Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pierwsze Amiibo, 40 zł to uczciwa cena. SV mam już 3 sztuki, to i folii na Switcha się przyda. Toad podobno spoko a Contra to jedna z niewielu uczciwych składanek z romami na rynku.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Sam też ostatnio kupiłem pierwsze amiibo - Zero suit Samus. Chciałem Kazuyę, ale akurat nie było.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. W dniu 1.05.2025 o 09:51, Kmiot napisał(a):Kwiecień za nami, więc pora na podsumowanko miesiąca.A w bonusie w ramach patronite PE wpadł jeszcze mały loot boxik z lalkami, patriotycznymi skarpetami i steelbooczkiem do gry (MonHun), której nie posiadam (ale nie wykluczam, że będę posiadał).Ten Word of horror, to ma jakieś replayability, czy tylko jedno przejście i zapomnij?
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. W dniu 1.05.2025 o 09:51, Kmiot napisał(a):Kwiecień za nami, więc pora na podsumowanko miesiąca.O boziu, ile dobroci, chyba mi stanął. Czekam na Twoją opinię odnośnie Conscript, bo mam wrażenie, że gierka przeszła totalnie bez echa na forum i nie wiem czy ktoś poza mną w to grał. Edytowane 7 godzin temu7 godz. przez Josh
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 54 minuty temu, genjuro napisał(a):Ten Word of horror, to ma jakieś replayability, czy tylko jedno przejście i zapomnij?Jak zagram, to się dowiem, ale to jeden z tych tytułów kupionych trochę na wyrost w myśl zasady "może kiedyś ogram". Na Twoim miejscu jednak bym nie czekał na moją opinię, może ktoś inny w temacie się wypowie.19 minut temu, Josh napisał(a):O boziu, ile dobroci, chyba mi stanął. Czekam na Twoją opinię odnośnie Conscript, bo mam wrażenie, że gierka przeszła totalnie bez echa na forum i nie wiem czy ktoś poza mną w to grał.Zakup Conscripta trochę zmotywowany przez recenzję w PE, ale teraz przede mną trochę ciasny okres, bo wciąż ogrywam Expedition 33 i Blue Prince, zaraz nowy Doom, potem DS2 i trudno stwierdzić, czy gdzieś pośród tego uda mi się wcisnąć inną gierkę, ale wbrew pozorom taka "niszowość" nawet na tym niszowym forum jest dodatkową zachętą. Jest gdzieś Twoja szersza opinia na jej temat?