Opublikowano 12 lipca 20195 l Na razie najbardziej wkurzają luźne dialogi, które pojawiają się w niewłaściwych momentach, np. Deek przy stealth killu jednego Reapera drze mordę że ich wszystkich pozabija, gdzie kolejny stoi zaraz obok. Przeciwnicy raz nie widząc nas wcale a innym razem już są schowani za zasłoną 500m dalej i rzacajscy granaty. Inwentory notorycznie jest zapchane przez co nie ma sensu przeszukiwać ciał. No i Deek raz jest twardy i pewny siebie, raz jest zakłopotaną pipką. Poza tym gra się fpytke
Opublikowano 12 lipca 20195 l Skończyłem całą grę i w trybie Survivor bez muzyki. Wyłączyłem ją całkowicie w menu i grając słyszałem cały świat. To wilki, to ujadaczy, niedźwiedzie i nawet Breakersów mogę odróżnić od Freakers. Generalnie zawsze jak gram to wyłączam muzykę. Lepiej mi się gra.
Opublikowano 12 lipca 20195 l Dla mnie muza jest częścią składową każdej gierki, a ta w Days Gone robi robotę. Tak jak nie kumam osób grających w gierki ze swoim soundtrackiem na uszach (o grach fabularnych piszę), tak również niezbyt rozumiem wyłączanie tego ficzera w opcjach - to przecież element budowania klimatu. Ale spoko - każdy gra, jak lubi
Opublikowano 13 lipca 20195 l Tak jak wredny pisze, powinno się łykać wszystko tak jak to twórcy przewidzieli ale combo „danger zone” na słuchawkach ze Spotify + Ace combat VR bym nie pogardził
Opublikowano 13 lipca 20195 l Głupoty gadacie teraz trochę. Days Gone ma świetny ost i muzyka w tle jest zayebista zwłaszcza jak jeździmy w okolicach obozu Copelanda ale jeśli ktoś szuka sobie znajdziek w post-game to fajnie sobie zapuścić swoją trackliste dla odmiany.
Opublikowano 13 lipca 20195 l No właśnie, w Days Gone był jeden z najlepszych soundtrack jakie słuchałem w grach. Mocno przypominało legendarne Sons of Anarchy, duży plus. W grze w ogóle fajne było to, że muzyka czasami załączała się znienacka, bez żadnych ważniejszych momentów fabularnych. Przemierzasz drogi motorem i nagle o coś leci, nice!
Opublikowano 14 lipca 20195 l 7 minut temu, YETI napisał: Dostaje się coś za zabicie wszystkich hord? Skina na zbiornik paliwa
Opublikowano 15 lipca 20195 l W dniu 12.07.2019 o 15:56, u55r napisał: Generalnie zawsze jak gram to wyłączam muzykę. Lepiej mi się gra. Spróbuj jeszcze z wyłączonym telewizorem
Opublikowano 15 lipca 20195 l Spróbuj jeszcze z wyłączonym telewizoremWtedy to dopiero będzie wczutka w otoczenie [emoji16]
Opublikowano 15 lipca 20195 l Ta gierka jeśli idzie o wykonanie to masakrator. Myślałem, że po RDR2 żaden krajobraz nie podskoczy a jednak Days Gone momentami dorównuje.
Opublikowano 15 lipca 20195 l Przypomnijcie sobie jeszcze Horizon, tam też dalej masakrator po 2-ch latach, niedawno Frozen Wilds przeszedłem. Zima tam sroga i krajobraz ryje beret.
Opublikowano 15 lipca 20195 l Klimatyczne scenerie. Ludzkość się nie załamała, przyroda nie zginęła i radzi sobie doskonale bez ludzi odbierając im to co jej zabrano. Roślinność przebija asfalt, beton, wdziera się w pozostałości cywilizacji.
Opublikowano 15 lipca 20195 l Spoiler Fabularnie jestem w momencie kiedy współpracuje z O'Brianem. Kiedy zaczynę widzieć na mapie hordy do ubicia? Fajnie się gra i w ogóle ale na razie przypadkowo trafiłem tylko na dwie - jedną na cmentarzu a druga w górach.
Opublikowano 16 lipca 20195 l Został mi jeden pucharek, jechać 5 sekund na drifcie i nitro. Niby wydaje się proste, a nie chce wpaść. Też mieliście z tym problem?
Opublikowano 16 lipca 20195 l Nie, wpadło za pierwszym razem. Znajdź jakąś szerszą połać terenu, albo jakiś pust parking, rozpędź się, wprowadź maszynę w drift (tylko wciśnij i później już nie trzymaj), no i ciśnij nitro, aż do wpadnięcia pucharka. Oczywiście nitro zupgrade'owane na maxa.
Opublikowano 16 lipca 20195 l Czy tylko mi się wydaje ale czy aby świry w hordzie są słabsze niż te spotykane pojedynczo na drogach? Waliłem do hordy z M4 i padali po jednym trafieniu gdzie randomy muszą dwa razy oberwać (poza celnym strzałem w łeb).
Opublikowano 16 lipca 20195 l 3 godziny temu, YETI napisał: Został mi jeden pucharek, jechać 5 sekund na drifcie i nitro. Niby wydaje się proste, a nie chce wpaść. Też mieliście z tym problem? 2 dni z tym siedziałem, masa tutoriali na YT i reddit porady, strasznie się nawq przy tym. Zobacz pare stron wcześniej pisałem o tym i dałem jakieś rady jak to zrobić. A jak samą gre oceniasz podobało Ci się? ja szczerze liczyłem na więcej. do czego teraz siadasz Edytowane 16 lipca 20195 l przez Fanek
Opublikowano 16 lipca 20195 l Wpadło za jakimś 30 razem, oczywiście ten 30 raz był tak samo wykonany jak 90% poprzednich prób. Pucharek chyba zbugowany, bo sporo osób ma z tym problemy. O samej grze napisze kilka zdań jak będę mial trochę więcej czasu. Tak na szybko, to tytuł dobry, taki na 7/10.
Opublikowano 16 lipca 20195 l Dla mnie gierka 3/10 max jakby ktoś chciał wiedzieć, także dla forumka powinien być mesjasz