Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cyberpunk 2077

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, Tynio napisał:

Czytając ostatnie 20 stron w temacie CP2077 mam wrażenie jak bym wszedł na forum o orientacji seksualnej :)

Dobre jest to że nie walicie jeszcze spoilerami.

Ja cały czas myślę PS4Pro vs XboxOne X (w planie za jakiś czas PS5) 

Gierka pewnie wpadnie przed świętami bo wtedy znajdę chwilę czasu by zagrać i trochę łatek się pojawi, które choć trochę może pomogą 

Skoro nie planujesz XSX to nie ma się nad czym zastanawiać.

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co to jest za gowno pierdolone to ja nawet nie. Powoli zaczyna brakowac mi cierpliwosci. Dzisiaj trzy razy mi sie gra wypierdolila na ps5. 3 RAZY. Doliczajac wczorajszy to wywalilo mnie 4 razy przez m

• Co do mechanik, to można inwalidów leczyć dotykiem.

• No cześć co tam?    @MaZZeo kasuj konto

Opublikowano
5 minut temu, Voytec napisał:

Skoro nie planujesz XSX to nie ma się nad czym zastanawiać.

jak by nie było to PS4pro słabsze jest od takiego Xbox One X i jednak poczekam na recki oraz porównanie jak to wypada.

Ale pewnie skusze się na zakup na PS4 

Wiesiek lepiej chodził na konsoli od $ (oczywiście piszę o XBOX) 

Opublikowano

Walenie double i tripple killsów ze snajpy, netrunnerem-transem z wielką parówą w tym zgniłym do potęgi świecie to będzie zen grania :fsg:

Opublikowano
26 minut temu, Tynio napisał:

jak by nie było to PS4pro słabsze jest od takiego Xbox One X i jednak poczekam na recki oraz porównanie jak to wypada.

Ale pewnie skusze się na zakup na PS4 

Wiesiek lepiej chodził na konsoli od $ (oczywiście piszę o XBOX) 

Ograj teraz na mocniejszej wersji. A później kupisz sobie na PS5 i ograsz jeszcze raz w lepszej jakości.

Opublikowano

Ładnie 10% intraday moje akcje spadły. Tfu Gamestop... teraz żarty się skończyły - wasze wysrywy kosztują mnie "RIL MANIiiiiii"

Opublikowano
Godzinę temu, Bigby napisał:

W komentarzach pisze, że to bez DLSS i na laptopowej 2070, nie desktopowej. Może jednak nie będzie tak źle :lapka:

Opublikowano

Są jakieś nowe przecieki/info w sprawie wersji na past-past-geny? (PS4 amator itp.). 

Opublikowano
3 godziny temu, bluber napisał:

Z tym, że polecam poczytać tę recenzje - https://www.gamespot.com/reviews/cyberpunk-2077-review/1900-6417622/ tam jest dużo na temat questów, postaci, tego jak działa rozwój postaci i ogólnie jak jest skonstruowany świat a lewactwo w tej recenzji pojawia się jednym akapicie 

Reszta to jest masa akapitów na temat składowych tej gry i uzasadnione dlaczego według recenzentki gra zasługuje tylko na 7/10. Dziwi mnie to, że wywołało to takie poruszenie bo są recenzje, które oceniają tę grę jeszcze niżej chociażby Jeff Grubb z Venturebeat dał 6/10 i jakoś jest o tym cisza xd ale pewnie nie użył słowa _trans_ 

Co? Ten koleś będący egzemplifikacją growego nerda, który cały dzień nawala gierki u matki w piwnicy, dobre. 

Opublikowano
40 minut temu, Wiolku napisał:

Są jakieś nowe przecieki/info w sprawie wersji na past-past-geny? (PS4 amator itp.). 

Jeszcze nikt nie napisał, więc albo wszyscy grają bo nie ma żadnych problemów, albo nikt nie przeżył wybuchu konsoli.

Opublikowano

Jezu znowu się zaczyna. To samo było w temacie tlou2. Załóżcie sobie temat o lgbt i trans w cp i tyle. Nie da się tego czytać. 

Opublikowano

Ale przecież nie musisz tego czytać :pawel:

Opublikowano
2 godziny temu, Rozi napisał:

Dokładnie, a tutaj ściągawka jeszcze:

sexual-identity-pride-flags-set-lgbt-sym

Nawet nie wiedziałem, że też mam swoją flagę, tylko dlaczego ta akurat jest taka smutna i czarno-biała?:frog:

No chyba, że się łapię pod inny sztandar, bo nie wiem, co większość oznacza :dunno:

W każdym razie, skoro jest jedna z nich w grze, to inne też powinny być :gayos:

Opublikowano

Takich ludzi jak ta baba z gamespotu powinno się leczyć i zamykać w odpowiednich oddziałach.

Przypomnę, że zjechała Days Gone (po łatkach dla mnie najlepszy ex sony w tamtej gen) za to, że nie ma czarnych zombie, a choroba mutantów nazywa się bielica - zjechała grę za biały pigment postaci.

Jeszcze 2-3 lata, a każda gra będzie musiała mieć X gejów, Lesb, Transów, murzynów bo inaczej nie będzie brać udziału w konkursach, otrzymywać jakichkolwiek nagród.

Opublikowano

Czytam ostatnie strony i nie wierze, jestescie gorsi od tych wszystkich flag razem wziętych, wyjebane na politykę i poprawności polityczne.

Opublikowano

Bo skoro dają takie recenzje (w ogóle nie nazwę tego recką, a manifestem poglądowym) i przy okazji prowokują swoimi woke lewackimi wypierdami jak ta ten facet z kotaku, to nie dziwne, że internet w takich tematach jest zalewany szambem politycznym.

A komentować tę babę z guwnospotu nie ma sensu, bo ona zagrała w tę grę tyle, co papa smerf gonił dziada czarnego.

Opublikowano

Ten temat to ściek, jesteście chyba gorsi od wariatów z wykopu. 

Mam ochote na obszernego posta dot. waszych wariactw z Trans rzeczami. Ale szkoda na was słów. W czwartek zagramy w najnowszą gre autorów Wiedźmina a Wy zraszacie moczem temat ich najnowszej gry. Macie coś z głową. Zamiast zachować sie jak cywilizowany polak to zachowujecie sie jak banda zapryszczałych i zapuszczonych psycholi. Nie podoba sie wam recka jakiegoś szaleńca lewicowego? Olej to. Nie podoba Ci sie jakakolwiek wzmianka w grze o trans? Nie kupuj tego wrażliwcu. Chyba zapominacie czym jest świat Cyberpunka. 

Rzygać sie chce. 

Preload z GOGa pobrany, zacieram rączki na zarwaną nocke. Ciesze sie jak dziecko. 

Pozdrawiam. 

Edytowane przez Kron997

Opublikowano

Tak. Robisz pre-load, wkładasz płytę i grasz. No chyba, że jakiś patch wyskoczy :kaz:

Opublikowano
30 minut temu, Luqat napisał:

Nawet nie wiedziałem, że też mam swoją flagę, tylko dlaczego ta akurat jest taka smutna i czarno-biała?

Naprawde jest tylko czarna bo tak wyszlo, ze akurat tlo przez przypadek jest biale.

Opublikowano
4 godziny temu, Jakim napisał:

Apropo lektora w grach:

Przewińcie do 6:20.

Jak dla mnie swietne. Nawet nie ma porownania do dubbingu komandosow w codzie mowiacych glosem shreka. 

26 minut temu, Hubert249 napisał:

Jezu oby mu się dało najebać, albo chociaż wyruchać murzynem :whyyy:

Pokaż ukrytą zawartość

image.png.6a5219969ab6e132e1703c1ada358ece.png

To jakies cameo Kojimy?

Opublikowano
23 minuty temu, Faka napisał:

A komentować tę babę z guwnospotu nie ma sensu, bo ona zagrała w tę grę tyle, co papa smerf gonił dziada czarnego.

A pomyśl z perspektywy pracowników CDPR, którzy mieli dostać premie jak gra przebije 90% na MC, a przez taką fanatyczkę by mogli stracić premie za ostatnie kilka lat pracy xd