Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pozdrawiam braci Resident
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Po takie fanty to ja mogę chodzić do paczkomaciku Miłego granka zagrajmerzy
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W końcu wyczekiwany resident
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 4 godziny temu, ofsajd napisał(a):Pan kurier się spisał, jeszcze powiadomienie o wydaniu do doręczenia nie przyszło, a on już w garniturze dzwonił do drzwi. Teraz tylko wykazać się silną wolą i wytrzymać do wieczora. Chyba pobrudził zbroję na sam widok okładki
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. @Daffy Cudo. Jaka waga poszczególnych instalek? Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez Amer
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pokaż mi, że dorastałeś w latach 90 nie mówiąc, że dorastałeś w latach 90.Strasznego weekendu.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 45 minut temu, Amer napisał(a):@Daffy Cudo. Jaka waga poszczególnych instalek?25,30,30gb
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Odjebal Capcom z kompresją, mega odchudzili wagę gierek. W sumie Re9 to przenośnie ponoć 360p, a w docku 540p to może nie ma się czemu dziwić xd
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. @Kierownik Chad Perfect Blue sie spisało. Nie tylko gre dowiezli ale i kilku umarlaków dorzucili. To pewnie poprzedni personel sklepu.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Są tu jacyś PRAWDZIWI fani residencika w NAJLEPSZEJ jakości konsolowej?Spontaniczny zakup PROsiaczka bo jak zobaczyłem jak wygląda 9 na nim to aż musiałem kupić.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wszyscy mają Resika, mam i ja
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Nie będę oryginalny, jeśli wrzucę Residencika, ale mój ma spore towarzystwo.Starszą odsłonę mam już premierowo na XSX, ale cała reszta jest na konsoli Sony, więc i ósemka od Pana Dawida z PB musiała wlecieć do kompletu.Odświeżonego fear effecta z LRG przegapiłem, ale całe szczęście Dave ogarnął, pamiętał i dał mi znaćOprócz obecnej generacji coś na starsze sprzęty - Far Cry 2 do ogrania we wstecznej - może wreszcie uda się ukończyć.No i dwie gierki z jajowatą piłką - podobno najlepsza gierka na licencji NFL, jaka kiedykolwiek powstała, czyli ESPN NFL 2K5, oraz MADDEN NFL 11, określany ostatnim dobrym Maddenem - jakoś tak ostatnio mam fazę na te amerykańskie sporty i czasem wleci jakiś meczyk.Bonusowo parę pudełek, nie związanych z gierkami:Całkiem fajny film i trochę świetnej muzy
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 23 minutes ago, iluck85 said:Zero zaskoczenia dzisiaj Ah piękne te pudełka Xboxowe, szkoda, że to już ostatnie lata z nimi
Opublikowano 55 minut temu55 min 51 minutes ago, Ins said:Dołączam do zabawy Bonusowo zdjęcie rodzinne:W Requiem będziesz grał czy też zachowasz w folii?
Opublikowano 27 minut temu27 min Już rozfoliony, zainstalowany i czeka aż młody pójdzie spać.Reszta tytułów w folii bo mam wersje cyfrowe :) Edytowane 18 minut temu18 min przez Ins