Opublikowano 25 października 20231 r Pare zrzutow z RE3R. Wyobraźta sobie remake Dino Crisis 1 w takiej grafie <3 Spoiler Japana stajl pełną gębą Spoiler No i coś z zupełnie innej beczki. W Strażników grałem już dawno, ale dopiero teraz wrzucam. Otóż kiedyśpo odpaleniu gry na statku pojawiła się ta postać (npc? Ale zbyt dobrze wykonany na npca). Stał na środku i w ogóle nie miał animacji ruchu, jakby go wkleiło. Wiecie o co chodzi? Po wczytaniu sejwa na nowo zniknął. lol. Spoiler
Opublikowano 26 października 20231 r 16 hours ago, Plugawy said: No i coś z zupełnie innej beczki. W Strażników grałem już dawno, ale dopiero teraz wrzucam. Otóż kiedyśpo odpaleniu gry na statku pojawiła się ta postać (npc? Ale zbyt dobrze wykonany na npca). Stał na środku i w ogóle nie miał animacji ruchu, jakby go wkleiło. Wiecie o co chodzi? Po wczytaniu sejwa na nowo zniknął. lol. Miałem dokładnie to samo, jakoś bliżej końca gry (grałem z rok temu). Postać to Jack Flag i okazuje się, że to dosyć powszechny glitch z którym najwidoczniej postanowili nic nie robić Spoiler Edytowane 26 października 20231 r przez Fafensky
Opublikowano 26 października 20231 r Trochę zdjęć ode mnie ze Spider-Mana 2 z trybu Fidelity bez VRR, czyli 30 klatek - bez spoilerów Edytowane 26 października 20231 r przez MatekDM
Opublikowano 27 października 20231 r Spoiler Na oledzie pięknie to wygląda, a tutaj jakieś takie ciemniawe. Mimo wszystko jest pinknie panie
Opublikowano 2 listopada 20231 r Street Fighter Sześć. Kozak gierka, easy to learn - hard to master, ale staram się haha Bawię się świetnie w hubie i ma world tour, pasuje mi tu w zasadzie wszystko, ta mordobitka ma wszystko to czego fan klepanek potrzebuje.
Opublikowano 2 listopada 20231 r 37 minutes ago, SebaSan1981 said: Street Fighter Sześć. Kozak gierka, easy to learn - hard to master, ale staram się haha Bawię się świetnie w hubie i ma world tour, pasuje mi tu w zasadzie wszystko, ta mordobitka ma wszystko to czego fan klepanek potrzebuje. Sorry za offtop. Ale chciałbym zapytać, gdzie kupić trofeowe dzbany? Zakochalem sie w starfield Odwiedzę każdą planete, każdy jej księżyc
Opublikowano 4 listopada 20231 r Choć króluje obecnie SF6 i prędko tronu nie opuści to nadal gram w Eso. Powyżej łowienie rybek z ekipą
Opublikowano 5 listopada 20231 r Portalszcze, przejście numer dwa. Niesamowicie ten port działa i wygląda na Switchu. I sama gra rozpiernicza. Nie mogę się doczekać dwójeczki:
Opublikowano 5 listopada 20231 r Grając w Alana II postanowiłem sobie przypomnieć Quantum Break Screeny z samego początku gry.
Opublikowano 5 listopada 20231 r No Remendy potrafi w design i klimat pod kątem graficzki. Sama gra też dobra, ale ja jestem wielkim fanem ich gier, więc mogę być nieobiektywny
Opublikowano 5 listopada 20231 r - What's all this racket going on up there son? You playin' yer girl games again? - It's a fighting game, dad, and it's not for girls! It's a mecha game from a country superior to ours with deep and complex mechanics that a BAKA GAIJIN NOOB like you wouldn't understand! Przy okazji też trochę screenów ze Star Trek Resurgence. Zdecydowana rekomendacja dla wszystkich fanów Star Trek.
Opublikowano 10 listopada 20231 r U mnie PS5 30 klatek Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler I Miles Morales Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler
Opublikowano 10 listopada 20231 r @Dr.Czekolada Ta pierwsza lokacja, która wrzuciłeś w spoiler, to jest dla mnie peak gry, a nie TA misja Alana. Rewelacyjna lokacja, która kojarzy mi się z True Detective jak mało co i ten klimat mi totalnie siedzi.
Opublikowano 11 listopada 20231 r 11 godzin temu, zloto napisał: @Dr.Czekolada Ta pierwsza lokacja, która wrzuciłeś w spoiler, to jest dla mnie peak gry, a nie TA misja Alana. Rewelacyjna lokacja, która kojarzy mi się z True Detective jak mało co i ten klimat mi totalnie siedzi. Dokładnie. Potem w nocy ta mgła wygląda zjawiskowo. Silent Hill naszych czasów