Opublikowano wczoraj o 10:07 1 dzień Z gejmingowych prezentów to mi siostra sprawiła głośniki, przydadzą się, bo miałem małego jbl podłączonego. Idealnie pasują do białej, przeszklonej budy. Foto z neta zajebane bo nie chce mi się robić.
Opublikowano wczoraj o 13:11 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Junior level10 zachwycony, Mikołaj się spisał Pierwsza sesja w Ring Fit po obżarstwie świątecznym prawie umarlismy
Opublikowano wczoraj o 14:52 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. A pochwalę się, bo szwagier prosto z Japonii przywiózł: Edytowane wczoraj o 14:54 1 dzień przez Manor
Opublikowano wczoraj o 15:03 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Chciałem tylko Uncharted a dostałem tyle gier na pleisteiszyn matko boska, dostanę zawału przez te backlogi
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Coraz mniej jara, ale coś wpadło. Nie pamiętam czy wrzucałem Silent Hill F. Ale ostatnie fanty to książki, FM dla przypomnienia sobie jak już pogrzebało serię, FH3 muszę dokończyć, a spóźniłem się na zakup cyfry. Gry na Switcha to prezenty pod choinką .
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. W dniu 22.12.2025 o 18:16, rafanus2 napisał(a):Chyba pójdzie zwrot, temat raczej nie dla mnie.Może i zmieniam zdanie jak baba w ciąży, ale kierownica jednak zostaje xD w poniedziałek spakowałem do zwrotu, a we wtorek wieczorem wszystko rozpakowałem i śmigałem do 4 nad ranem. Od tej pory jak mam chwilę to siadam żeby trochę pojeździć. Jak się znudzi to trudno, sprzedam tak jak steam decka z małą stratą, ale co się do tego czasu wybawię to moje.