Opublikowano 14 czerwca 20204 l My body is ready for next gen K#rwa, jak dobrze, że nie stać mnie było na większy, bo ten ledwo się mieści na komodzie, a konsolę musiałem pionowo postawić Ile cebulionów kosztowało to cacko?
Opublikowano 14 czerwca 20204 l 6 minut temu, pawelas napisał: 14 godzin temu, Wredny napisał: My body is ready for next gen K#rwa, jak dobrze, że nie stać mnie było na większy, bo ten ledwo się mieści na komodzie, a konsolę musiałem pionowo postawić Pokaż więcej Ile cebulionów kosztowało to cacko? 5599,- w RTVeuroAGD
Opublikowano 14 czerwca 20204 l @Wredny Cytat 5599,- w RTVeuroAGD Ile (pipi)a? To chyba ze 4 emeryturki nie dotarły do adresatów. Edytowane 14 czerwca 20204 l przez devilbot
Opublikowano 15 czerwca 20204 l Do Piątku jeszcze daleko, wiec kusi żeby juz zagrać. No nie wiem, czy wytrzymam po zalewie pozytywnych opinii na forum P.S Wiedzieliście, ze cex ma w standardzie czyszczenie plyty przed sprzedaza? Jakies nowe standardy, czy cos Edytowane 15 czerwca 20204 l przez MEVEK
Opublikowano 15 czerwca 20204 l Days Gone jest teraz na promo: PSN za €19.99. Sam jestem team pudełka (nie wiem, ten paragon z tyłu to za DG?) to różnica w cenie chyba warta zachodu na zwrot i pójście w cyfrówkę Edytowane 15 czerwca 20204 l przez alb84
Opublikowano 15 czerwca 20204 l @MEVEK dałbym plusika, bo gierkę uwielbiam, ale za to że dopiero teraz (i to jeszcze używkę) - nie dostaniesz
Opublikowano 15 czerwca 20204 l Przezyje... Ale parcie zeby odpalic mam. Narazie sie tylko zgrywa. Zobaczymy wieczorem
Opublikowano 15 czerwca 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Biednie, ale czarne jest czarne
Opublikowano 15 czerwca 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nie wiem czy mogę zaliczyć do zakupów, bo to prezenty, ale w sumie jeden zrobiłem sobie sam Tak wiem, o(nene)iałem na stare lata
Opublikowano 16 czerwca 20204 l W dniu 15.06.2020 o 17:56, alb84 napisał: Days Gone jest teraz na promo: PSN za €19.99. Sam jestem team pudełka (nie wiem, ten paragon z tyłu to za DG?) to różnica w cenie chyba warta zachodu na zwrot i pójście w cyfrówkę To ladnie w tych irlandiach zdzieraja. Tydzien temu 90zl nowki chodzily w pudeleczki
Opublikowano 17 czerwca 20204 l No właśnie sam się zdziwiłem, że co niby tak drogo. Na psn promo i w minutę na amazonie nówkę znalazłem za £22. Cex to jednak... cygani .
Opublikowano 17 czerwca 20204 l W dniu 15.06.2020 o 22:27, Luqat napisał: Nie wiem czy mogę zaliczyć do zakupów, bo to prezenty, ale w sumie jeden zrobiłem sobie sam Tak wiem, o(nene)iałem na stare lata Ale Ty mnie teraz zaimponowałeś tym Dizzym! I to jeszcze w boxie z mapką, no cudo na konsolę pegazuz Nie wiem jakie źródło, jakaś Ameryka Południowa zapewne ale szczerze zazdroszczę i gratuluję
Opublikowano 17 czerwca 20204 l +1, rarytas pierwszego sortu... pewnie znalezione głęboko w dark webie, płacone bitcoinem i instrukcją odbioru przesyłki na 16 stron. Oprawił bym w jakąś Retro ramkę
Opublikowano 17 czerwca 20204 l Po RE2 czas na trójkę - jestem zawiedziony opiniami o długości i braku replayability. Czas samemu się przekonać. PS. Choć nie wiem kiedy bo pojutrze GOTY.
Opublikowano 17 czerwca 20204 l Dzięki Panowie, ale to żona kupowała i chyba na jakimś allegro, ale nie powiedziała dokładnie, a tym bardziej nie powiedziała ile zapłaciła, ale auto ma dalej, więc chyba nie tak źle Poza tym, trochę też pod siebie kupiła, bo za dzieciaka miała Pegaza i się w to zagrywała, a potem jakoś się rozeszło No, ale znowu jest @up - skoro mówisz na temat opinii o długości, to spokojnie w dwa dni zdążysz Edytowane 17 czerwca 20204 l przez Luqat
Opublikowano 18 czerwca 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Masorz miał rację, jest dzień wcześniej
Opublikowano 18 czerwca 20204 l Masorz w stylu Janosika ograbił kuriera i wysyłał kopie dzień wcześniej?
Opublikowano 18 czerwca 20204 l https://www.empik.com/halo-5-guardians-343industries,p1112364439,multimedia-p Halo 5 w Empiku za 19.99zł.
Opublikowano 18 czerwca 20204 l 28 minut temu, Soul napisał: Masorz miał rację, jest dzień wcześniej swoją drogą ten pasek z informacją o drugiej okładce... why
Opublikowano 18 czerwca 20204 l 55 minut temu, Soul napisał: Masorz miał rację, jest dzień wcześniej Egzemplarz z jakiegoś bundla?
Opublikowano 18 czerwca 20204 l Wszystkie normalne edycje mają ten pasek (w pl też). @Soul pokaż w sumie jak wygląda ta druga okładka.
Opublikowano 18 czerwca 20204 l 22 minuty temu, MBeniek napisał: Wszystkie normalne edycje mają ten pasek (w pl też). @Soul pokaż w sumie jak wygląda ta druga okładka.