Opublikowano 23 września23 wrz No w końcu nasz mały Poopcio wyszedł ze swojej strefy komfortu i wziął się za horrory. Silent Hill to nie jest, ale od czegoś trzeba zacząć Edytowane 23 września23 wrz przez Josh
Opublikowano 23 września23 wrz Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nie grałem w oryginał, sprawdze remake
Opublikowano 24 września24 wrz Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Padzik do switchunia 2 to chyba kwestia czasu u każdego...a DQXI...wstyd się przyznać, ale nie miałem do tej pory okazji poznać serii ( grałem tylko w demo jedenastki), więc nadrabiam...od ostatniej części😁. Jak siądzie, to wjeżdżam w całą serię. Btw. druga strona okładki bardziej mi się podoba 😉
Opublikowano 24 września24 wrz 11 godzin temu, Shen napisał(a):Nie grałem w oryginał, sprawdze remakeFajne jest to pudełko, takie retro. To tektura? Co jest w środku? To jest zwykłe wydanie?
Opublikowano 24 września24 wrz 7 minut temu, DarkStar napisał(a):Fajne jest to pudełko, takie retro. To tektura? Co jest w środku? To jest zwykłe wydanie?Tektura ale są takie tłoczone, błyszczące wstawki. Miałem kupować pozniej, ale juz wyprzedane prawie wszędzie.
Opublikowano 24 września24 wrz Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dalej rozbudowuję kolekcję o gry, do których chcę wracać. Zamysł był, że będą to tylko platformówki, ale pomyślałem, że mogę ją rozszerzyć o krótkie gry, do których mogę wrócić jak będę mieć wolny weekend. No i padło na moją ulubioną część Spider-mana od Insomniac. Poszerza mi to też kolekcję rzeczy o pajączku (mam jeszcze Spider-Man Uniwersum, ale z węgierską okładką, więc nie chciałem psuć zdjęcia)
Opublikowano 25 września25 wrz Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. to jak to było, kakałko i jedziemy...
Opublikowano 25 września25 wrz Kakałko to chyba do innych gier Tutaj to nie wiem, wóda jakaś, albo chociaż herbata z prądem.
Opublikowano 25 września25 wrz Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wczoraj Cronos the New Dawn ukonczony na NG+, a dzis rozpoczynam przygode z Hell is Us. Trzeba nadazyc z ta iloscia obfitych premier.
Opublikowano 25 września25 wrz Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolejny pakiet chińskich bajek
Opublikowano 25 września25 wrz Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nikt tak nie hajpuje jak @Szermac na tym forum. Trzeba sprawdzić, czy ta walka na żywo jest lepsza niż to drewno, co widziałem na jego filmiku.Szkoda, że jeszcze dwie nocki w robocie, więc dopiero w weekend przysiądę na poważnie.
Opublikowano 25 września25 wrz 1 godzinę temu, RafaU napisał(a):o kuuurcze, a ten steelbuczek to skąd∂? :(
Opublikowano 25 września25 wrz Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Podobno jakaś chillowa gierka o dziewczynce w mundurku.
Opublikowano 25 września25 wrz Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dziś wjechało troszkę dobra od Pani Japonki. Trails in the Sky chapter1 i figurka Master Roshiego
Opublikowano 25 września25 wrz Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Akurat wczoraj skończyłem Cronosa, więc wjechał SH i RE na otarcie łez. Suikoden na kupkę wstydu
Opublikowano sobota o 19:194 dni Nawet @grzybiarza sfotografowales. Troche sie zmienil jak go ostatni raz widzialem
Opublikowano poniedziałek o 17:252 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wreszcie naprawili patchami by nie było wstydu ogrywać na S2, do tego Shinobi na kardridzu, a nie jak europejskie wydania zwykły kod w pudełku