Opublikowano 11 października 20195 l El Camino juz dostępny do ogladania (czyli Breaking Bad pelnometrazowy). Lecę po czipsy i siadam. edit: a widze ze juz dyskusja jest w temacie BB Edytowane 11 października 20195 l przez _Red_
Opublikowano 15 października 20195 l Sex Education - lekkie, świeże, zabawne, Maeve <3 no i Dana Scully jako bangable MILF. Duża okejka.
Opublikowano 15 października 20195 l Bardzo dobrze się to oglądało. Zimą podobno mają wrócić z 2. sezonem. W podobnym stylu, choć mniej luźnym, jest Atypowy, też polecam.
Opublikowano 17 października 20195 l Mindhunter Sezon 2 - no dla mnie sztosik. Kocham ten klimat. Kilka wątków niepotrzebnych może ale mimo wszystko to nadal mocne 8/10. Czekam na 3 sezon.
Opublikowano 24 października 20195 l Kolejny świetnie się zapowiadający dokument od NX A Cleveland grandfather is brought to trial in Israel, accused of being the infamous Nazi death camp guard known as Ivan the Terrible. Premiera 4 listopada.
Opublikowano 28 października 20195 l Co polecicie na krótkie posiedzenie? Jakiś serial, dokument, którego odcinek trwa maks 30 minut.
Opublikowano 28 października 20195 l A prawda, spoko jest. Obejrzałem niedawno pierwszy sezon, może wrócę do tego. W Weekend wraca Atypowy, więc też będzie ok, bo coś luźnego szukam.
Opublikowano 28 października 20195 l 50 minut temu, krupek napisał: Co polecicie na krótkie posiedzenie? Jakiś serial, dokument, którego odcinek trwa maks 30 minut. Kominsky Method drugi sezon wleciał, odcinki 25 min.
Opublikowano 28 października 20195 l Godzinę temu, krupek napisał: Co polecicie na krótkie posiedzenie? Jakiś serial, dokument, którego odcinek trwa maks 30 minut. Ostatnio wkręciłem się w Nie ma jak w rodzinie.
Opublikowano 30 października 20195 l Ja to mogę od siebie polecić hiszpański serial Vis a Vis (Uwięzione). Opowiada o losach wrobionej Macareny w więzieniu, serial podobny do OITNB, ale w sumie bardziej "ostrzejsze" sceny przemocy itp. Po 45 minut każdy odcinek przeważnie trwa i ma 4 sezony. Gra też jedna aktorka (cyganka XD) z serialu Dom z Papieru.
Opublikowano 1 listopada 20195 l To leciało kiedyś na TVP1, oglądałem ze dwa odcinki w środy po LM. Edytowane 1 listopada 20195 l przez Butt
Opublikowano 1 listopada 20195 l W dniu 30.10.2019 o 18:41, Faka napisał: Ja to mogę od siebie polecić hiszpański serial Vis a Vis (Uwięzione). Opowiada o losach wrobionej Macareny w więzieniu, serial podobny do OITNB, ale w sumie bardziej "ostrzejsze" sceny przemocy itp. Po 45 minut każdy odcinek przeważnie trwa i ma 4 sezony. Gra też jedna aktorka (cyganka XD) z serialu Dom z Papieru. Z moją Panna obejrzeliśmy całość. Nie jest to coś co pewnie sam bym włączył, ale kiedy przegapiłem kilka odcinków (oglądała w pracy beze mnie) to jednak byłem strasznie ciekaw co się wydarzyło 8 listopada będzie Train to Busan. Polecam. Koreański film o zombi. Edytowane 1 listopada 20195 l przez SetoPL
Opublikowano 2 listopada 20195 l Standardowy pakiet, ten za 43zl, ile maksymalnie można założyć profili?
Opublikowano 2 listopada 20195 l Profili możesz mieć skolko ugodno w dowolnym planie (nie pakiecie, bo to słowo oznacza co innego tak btw), ale w tym wariancie, o którym piszesz, jednocześnie mogą korzystać tylko dwa konta/profile. Edytowane 2 listopada 20195 l przez Luqat
Opublikowano 2 listopada 20195 l Dom z papieru - dobry serial z wybitnym aktorstwem. Pierwsze dwa sezony bardzo dobre, na głupotki można było przymknąć oko. Trzeci za to ewidentnie zrobiony na siłę, czuć że scenariusz sklecony na szybko byleby coś się działo. Za dużo kosmicznych rzeczy i pitolenia kto kogo kocha. Miodzo soundtrack Edytowane 2 listopada 20195 l przez MaZZeo
Opublikowano 3 listopada 20195 l Tru dat, właśnie oglądamy pierwszy sezon i niesamowicie szybko czas leci. Aktor wcielający się w Berlina jest niesamowity, ilekroć pojawia się na ekranie to kradnie całe show.