Opublikowano 12 grudnia 20204 l Ale to musi byc przerypane jeśli wydajesz na swiat cos, co cala kula ziemska hejtuje. Kończysz pracę, czytasz opinie, zalewasz pałę do nieprzytomnosci a jutro znowu do roboty na daily. Za to management pewnie zadowolony, hajs ma się zgadzac a nie siakies bugi
Opublikowano 12 grudnia 20204 l 4 minuty temu, _Red_ napisał: Ale to musi byc przerypane jeśli wydajesz na swiat cos, co cala kula ziemska hejtuje. Kończysz pracę, czytasz opinie, zalewasz pałę do nieprzytomnosci a jutro znowu do roboty na daily. Za to management pewnie zadowolony, hajs ma się zgadzac a nie siakies bugi pyrrusowe zwyciestwo, ktore moze miec daleko idace konsekwencje.
Opublikowano 12 grudnia 20204 l Wg tego porównania DF to chyba jakoś bym przebolał te 30fps i grał w quality mode. Może ktoś na forum ogrywał tak na series X i mógłby napisac czy jest duża poprawa grafy względem performance?
Opublikowano 12 grudnia 20204 l 9 minut temu, devilbot napisał: Wg tego porównania DF to chyba jakoś bym przebolał te 30fps i grał w quality mode. Może ktoś na forum ogrywał tak na series X i mógłby napisac czy jest duża poprawa grafy względem performance? Graficznie jest trochę lepiej, oświetlenie lepsze, ostrzej, ale z tego co grałem to te 30 klatek nie dropuje (a jeździłem nocą po mieście i takie tam), a w 60 fps potrafi zrobić slideshow (chyba ze masz vrr)
Opublikowano 12 grudnia 20204 l 27 minut temu, p406 napisał: to wyszła by gra, która wg mnie zajepała by GOTY w tym roku i TLOU nie miałoby czego szukać. TloU to wyszło w 2013, w tym czasie cp2077 to był tylko filmik na internecie. Najpierw to poczekaj jak ogarną framerate i rozdzialke, bugi itp dla 99% ludzi co kupili grę- cxyli średnie PC, lapki i konsole, później rozdawaj GOTY.
Opublikowano 12 grudnia 20204 l 2 minuty temu, aph napisał: TloU to wyszło w 2013, w tym czasie cp2077 to był tylko filmik na internecie. Najpierw to poczekaj jak ogarną framerate i rozdzialke, bugi itp dla 99% ludzi co kupili grę- cxyli średnie PC, lapki i konsole, później rozdawaj GOTY. Cyberek to będzie pewnie GOTY 2021 jak już wyjdzie pełna wersja z Early Accessu i wyjdą DLC i wersja na konsole. Konkurent: Baldur's Gate 3. Tylko tam graczom powiedzieli, że to EA, tutaj coś się omsknęło... Dzisiaj wieczorkiem wracam do testów :D.
Opublikowano 12 grudnia 20204 l Szczerze współczuję wszystkim maniakom zbieractwa i czyszczenia map bo takiego spamu niepotrzebnego chłamu świat jeszcze nie widział.Do tego dochodzi brak szybkiej opcji sprzedaży/utylizacji śmieci
Opublikowano 12 grudnia 20204 l Akurat "śmieci" (junk) można jak najbardziej szybko sprzedać jednym kliknięciem R3. Co do reszty asortymentu (bronie, ciuchy) to zgadzam się - strasznie męczące jest to sprzedawanie pojedynczych sztuk.
Opublikowano 12 grudnia 20204 l 12 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Cyberek to będzie pewnie GOTY 2021 Zobaczymy. TGA się zrobiło bezpieczne bardzo, to może zadziałać na korzyść lub niekorzyść.
Opublikowano 12 grudnia 20204 l 35 minut temu, devilbot napisał: Wg tego porównania DF to chyba jakoś bym przebolał te 30fps i grał w quality mode. Może ktoś na forum ogrywał tak na series X i mógłby napisac czy jest duża poprawa grafy względem performance? Nie wiele, ale poprawia. Tekstury są lepsze, ale zaponij o skoku jak przy FH4 generowanie obydwa tryby są tak zjebane, że odesłałem grę. Elo.
Opublikowano 12 grudnia 20204 l Denerwuje mnie jak nie rozumiem czegoś w interfejsie, zatem zapytam: co oznacza żółta ikonka z wykrzyknikiem przy broni? Mam dwa identyczne pistolety i za cholere nie czaje tego symbolu. Nie ma przecież durability sprzetu, wiec to nie oznacza jego bliskiego zużycia.
Opublikowano 12 grudnia 20204 l Teraz, _Red_ napisał: Denerwuje mnie jak nie rozumiem czegoś w interfejsie, zatem zapytam: co oznacza żółta ikonka z wykrzyknikiem przy broni? Mam dwa identyczne pistolety i za cholere nie czaje tego symbolu. Nie ma przecież durability sprzetu, wiec to nie oznacza jego bliskiego zużycia. W przypadku CDP oznacza to pewnie, ze od pistoletu mozesz przyjac questa.
Opublikowano 12 grudnia 20204 l Jaki ten UI jest zjebany. Wchodze w bronie i mam kategorie: bronie dystansowe, ulepszenia. Ponizej znowu sekcja "ulepszenia" i w niej dwa kolejne przyciski: luneta, lufa. To pierwsze wyswietla mi lunety, a drugie: wszystkie dostepne bronie zamiast lunet. Wtf, nie kumam jak w tym nawigowac. Ale pod względem inventory wiesiek to tez był dramat.
Opublikowano 12 grudnia 20204 l 23 minutes ago, aph said: TloU to wyszło w 2013, w tym czasie cp2077 to był tylko filmik na internecie. Najpierw to poczekaj jak ogarną framerate i rozdzialke, bugi itp dla 99% ludzi co kupili grę- cxyli średnie PC, lapki i konsole, później rozdawaj GOTY. Spójrz jeszcze raz na kontekst całego fragmentu który zacytowałeś. Mówiąc o GOTY miałem na myśli CP jako grę okrojoną z wielu elementów, nie będącą RPGiem. Bugi to efekt zbyt dużych ambicji a w rezultacie nie skończenia gry przed premierą.
Opublikowano 12 grudnia 20204 l Przede wszystkim w tym inventory zabrakło nawigowania RT/R2 i LT/L2 pomiędzy tymi różnymi kategoriami, bo jeździć kursorem to tak nie bardzo się człowiekowi chce.
Opublikowano 12 grudnia 20204 l A dla mnie w sumie kursor wygodniejszy niz trigery akurat. W Wasteland 3 zanim przeklikalem sie L2/R2 a potem L1/R1 to mijała wieczność.
Opublikowano 12 grudnia 20204 l No nie wiem, chce Ci się kursorem skakać po broniach, ubraniach, przedmiotach? No tutaj lepiej te R2/L2 niż jeździć.
Opublikowano 12 grudnia 20204 l Czy ktoś wie co oznaczają 3 ikony w menu: Spoiler V, Samurai i pigułki po prologu?
Opublikowano 12 grudnia 20204 l 5 minut temu, p406 napisał: Mówiąc o GOTY miałem na myśli CP jako grę okrojoną Wiesz, to pewnie już w 2019/18 by wydali. Rozmiar ma znaczenie.
Opublikowano 12 grudnia 20204 l Dobra juz wiem z tym zoltym wykrzyknikiem. To nieusuwalny z inventory, czyli w a z n y. Zmyliło mnie, bo to był zwykły pistolet. 3 minuty temu, Faka napisał: No nie wiem, chce Ci się kursorem skakać po broniach, ubraniach, przedmiotach? No tutaj lepiej te R2/L2 niż jeździć. Szybciej mi to idzie niz przeskakiwanie strzalkami/trigerami. Wybor eliksirow w Wiesku klikając d-padem to był koszmar.
Opublikowano 12 grudnia 20204 l 3 godziny temu, Mejm napisał: O ch.uj, zapomnialem, ze oni chca jeszcze robic gre online xDDDDD mysle ze ciezko bedzie im znalezc frajerow na to choc takich nie brakuje w sumie.....Ja moze kupie jak bedzie za 100zl polatane za rok