca.O boziu, ile dobroci, chyba mi stanął. Czekam na Twoją opinię odnośnie Conscript, bo mam wrażenie, że gierka przeszła totalnie bez echa na forum i nie wiem czy ktoś poza mną w to grał. Edytowane sobota o 21:143 dni przez Josh
Opublikowano sobota o 21:413 dni 54 minuty temu, genjuro napisał(a):Ten Word of horror, to ma jakieś replayability, czy tylko jedno przejście i zapomnij?Jak zagram, to się dowiem, ale to jeden z tych tytułów kupionych trochę na wyrost w myśl zasady "może kiedyś ogram". Na Twoim miejscu jednak bym nie czekał na moją opinię, może ktoś inny w temacie się wypowie.19 minut temu, Josh napisał(a):O boziu, ile dobroci, chyba mi stanął. Czekam na Twoją opinię odnośnie Conscript, bo mam wrażenie, że gierka przeszła totalnie bez echa na forum i nie wiem czy ktoś poza mną w to grał.Zakup Conscripta trochę zmotywowany przez recenzję w PE, ale teraz przede mną trochę ciasny okres, bo wciąż ogrywam Expedition 33 i Blue Prince, zaraz nowy Doom, potem DS2 i trudno stwierdzić, czy gdzieś pośród tego uda mi się wcisnąć inną gierkę, ale wbrew pozorom taka "niszowość" nawet na tym niszowym forum jest dodatkową zachętą. Jest gdzieś Twoja szersza opinia na jej temat?
Opublikowano poniedziałek o 10:122 dni W dniu 3.05.2025 o 22:37, genjuro napisał(a):Ten Word of horror, to ma jakieś replayability, czy tylko jedno przejście i zapomnij?Ma replayability, gdyż te storki są generowane losowo i za każdym razem jest inna historia. To trochę taki roguelite też.
Opublikowano poniedziałek o 12:142 dni W dniu 3.05.2025 o 22:37, genjuro napisał(a):Ten Word of horror, to ma jakieś replayability, czy tylko jedno przejście i zapomnij?Jeden run to jakieś 40-60 minut, sprawy do rozwiązania i inne parametry się losują, spełnienie kolejnych warunków odblokowuje kolejne sprawy i elementy (dajmy na to jeżeli 5 razy przejdzie się grę i 5 razy nie uda się jej przejść, to odblokowują się z racji każdego z przejść i "nieprzejść" elementy do kolejnych runów). Niektóre rzeczy wpadają same i dosyć łatwo (w scenariuszu X zabij bossa), inne wymagają nieco kombinacji. Fajna gierka - a przynajmniej tak było ponad rok temu jak grałem - ale z czasem odblokowuje się mało nowego contentu i runy są zbyt podobne, może od tego czasu autor pododawał nowe sprawy itp., bo coś takiego zapowiadał.
Opublikowano poniedziałek o 17:092 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nadarzyła się okazja, kciuk gotowy lecimy z koksem
Opublikowano wczoraj o 09:37 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Koniec produkcji konsoli to najlepszy (i ostatni) moment na tani zakup nowiutkiej sztuki do uzupełnienia zbiorów. Mając PS5 otwierać nie ma sensu, ale będzie cieszyć oko w kolekcji (żałuję pozbycia się premierowego FATa lata temu). Lekkie wgniecenia od nieszczęsnych pasków z MM.Świetna generacja to była.
Opublikowano wczoraj o 09:45 1 dzień Ależ brzydka to była konsola, i ten strzelający nagrzewający się plastik
Opublikowano wczoraj o 09:54 1 dzień Tylko premierowy model jeszcze jakoś ujdzie i jego edycje limitowane ale ten slim i prosiak xD
Opublikowano wczoraj o 10:05 1 dzień Przy malowaniu w pokoju oprozniajac szafy wyciagnalem stare legendarki reach i wiedzimna 3. Wiesiek byl nigdy nieotwierany mint condition, no ale kurwa nie, jakis zlamas z dalszej rodziny z ciekawosci i grzebania w szafach rozdal pudlo ! Tak sie kurwa konczy udostepnianiu domu jebanym ludzia. Wyzalilem sie...
Opublikowano wczoraj o 15:19 1 dzień Grę mam w GP, ale wypada posiadać. Chwilę był brak, po chwili ze 180 zrobiło się 220 i lepiej. Trafiłem na jakiś sklep-techwish. Gra była za 188zl do tego kod Komunia i zrobiło się 168 plus wysyłka 10- razem 178zl
Opublikowano wczoraj o 17:15 1 dzień A to ciekawe, bo dzisiaj kumplowi anulowali zakup i powiedzieli, że dystrybutor nie dostarczył im gry. Fajny ten techwish, taki nie za prawdomówny.
Opublikowano wczoraj o 18:14 1 dzień Dziwny sklep, ale na Ceneo opinie ok. Mieli 2 sztuki, kupiłem i nadal wisiało 2 sztuki. Brałem 30 kwietnia, dzisiaj odebrałem. Majówka swoje zrobiła, ale nie o tym. Zaciekawiło mnie że nie dostałem żadnego maila. Konta nie zakładałem, kupiłem jako gość. Zawsze przychodzi potwierdzenie, dziękujemy za zakup itp A tu blik, koniec, cisza. Napisałem wczoraj meila czy wszystko ok, jakaś odpisała że tak wszystko git jak spakują się pojawi. No i pojawiło.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Prawdopodobnie z tej samej promocyjnej oferty, co wrzutka parę postów wyżej
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W temacie o MindsEye wspomniałem o Headhunter, którego ogrywałem na Dreamcast (ale nie dokończyłem, bo oczywiście pirat, więc nie wszystko zmieściło się na wypalanym CeDeku) i przeglądając allegro natrafiłem na egzemplarz w całkiem dobrym stanie.Co prawda te pudełka do DC to jeden z najgorszych designów ever (zarówno pod kątem estetyki, jak i trwałości), ale tutaj tylko jakieś drobne ryski, więc nie najgorzej.Zachciało mi się też Ninja Gaiden, a że przy okazji gość za 20zł miał 007 Everything or Nothing, które przyjemnie wspominam z PS2 to stwierdziłem, że dorzucę do koszyka.