Opublikowano 29 maja29 maj Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dziękuję Pan Czezky za dobrą promke i błyskawiczną wysyłkę Edytowane 29 maja29 maj przez ofsajd
Opublikowano 30 maja30 maj Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dziękuję i ja. Środa zamówione. Sobota już gry w Berlinie. Nadal polecam dodanie wysyłki za granicę np DHL na koszt i ryzyko kupującego. Brałbym pewnie coś co miesiąc albo dwa.
Opublikowano 30 maja30 maj Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ponad 20 dni czekałem na dostawę z Rumunii, już myślałem że paczka zaginęła, ale jest. Król.
Opublikowano 30 maja30 maj Ja uważam że to jest najlepsza wersja. Ma poprawiony tryb master league, ma ligę mistrzów i bardzo przyjemny gameplay. Aczkolwiek PES 6 również jest w moim serduszku. Edytowane 30 maja30 maj przez czapa
Opublikowano 30 maja30 maj Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Edytowane 30 maja30 maj przez Emtebe
Opublikowano 30 maja30 maj Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kiedyś grałem w demo na PC z płyty dołączanej, do któregoś z czasopism. To był chyba Gambler.
Opublikowano 30 maja30 maj Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trochę przypadkowy zakup, zatrzymałem się na kawę, obok był ME i podczas rekonesansu, znalazłem to
Opublikowano 30 maja30 maj 6 godzin temu, devilbot napisał(a):Myślałem że królem jest PES 6PES 4/5 dla mnie.
Opublikowano poniedziałek o 10:484 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolejny udany dzień dziecka :).
Opublikowano poniedziałek o 20:014 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Klasycznie, pora na szybkie podsumowanie miesiąca. W maju było trochę impulsywnych zakupów na zasadzie "a wezmę, sprawdzi się w wolnej chwili" (która może nigdy nie nadejść), czyli Lil Gator, Toxic Commando i Ninja Gaiden 4 - gatunkowy rozstrzał od "połam sobie palce" do "zrelaksuj się przez wieczór albo dwa". Garść klasyków do nadrobienia, czyli Onimusha i Heretic + Hexen. Samurajskiej serii Capcomu nie miałem jeszcze okazji zakosztować, bo uparcie się mijaliśmy. Shooterki bo nigdy nie wiem kiedy mnie dopadnie ochota, a one generalnie się nie starzeją już. Ball x Pit do kolekcji, natomiast MIO bo to udana metroidvania, a dla mnie to wystarczający argument, by zdecydować o zakupie.
Opublikowano wtorek o 16:253 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Znajomy był w Japonii, to poprosiłem go, żeby mi kupił pewną gierkę na Nintendo DS-a, którą ogrywałem milion godzin na PSX-ie... No Chrono Triggera chyba nie muszę nikomu przedstawiać
Opublikowano wtorek o 16:413 dni No i japoniec ma angielski i jest dużo tańszy od zachodniego wydania.
Opublikowano środa o 06:583 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trochę crapiszonów na długi weekend
Opublikowano środa o 09:202 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kochany @CoATI przywiózł mi z JAP jeden z moich ulubionych OST oraz na dobitkę najlepszy nowożytny Kodzik. Pudło w wersji z krzaczkami wygląda zajebiście, trzeba znowu przejść xDA płyta siedzi w aucie, doskonały soundtrack :)
Opublikowano środa o 15:412 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Premiera Rebirth + zaległy Remake + 2 starsze gierki z listy do uzupełnienia kolekcji
Opublikowano środa o 15:532 dni Ładna ta alternatywna okładka. Edytowane środa o 15:532 dni przez Szwed
Opublikowano środa o 18:502 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dobrze być z Asią w jednej drużynie!
Opublikowano czwartek o 12:311 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nie wiem po ki chuj to wzialem, ale sentyment z PS1 jeszcze jest zyw. Poza tym zadne kreskowki, czy to Hanna Barbera, Disneyowskie czy Tom & Jerry nie maja startu do Looney Tunes. Do dzis wkurwiam zone cytatami z Nasty Quacks.
Opublikowano czwartek o 17:581 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolejne zakupy na Switch. Tym razem same remastery/porty.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jeszcze na koniec urlopu :)