ASX 14 592 Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 10 minut temu, WisnieR napisał: Po sprostowaniu ASX wychodzi, że aż JEDNA gra dostała darmowy content podczas upgrade'u do wersji Series X. NIESAMOWITE STANDARDY. Tzn. nie wiem co tam dodali extra przy upgradzie bo nie mogę nic w necie na ten temat znaleźć i szkoda mi czasu na to. proszę nie wprowadzać w błąd, jest wiele gier którego dostawały i dostają darmową nową darmową zawartość przed i po upgradzie do wersji na nową generacje. 7 minut temu, łom napisał: No patrzę na Hivebusters i cena widnieje 19.99$. Gry singleplayer praktycznie nigdy nie dostają darmowego DLC z jakimiś misjami czy zmianami w gameplayu (co najwyżej strój jakiś dostaniesz) więc porównywanie do GAASów które są non stop rozwijane jest trochę śmieszne. no jest trochę śmieszne, zwłaszcza gdy ktoś pisze że gry Xboxa nie dostają nowej darmowej zawartości Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 698 Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 1 minutę temu, ASX napisał: dostają darmową nową darmową zawartość przed i po upgradzie Jezu chłopie skończ już i idz do CW, bo piszesz byle pisać. Nikt nie mówi o darmowej zawartości tylko o płatnym upgrade do nowej generacji, a ty wyskakujesz z jakimiś GAAS albo darmowymi DLC od producentów gier, które były zawsze i na każdej platformie ale nie mają nic wspólnego z tą dyskują, byle by dalej szerzyć swoją propagande na forum. Jesteś jak akwizytor który buta w drzwi wkłada jak mu się mówi, że nie dziękuje nie jestem zainteresowany. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 proponuje trochę wyluzować, bo chciałem cię po prostu po koleżeńsku wyprowadzić z błędu ("Nie widziałem, żeby gry na Xboxie dostawały nową zawartość poza poprawioną grafiką. "), a ty się tutaj spinasz i piszesz o jakimś CW i propagandzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 698 Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 (edytowane) Przestań czytać wybiórczo i zacznij czytać ze zrozumieniem. Edytowane 9 Lipca 2021 przez WisnieR 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Godzinę temu, ASX napisał: jest wiele gier którego dostawały i dostają darmową nową darmową zawartość przed i po upgradzie do wersji na nową generacje. Zapomniałeś dopisać że są to gry Live Service które bez tej dodatkowej zawartości by zdechły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Miło, że dodają nowe atrakcje, misje, ulepszają system walki/strzelania. Nawet jeśli większość okaże się popierdółkami, to i tak chętniej do gry w swoim czasie wrócę. żałuję jedynie, że nie mogę zapomnieć pierwszego przejścia, by cieszyć się DS na nowo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Teraz, Kmiot napisał: że nie mogę zapomnieć pierwszego przejścia, by cieszyć się DS na nowo. O to, to. Ciężko będzie przebrnąć drugi raz, chociaż może nowe możliwości dostarczania, walki i nowi bossowie(?) jakoś w tym pomogą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 040 Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 24 minuty temu, cotek napisał: O to, to. Ciężko będzie przebrnąć drugi raz, chociaż może nowe możliwości dostarczania, walki i nowi bossowie(?) jakoś w tym pomogą. Pytanie jak to wplecą. Mam sejwa starego po przejściu gry. Będę mógł wrócić i robić misyjki? To post game czy co? Do tego - chyba wszystko postawione tyrolki itp się popsuły po je deszczyk rozwalił Kurde wolałbym zwykłe DLC ala to do GoT i nową planszę/lokację. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Godzinę temu, Figuś napisał: Zapomniałeś dopisać że są to gry Live Service które bez tej dodatkowej zawartości by zdechły. a jakie ma to znaczenie? darmowa nowa zawartość to darmowa nowa zawartość, tyle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Jestem ciekawy tych nowych misji fabularnych czy w jakiś znaczący sposób wzbogacą historię czy tylko zostały zrobione na szybko żeby nie było, że biorą 3 i pół bomby za strzelnicę i karabin. Nie wiem czy kiedyś wrócę do tej gry, uwielbiam ją ale to chyba było doświadczenie które smakuje tak dobrze tylko raz. Poczekam na opinie frajerów entuzjastów którzy kupią i się wypowiedzią na temat nowej zawartości Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Wole zagrac w rdr2 niz wracać do tego balasa. Zmarnowany potencjał, świetne animacje strzelanka, które były tylko wykorzystywane w bazach tych mulów tak na prawdę. Brak ciekawych bossow to ja nawet nie wspomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Bardzo dobra cena jak na nextgenową wersję GOTY, tylko pytanie ile tej fabularnej zawartości będzie, bo jakieś pomniejsze usprawnienie, to mnie średnio interesują. No i to jest jednak gra, do której ciężko wrócić drugi raz od nowa, ale jak sejwy można przenieść, to powinno działać jak w FF Intergrade. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Oo właśnie, gdyby te nowe misje dałoby się ograć nawet po skończeniu gry to by było fajno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 @Kmiot Dodatkowy powód na ponowne przejście. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Ja i tak sobie wracam co jakis czas by porozwalac posterunki. Takze mam nadzieje na nowe doswiadczenie P.S ta nowa bron razaca przeciwnikow wiazka wysokiego napiecia wyglada jak zywcem wyjeta z serii Syphone Filter Oby tylko dalo sie ograc DLC bez NG+. Wystarcza nowi prepersi w nowej miejscowce i lecimy.. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Ciekawe co będzie w tym very hard- wstępnie mocno mnie interesuje ponowne przejście. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Adaptacyjne Triggery będą łamać palce jak nie nadążysz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Pudełeczko leży grzecznie, więc pewnie sprawdzę, chociaż tak jak chopaki piszą - to było strictre doświadczenie na jeden raz. Mam nadzieję, że Kojimbo doda tyle miodu, że nie będę się mógł powstrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 13 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 Contentowo co tu ma dojść nowego? Jakaś nowa mapa/misje/przedmioty/przeciwnicy/pojazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 13 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 zapomniałeś o nowych konstrukcjach i hopach Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 26 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2021 Gra zeszła w 5 milionach kopii do tej pory, co jest chyba dobrym wynikiem jak na tak nietypowy tytuł, ale dla wydawcy już pewnie mocno średni Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 26 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2021 Mały krok dla człowieka, ale dla karła normalny xd Jak to jest z tą ceną upgradu ? Ta niższa pojawi się po premierze, czy to jest dla każdego za 250 ? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 26 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2021 11 minut temu, Figuś napisał: Gra zeszła w 5 milionach kopii do tej pory, co jest chyba dobrym wynikiem jak na tak nietypowy tytuł, ale dla wydawcy już pewnie mocno średni Myślę, że dla wydawcy wręcz słaby biorąc pod uwage ile jest na rynku konsol PS4 + jeszcze większy rynek PC. Jak na nowe IP jak najbardziej pozytywnie ale biorąc pod uwagę nazwisko Twórcy i marketing jaki był związany z DS to na miejscu Ryana bym płakał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 26 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2021 11 minut temu, cotek napisał: Mały krok dla człowieka, ale dla karła normalny xd Jak to jest z tą ceną upgradu ? Ta niższa pojawi się po premierze, czy to jest dla każdego za 250 ? xD Do robudowanej wersji trzeba chyba dorzucić 10$ ale głowy sobie nie dam uciąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 26 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2021 dobrze mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi