Gregor var Emreis 129 Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Super wybór. Na start koniecznie Zelda ALBW i Mario 3D Land. Dobierz jej do tego Luigi`s Mansion 2, Animal Crossing i powinna być zachwycona, a gierki tanie są Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 3DS dalej jest świetnym wyborem, a gierek nie da się ograć bo jest ich po prostu za dużo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 (edytowane) 3 godziny temu, SetoPL napisał: Lite odpada. Jakbym miał już kupować to wolałbym mieć pełnię możliwości. A głównie grę we dwóch na Switcha i kilka kilka gier co z chęcią na TV bym jednak zobaczył Kupiłem w życiu kilka rzeczy, bo taniej i niestety za każdym razem żałowałem tej decyzji, a TV które mi się teraz podobają tyle kosztują. Firany przy okazji mam z allegro za 50 zł... Tak też zrobię. Koniec końców wyszło, że Switcha chce dla siebie kupić, a ja mam w co grać na najbliższy rok. Tym bardziej, że nie będzie zła że tyle siana wydałem na gierki, więc temat zamknięty. Dzięki wszystkim za bardzo ciekawa i emocjonująca rozmowę. Dziewczyna chce konsolę, toż to ideał, Ty chcesz Switcha, ona, a nie da się na spółkę? Bierz Switcha full wersję z MK8 na początek, może jakieś indyki na 2P. Nie ma lepszej konsolki dla pary. Pozbądź się kilku gier, w które już nie grasz, czy innej konsoli, nie wiem ile tego masz. Edytowane 14 Lutego 2020 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Chciałem polecić zakup Switcha za granicą - ja swojego (szary V2) kupiłem w austriackim Saturnie za 297 euro, co w przeliczeniu dało 1265 zł. Nieświadomie kupiłem w jakiejś promocji, bo było to zaraz po świętach, a teraz cena wróciła do 319 (co i tak jest mniejszą kwotą niż w polskim odpowiedniku). Ale w niemieckim Saturnie jest teraz za 288, czyli 1221 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Jest już jakaś wersja joycon-ów bez driftujących analogów i psujących się zawiasów? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Tak https://www.ultima.pl/ct/nintendo-switch/sprzet/kontrolery/hori-switch-split-pad-pro-daemon-x-machina 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Szkoda liczyłem na nową serie z metalowymi lock-ami i bez problemu z analogami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Neithell 0 Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Szybkie pytanko, czy Terraria ma cross-play z PC? Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Internet podpowiada że raczej nie. Ponoć inne wersje - jedna 1.3 druga 1.3.5 Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 882 Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 (edytowane) Wyszedł nowy patch do Wiedźmina. Jak dla mnie miazga. Przede wszystkim dodali modyfikację postproces'ów graficznych. Jeden element który robi najbardziej istotną różnicę jest wyostrzanie (sharpening). Domyślnie jest wyłączone. Można zmienić na średnie lub wysokie. Robi to ogromną różnicę w jakości grafiki. Co prawda modele wyglądają mniej naturalnie, ale gra mimo wszystko zyskuje. Nie miałem okazji sprawdzić jak to wpływa na fpsy, ale w obszarze wioski w której byłem nie robiło żadnej. Wszystkie elementy interfejsu są teraz dotykowe. Najlepsze na koniec - to o czym marzyłem od początku import/export sejwów Steam i GoG. Nie uśmiecha mi się grać w Wieśka na TV, ale w podróżach czy łóżku chętnie. Kiedy jednak mogę wolałbym grać na kompie i teraz jest to możliwe. Kiedy będę w podróży, robię szybki import sejwa ze Steam. Wracam do domu to sejw eksportuje do Steam'a. Bajka. Edytowane 18 Lutego 2020 przez MierzejX Cytuj Odnośnik do komentarza
madhunt3r 21 Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Nie bolą was łapy bo dłużej grze na dużym switchu? Bo mnie dłuższe granie meczy, a czytam ze niektórzy po kilka godzin łoją Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 2 godziny temu, madhunt3r napisał: Nie bolą was łapy bo dłużej grze na dużym switchu? Bo mnie dłuższe granie meczy, a czytam ze niektórzy po kilka godzin łoją Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
madhunt3r 21 Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 I rozumiem ze wszyscy to maja? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Czy wszyscy to nie wiem ale na pewno ja mam i nie myślę tego ściągać odkąd kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
voi tekku 119 Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Nie wiem co masz na myśli przez dłuższą grę, ale zdarzało mi sie po ok. 2h grywać w hh i nie mialem problemow. Ale generalnie na dłuższe sesje wybieram duży ekran. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Siedząc jest bardzo ok ale granie na leżąco w moim przypadku odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza
madhunt3r 21 Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Nie wiem co masz na myśli przez dłuższą grę, ale zdarzało mi sie po ok. 2h grywać w hh i nie mialem problemow. Ale generalnie na dłuższe sesje wybieram duży ekran.Po godzinę grania w handheldzie łapy już bolą. Switch jest za duży i za ciężki. Lite to co innego,inna wygoda. Ale wziąłem pełnego bo do tv można podłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 46 minut temu, madhunt3r napisał: Po godzinę grania w handheldzie łapy już bolą. Switch jest za duży i za ciężki. Lite to co innego,inna wygoda. Ale wziąłem pełnego bo do tv można podłączyć. Nie grałem jeszcze nigdy w handheldzie to nie wiem, czy łapy już bolą po 1h grania. Choć myślę, że gdyby tak wydali Metioda Prime Trilogy to można by było się poczuć jak w handheldzie, jakby się było w grze, w samym środku, bo hełm, bo kosmos, bo odosobnienie. Ale wątpię, czy by mnie w tym wypadku łapy bolały. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rezoo7 217 Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 To może należy popracować trochę siłowni Wtedy Switch będzie lekki jak piórko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Moglbym wyobrazic sobie typowego posiadacza Switcha z forum idacego do trenera z silowni po plan treningowy bo Switch aka pad od konsoli bo trener nie zrozumie za ciezki. Przeciez Wy chcecie tego Lita tylko jeszcze o tym nie wiecie, mozna kupic uzywke jak sie nie chce dac zarobic Nintendo a jak patrze na wszystkie akcesoria ktore kupujecie to sie ciesze ze go mam a nie zawalam szafy. Normalny Switch + Pro Controller i Lite plus 2 karty pamieci to idealne combo do ktorego warto troche doplacic Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 5 minut temu, _Forum_ napisał: Moglbym wyobrazic sobie typowego posiadacza Switcha z forum idacego do trenera z silowni po plan treningowy bo Switch aka pad od konsoli bo trener nie zrozumie za ciezki. Przeciez Wy chcecie tego Lita tylko jeszcze o tym nie wiecie, mozna kupic uzywke jak sie nie chce dac zarobic Nintendo a jak patrze na wszystkie akcesoria ktore kupujecie to sie ciesze ze go mam a nie zawalam szafy. Normalny Switch + Pro Controller i Lite plus 2 karty pamieci to idealne combo do ktorego warto troche doplacic Chu wie, czy Ty w ogóle frosti masz normalnego Switcha, bo ostatnio kombinowałeś jak Litea do TV podłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Pisalem ze sprzedalem zwyklego i po kilku miesiacach kupilem Lite'a ktorego zalowalem tylko raz jak gralem w Fife ze znajomym z podlaczonym Pro Controllerem kiedy moglbym pograc w trybie tabletop Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 882 Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 W pozycji siedzącej gra się w miarę wygodnie (podobna wygoda jak na innym handheldzie) ale leżąc to łapy drętwieją po kilkunastu minutach Nie wiem czy wynika to z ergonomii urządzenia, ciężaru czy czego, ale nie nie miałem takiego problemu z DSem czy chociażby telefonem. Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Ja zawsze opieralem switch na kolanach w pozycji siedzącej, nie czułem się pewnie trzymając. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 8 godzin temu, madhunt3r napisał: Nie bolą was łapy bo dłużej grze na dużym switchu? Bo mnie dłuższe granie meczy, a czytam ze niektórzy po kilka godzin łoją Grałem kilka razu do pełnego rozładowania baterii i bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi