Opublikowano 30 sierpnia 20195 l 18 minut temu, Pupcio napisał: No fajny deus ex ale czemu nie gramy Jensenem? 84 letnim Jensenem grałoby się średnio. Edytowane 30 sierpnia 20195 l przez MYSZa7
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l Stuletnim snejkiem grało się spoko, więc o co wgl Edytowane 30 sierpnia 20195 l przez MAJOCHEY_PL
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l Łoooooho. Będzie kocur, ojjjj będzie. Wszystko gra. Jaram sie jak gówniarz. Rozgrywka, klimacik muzyka wykwintna, INTERFEJS - naprawdę. Pierwsza gra gdzie tak podoba mi sie (pipi)y interfejs :| Byle do kwietnia. Jaram sie jak zakładnik ISIS Ja pierdziele. Jeszcze narracja Borysa Muraszkiewicza w tym filmiku, no nie wytrzymam. "its story for another time" po wskazaniu na Reevesa, clifhanger na miare dobrego serialu. Nawet narracja w prezentacji rozgrywki jest wciągająca, jak możecie sie nie jarać??? JAK?! Nie mogę sie doczekać wsiąkania w fabułę i cały świat. Bogowie gejmingu. Edytowane 30 sierpnia 20195 l przez Kron997
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l Mnie tam nie ruszył ten gameplay, to jest ten rodzaj gry, którą trzeba samemu sprawdzić.
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l Autor Z każdym pokazem mam coraz większe wątpliwości. Nie podoba mi się ten świat, wygląda jak GTA V zmodowany w cyberpunkowym stylu. Oczekiwałem trochę innego klimaciku.
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l Wszystko mnie pasuje, gra którą jara się cały świat prosto z naszego (pipi)idołka. Jedyne co budzi moje wątpliwości to model strzelania. Wygląda dość sztywno i nie ma tego feelingu. Nie oczekuję poziomu Bungie, tym bardziej że to ich pierwszy raz z modelem fps. Oby bronie nie sprawiały wrażenia strzelających kapiszonami patyków.
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l Ten sam gameplay tylko z RTX 2080 Ti czy ten poprzedni był z konsol czy to samo hmm? już mi sie oczy zamykaja
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l Pamiętam, jak lata temu - z mocną erekcją i piwem w dłoni oglądałem w 640x480 gameplay z Crysisa. Spoiler I bach!!! Wytrysk poszedł w gacie!!! Fajnie tak jakoś się zrobiło... A dzisiaj? Czwarte piwo kończę, erekcji ni ma, a na pysku podkówka, jak u niemowlaka /cofam się znaczy?!/ Nie rozumiem czegoś? Jestem stary?
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l 4 minuty temu, Fanek napisał: już mi sie oczy zamykaja tobie się otworzą jak nam się zamkną ale doje,bali z tym strzelaniem, naboje to chyba pestki z arbuza. no fatalnie wygląda strzelanie - strasznie odstaje od reszty gry. Edytowane 30 sierpnia 20195 l przez ragus
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l Obejrzałem jeszcze raz ten gameplay i zgadzam się z jednym z komentarzy na YT - gra baardzo przypomina to czym pierwotnie miał być Prey 2.
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l 50 minut temu, Figaro napisał: Z każdym pokazem mam coraz większe wątpliwości. Nie podoba mi się ten świat, wygląda jak GTA V zmodowany w cyberpunkowym stylu. Oczekiwałem trochę innego klimaciku. takiego? Spoiler
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l Jakiś taki sterylny ten sajberpank, strasznie mi ta grafika jakoś wadzi w odbiorze gry.
Opublikowano 31 sierpnia 20195 l .... OST GENERACJI. hehehe, silverhand jest jak płaszczak z neuromancer'a. Edytowane 31 sierpnia 20195 l przez Najtmer
Opublikowano 31 sierpnia 20195 l Jezu, czy tylko mi wadzi ten cały narrator w tym gameplayu? Jest jakoś tak pretensjonalnie zrobiony jak tłumaczy, jakie to wszystko och i ach... A sama gierka zapowiada się zarąbiście
Opublikowano 31 sierpnia 20195 l 29 minut temu, Metoda napisał: Jezu, czy tylko mi wadzi ten cały narrator w tym gameplayu? Jest jakoś tak pretensjonalnie zrobiony jak tłumaczy, jakie to wszystko och i ach... A sama gierka zapowiada się zarąbiście To Pan Borys, szef dubbingu w CDP. Dzięki niemu angielska a przede wszystkim polska wersja Wieśka jest tak dobra. Proszę sie od niego odczepić.
Opublikowano 31 sierpnia 20195 l Day one tak czy siak. Tak rozbudowaną gierkę przedstawić w 15 minut? Jest w tym jakiś heroizm, ale nie miało to prawa wypalić tak, jakbyśmy tego oczekiwali.
Opublikowano 31 sierpnia 20195 l Dla mnie swiat wygląda dokładnie tak, jak sobie go wyobrazalem grajac w papierowego cyberpunka 10 lat temu. Co do strzelania poczekam jak zagram, ale podejrzewam ze bardzo duzo będzie zalezec od naszej postaci i konkretnej broni.
Opublikowano 31 sierpnia 20195 l Klimat mocno by zyskal gdyby skapac go w rzesistym deszczu. Ale nie, "jasny dzien to tez cyberpunk", a dzisiaj: "wyglada jak mod do gta" xD.