Opublikowano wczoraj o 10:42 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gierka dawno juz ograna i kupiona w cyfrze. Ale tytul tak miodny i okladka tak ladna, ze nie moglem sobie odpuscic pudla do kolekcji. Ps. Aktualnie na eShop mozna dorwac za 8zl Edytowane wczoraj o 11:02 1 dzień przez Pierre Deck
Opublikowano wczoraj o 14:35 1 dzień Czasem zamówi się z innego miejsca niż Perfect Blue bo albo nie jest dostepne albo naprawdę dobra promka. Tak właśnie było w tym przypadku i rynce opadają. Atomic z MediaMarkt - otwieram paczkomat a w środku kartonik z jednym bąblem z powietrzem ... paczuszka calkowicie otwarta, ale na szczęście nic nie uszkodzone.Dead Space z RTVEuroAGD - odbieram z tego automatu DPD i gierka wrzucona luzem w foliopaku, który chyba przez błoto był ciągnięty. Płyta lata w środku ale pudełko całe.Docisnąłem płytę przez pudełko i wskoczyła w odpowiednie miejsce.Jebać te markety pradem.
Opublikowano wczoraj o 14:46 1 dzień tak euro jest okropne, już nigdy od nich gry nie zamówie choćby dawali ją za pół darmo
Opublikowano wczoraj o 17:44 1 dzień 3 godziny temu, Ins napisał(a):Czasem zamówi się z innego miejsca niż Perfect Blue bo albo nie jest dostepne albo naprawdę dobra promka. Tak właśnie było w tym przypadku i rynce opadają.Atomic z MediaMarkt - otwieram paczkomat a w środku kartonik z jednym bąblem z powietrzem ... paczuszka calkowicie otwarta, ale na szczęście nic nie uszkodzone.Dead Space z RTVEuroAGD - odbieram z tego automatu DPD i gierka wrzucona luzem w foliopaku, który chyba przez błoto był ciągnięty. Płyta lata w środku ale pudełko całe.Docisnąłem płytę przez pudełko i wskoczyła w odpowiednie miejsce.Jebać te markety pradem.EuroRTV-oni smartwatcha wkładają w ten worek i wysyłają. Karton jakieś 5x za duży i zero wypełnienia- w środku zegarek, ROG też tak wysłali. Asus też tak wysłał Rogala.OLEOLE- kolekcjonerka Zeldy w worek foliowy. Dałem 2/5 ocenę na Allegro, potem dostałem meila z przeprosinami i żebym ocenę zmienił/ usunął. Zmieniłem na 1/5. MediaMarkt grę jeszcze wsadza w te małe kartony, to jeszcze spoko.