Opublikowano 4 grudnia 20168 l Aby wypełnić misję "upadek rycerza" i oficjalnie zakończyć grę to trzeba wszystkie znajdzki człowieka zagadki znaleźć? Miałem zamiar dobic do 100% z zadaniami ale te 270 znajdziek to jednak dla mnie zbyt wiele i czy bez tego da radę?
Opublikowano 5 grudnia 20168 l No rocksteady z tym przegieli, musisz załatwić ridlera aby wszystkich wsadzić za kratki. Ale aby z nim walczyć musisz znaleźć jego wszystkie trofea. Sam upadek rycerza można zainicjować wcześniej( prawie wszyscy za kratkami), ale zakończenie nie jest do końca "pełne". Ja też podziękowałem i te durne zagadki olałem.
Opublikowano 5 grudnia 20168 l No planuje właśnie jeszcze deadshota dobić bo widziałem, że jeszcze jednego typa muszę złapać żeby upadek rycerza rozpocząć. Nie będę się bawił w znajdzki bo nigdy ich nie lubiłem i byłem zaskoczony, że po uwolnieniu seleny muszę tego (pipi) szukać po całej mapie a w kolejce są jeszcze wszystkie dlc i Batman vr więc szkoda czasu. Ta gra jest genialna i polecam wszystkim niezdecydowanym bo ciężko się oderwać. Edytowane 5 grudnia 20168 l przez simonldz
Opublikowano 5 grudnia 20168 l Ta gra jest genialna i polecam wszystkim niezdecydowanym bo ciężko się oderwać. Ja tam oderwałem się bez problemu - za dużo gier, co chwila coś innego odwraca moją uwagę, więc i Batman poszedł w odstawkę. Niby to ładne, ale ciemno i ciągle pada Nie no rozumiem - konwencja, ale to w sumie znów kolejny Batman, tyle że z dodatkiem World of Tanks - wywaliłem z dysku, bo instalka zajmuje ponad 70 GB (na chooy mi wtedy płyta???).
Opublikowano 29 marca 20178 l Jestem gdzieś po 30 minutach gry i mam już dość sekwencji z batmobilem. Mam nadzieję, że w końcu się opamietaja i wroca do formuły znanej z AA, czyli mniejsza, ale bardziej dopracowana mapa, która aż chce się odkrywać. A nie byle przelecieć jak najszybciej z punktu a do wyglądającego identycznie punktu b na drugim końcu miasta.
Opublikowano 29 marca 20178 l Jestem gdzieś po 30 minutach gry i mam już dość sekwencji z batmobilem. Mam nadzieję, że w końcu się opamietaja i wroca do formuły znanej z AA, czyli mniejsza, ale bardziej dopracowana mapa, która aż chce się odkrywać. A nie byle przelecieć jak najszybciej z punktu a do wyglądającego identycznie punktu b na drugim końcu miasta. Mieć nadzieję piękna sprawa. Zapraszam na Pchli Targ.
Opublikowano 29 marca 20178 l Qvstrze chodziło, ze twórcy Batka w końcu sie opamietają. A nie, ze AK okaze sie lepszą grą.
Opublikowano 30 marca 20178 l Ta gra powinna mieć podtytuł Arkham Batmobil. Nie myślałem, że tak szybko znajdę bardziej denerwujący środek transportu w grach od Płotki. I jeszcze to sterowanie, w poprzednich częściach było bardzo wygodne, a tu co rusz zamiast odpalić menu z gadżetami przyzywam ten nieszczęsny Batmobil.
Opublikowano 30 marca 20178 l Batmobil jako środek transportu byłby nawet w porządku gdyby nie te zagadki i ciągłe walki z nim związane. Ale ten temat był już wałkowany. Zagrałbym teraz w jakiegoś nowego Batmana, ale nie od Rocksteady, im się temat juz przejadł. Marzy mi się gra tak bardzo nasączona klimatem komiksów jak to tylko możliwe.
Opublikowano 19 kwietnia 20178 l Wczoraj dopiero się wziąłem za ogrywanie bo kupiłem za grosze na PS4. Musze tylko ogarnąć jazde Batmobilem bo ciągle biore za hamulec L2.
Opublikowano 23 kwietnia 20178 l Hehe, to samo mam, L2 samo wchodzi jako hamulec ;) w ogóle Batmobil to pomyłka w tej grze. Ani toto fajnie nie jeździ, a już zagadki z nim i jeżdżenie po dachach to porażka.
Opublikowano 23 kwietnia 20178 l Moim zdaniem zagadki z nim związane były udane i fajnie urozmaicały rozgrywkę. Problemem jest zbyt duża ilość walk z czołgami, nie zagadki. Edytowane 23 kwietnia 20178 l przez Lukas_AT
Opublikowano 25 kwietnia 20177 l Co Wy chcecie od tego Batmobilu? Przecież porusza sie wybornie. Jest mega-responsywny i do tego te walki z czołgami to dla mnie jedna z fajniejszych opcji rozgrywki. Jakby nie było pojazdu to byście narzekali, że znowu nie ma Batmobilu XD
Opublikowano 25 kwietnia 20177 l Walki z czołgami fajne? Chyba graliśmy w inną grę. Cała "walka" sprowadza się do wciskania R2, zero wyzwania, zero frajdy, i jest ich na pęczki, przez co wieje nudą.
Opublikowano 25 kwietnia 20177 l Mi też się podobały walki w Batmobilu. Przywodzą na myśl klasyczne arcade'owe shoot-em-upy. Nie wiem dlaczego ludzie tak się tego czepili.
Opublikowano 25 kwietnia 20177 l Bo jednak gra powinna być o Batmanie a nie w 70% o Batmobilu. Od takiej rozgrywki jest pewna darmowa gra o czołgach.
Opublikowano 25 kwietnia 20177 l Mi tam sie podobała rozpieducha czołgiem. Największy wpływ na to miała destrukcja otoczenia i fizyka.
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l Same walki nie były złe, tylko było ich stanowczo za dużo. Ale ogólnie sama realizacja Batmobilu i zagadki z nim związane wyszły bardzo dobrze.
Opublikowano 29 kwietnia 20177 l Walki Batmobilem sprowadzają sie tylko do unikania laserów i odpalania pocisków. Jazda jest niestety taka sobie. Kamera troche za blisko i za nisko, wiec ja głównie odbijalem sie od ścian przy ostrzejszych zakrętach. Za to wykorzystanie go w zagadkach na plus, bo mogli dać tylko walki z czołgami.