Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Wyświetleń 554,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• xD  nikt normalny nie miał 

• raven_raven
    raven_raven

jest już polska czołówka nadchodzącego mesjasza - Neon Genesis Evangelion  

• Sabrina drugi sezon ? dziękuje postoje nie zniosę więcej tego lewackiego gówna wciskanego co każdy odcinek.

Opublikowano

El Camino juz dostępny do ogladania (czyli Breaking Bad pelnometrazowy). Lecę po czipsy i siadam.

edit:

a widze ze juz dyskusja jest w temacie BB

Edytowane przez _Red_

Opublikowano

Sex Education - lekkie, świeże, zabawne, Maeve <3 no i Dana Scully jako bangable MILF. Duża okejka. 

Opublikowano

Bardzo dobrze się to oglądało. Zimą podobno mają wrócić z 2. sezonem.

W podobnym stylu, choć mniej luźnym, jest Atypowy, też polecam.

Opublikowano

Workin moms też dobre. You're dead to me. Kominsky method. 

Opublikowano

Mindhunter Sezon 2 - no dla mnie sztosik. Kocham ten klimat. Kilka wątków niepotrzebnych może ale mimo wszystko to nadal mocne 8/10. Czekam na 3 sezon.

Opublikowano

Kolejny świetnie się zapowiadający dokument od NX

A Cleveland grandfather is brought to trial in Israel, accused of being the infamous Nazi death camp guard known as Ivan the Terrible.

Premiera 4 listopada.

Opublikowano

Co polecicie na krótkie posiedzenie? Jakiś serial, dokument, którego odcinek trwa maks 30 minut.

Opublikowano

A prawda, spoko jest. Obejrzałem niedawno pierwszy sezon, może wrócę do tego. W Weekend wraca Atypowy, więc też będzie ok, bo coś luźnego szukam.

Opublikowano
50 minut temu, krupek napisał:

Co polecicie na krótkie posiedzenie? Jakiś serial, dokument, którego odcinek trwa maks 30 minut.

Kominsky Method drugi sezon wleciał, odcinki 25 min. 

Opublikowano
Godzinę temu, krupek napisał:

Ostatnio wkręciłem się w Nie ma jak w rodzinie. 

Opublikowano

O toto. Nie ma jak w rodzinie kozak kreskówka. Polecam.

Opublikowano

Ja to mogę od siebie polecić hiszpański serial Vis a Vis (Uwięzione). Opowiada o losach wrobionej Macareny w więzieniu, serial podobny do OITNB, ale w sumie bardziej "ostrzejsze" sceny przemocy itp. Po 45 minut każdy odcinek przeważnie trwa i ma 4 sezony. Gra też jedna aktorka (cyganka XD) z serialu Dom z Papieru.

Opublikowano

To leciało kiedyś na TVP1, oglądałem ze dwa odcinki w środy po LM. 

Edytowane przez Butt

Opublikowano

Atypowy jest już 3 sezon :hi:

Opublikowano
W dniu 30.10.2019 o 18:41, Faka napisał:

Ja to mogę od siebie polecić hiszpański serial Vis a Vis (Uwięzione). Opowiada o losach wrobionej Macareny w więzieniu, serial podobny do OITNB, ale w sumie bardziej "ostrzejsze" sceny przemocy itp. Po 45 minut każdy odcinek przeważnie trwa i ma 4 sezony. Gra też jedna aktorka (cyganka XD) z serialu Dom z Papieru.

Z moją Panna obejrzeliśmy całość. Nie jest to coś co pewnie sam bym włączył, ale kiedy przegapiłem kilka odcinków (oglądała w pracy beze mnie) to jednak byłem strasznie ciekaw co się wydarzyło :)

8 listopada będzie Train to Busan. Polecam. Koreański film o zombi. 

Edytowane przez SetoPL

Opublikowano

Profili możesz mieć skolko ugodno w dowolnym planie (nie pakiecie, bo to słowo oznacza co innego tak btw), ale w tym wariancie, o którym piszesz, jednocześnie mogą korzystać tylko dwa konta/profile.

Zrzut-ekranu-2019-04-11-o-08.28.42.png

Edytowane przez Luqat

Opublikowano

Dom z papieru - dobry serial z wybitnym aktorstwem. Pierwsze dwa sezony bardzo dobre, na głupotki można było przymknąć oko. Trzeci za to ewidentnie zrobiony na siłę, czuć że scenariusz sklecony na szybko byleby coś się działo. Za dużo kosmicznych rzeczy i pitolenia kto kogo kocha.

Miodzo soundtrack

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Tru dat, właśnie oglądamy pierwszy sezon i niesamowicie szybko czas leci. Aktor wcielający się w Berlina jest niesamowity, ilekroć pojawia się na ekranie to kradnie całe show.