Opublikowano 11 maja 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Używka od użytkownika @kiseki, najpierw Zelda wiadomo, za miesiąc/dwa będzie grane.
Opublikowano 11 maja 20231 r 14 minut temu, Pupcio napisał: te ramki W 2023 kupować Switcha z ekranem LCD
Opublikowano 12 maja 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wyjście z domu podczas weekendu Wolne w pracy i naparzanie w grę dekady jak jakiś piwniczak
Opublikowano 12 maja 20231 r Przy okazji takiej premiery limit reakcji powinien zostać zdjęty za dużo klaunów poszło na bydło w temacie GOTY gierki
Opublikowano 12 maja 20231 r To prawda, łap pierwszego minusa. Wiecie co z nim zrobić, wszystko na mój koszt!
Opublikowano 12 maja 20231 r Widzimy się w Hyrule zagrajmerzy Wielkie podziękowania dla potężnego szefa Perfect Blue i jego minionków bo jak zwykle dostarczyli <3
Opublikowano 12 maja 20231 r 33 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: To prawda, łap pierwszego minusa. Wiecie co z nim zrobić, wszystko na mój koszt! To uczucie kiedy przed ich otrzymaniem dokładnie wiesz od kogo je dostaniesz
Opublikowano 12 maja 20231 r Pierdzielisz o klaunach, a sam jak hipokryta robisz burdel w kolejnym już temacie. Weźcie zostawcie chociaż parę wątków na tym forum bez robienia szamba.
Opublikowano 12 maja 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Moja pierwsza kolekcjonerka w zyciu <3 Dodatkowo do zakupu dostałem plakat, naklejki i monetę. Wszytsko zaraz położe obok kąputerka, dokładnie w tym samym miejscu gdzie leży kolekcja Trefl dla 4latków i "Gdzie się zwierze spać wybierze" syna. Nie powiem, kupiłbym też amibo na biurku, ale boję się ze zabawczka taty byłaby pierwszą do zabawy pod prysznicem! ; / Gra 10/10!
Opublikowano 12 maja 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Standardowo Zelda, do tego kilka tytułów do ogrania/na półeczkę, Grip + Case do Switcha i zaległy Steam Deck kupiony podczas promki (na którym gram dużo więcej niż planowałem i z którego zakupem niepotrzebnie się wstrzymywałem):
Opublikowano 12 maja 20231 r Teraz, jar3czek napisał: Standardowo Zelda, do tego kilka tytułów do ogrania/na półeczkę, Grip + Case do Switcha i zaległy Steam Deck kupiony podczas promki (na którym gram dużo więcej niż planowałem i z którego zakupem niepotrzebnie się wstrzymywałem): Gdzie kupowaleś Drakengard? Sprzedałem swojego i żałuje.
Opublikowano 12 maja 20231 r Teraz, Shen napisał: Gdzie kupowaleś Drakengard? Sprzedałem swojego i żałuje. https://allegro.pl/oferta/drakengard-3-ps3-nowa-folia-3xa-12204805121 nówka wersji USA, tylko widzę, że gość podniósł już cenę o 10zł. (ale dalej to nie jest nic chorego typu 1000zł jak w innych ofertach )
Opublikowano 12 maja 20231 r 1 minutę temu, jar3czek napisał: https://allegro.pl/oferta/drakengard-3-ps3-nowa-folia-3xa-12204805121 nówka wersji USA, tylko widzę, że gość podniósł już cenę o 10zł. (ale dalej to nie jest nic chorego typu 1000zł jak w innych ofertach ) ja pierdole, a ja w złotych czasach za 150zł z vgp ściągałem