Opublikowano 7 marca 20205 l 6 godzin temu, Jakim napisał: Cudowna ta figurka Tak z ciekawości, kiedy ostatnio powstała kolekcjonerka z dobrą jakościowo figurką?
Opublikowano 7 marca 20205 l 3 godziny temu, suteq napisał: Tak z ciekawości, kiedy ostatnio powstała kolekcjonerka z dobrą jakościowo figurką? 19 maja 2015 - Wiesiek 3 Edytowane 8 marca 20205 l przez MEVEK
Opublikowano 17 marca 20205 l Jak w ogóle oficjalny profil mógł wrzucić takiego zgrzyta do sieci To już nie mogli tego wspaniałego ficzeru przestawić w wiosennej scenerii ?
Opublikowano 17 marca 20205 l Jestem trochę zaskoczony jak bez echa przeszły ostatnie wieści o ND. W skrócie psiaki mają ogromny problem z zatrudnieniem seniorów i doświadczonych pracowników, bo dosłownie nikt nie chce u nich pracować, taką mają renomę w LA. Koniec końców musieli zatrudnić filmowych animatorów, tylko żeby skończyć TLOU 2.
Opublikowano 18 marca 20205 l Poprawność polityczna. Tam już od dawna się coś złego dzieje. A zawsze myślałem, że pracować w tej branży to coś pięknego. Niejeden hicior był okupiony wykorzystywaniem ludzi. Na TV tego nie widać.
Opublikowano 18 marca 20205 l 8 minut temu, Figaro napisał: ... Co? Nie mówi się źle o pracodawcy, nawet gdy się odchodzi, bo później można mieć problem z przyjęciem do innej firmy. Ostatnio była ta afera z molestowaniem, ale w ND wszyscy święci, i wiadomo, że tamten koleś se to wymyślił.
Opublikowano 18 marca 20205 l Przecież nikt nie będzie mówił o takich sytuacjach dziennikarzom otwarcie bo tylko sobie spalą mosty jeśli chodzi o pracę w branży, ale co to ma wspólnego z poprawnością polityczną? xD Edytowane 18 marca 20205 l przez bluber
Opublikowano 19 marca 20205 l W dniu 17.03.2020 o 21:12, Square napisał: Trochę słabo wygląda ta animacja śniegu Według mnie, to wygląda jeszcze gorzej... Co poszło nie tak? To ujęcia z jakiejś wersji alpha?
Opublikowano 19 marca 20205 l Kurwa, mi się podoba. Zaraz oblukam śnieg w rdr2 dla porównania, ale tam było mega, z tego, co kojarzę.
Opublikowano 19 marca 20205 l 4 godziny temu, MatekDM napisał: Według mnie, to wygląda jeszcze gorzej... Co poszło nie tak? To ujęcia z jakiejś wersji alpha? śmignęło mi to na TT. Myślałem że to wspominka z pierwszej części
Opublikowano 19 marca 20205 l Czy oni to robią celowo? Najpierw dodali jeden chooyowy filmik, a teraz pomimo krytyki, drugi? Może to taka forma marketingu, a w finalnej wersji gra pozamiata?
Opublikowano 20 marca 20205 l 70 dni. Mocno liczę na to że Virus do tego czasu rozpłynie się jak smród na wietrze, lub nie wpłynie na opóźnienie premiery i dostaw do sklepów. Mam zamówienie z odbiorem osobistym
Opublikowano 20 marca 20205 l Ja też mam edycję specjalna z odbiorem w sklepie, chciałem nawet zmienić na dostawę kurierem ale coś nie można na obecnym etapie. Jeśli będzie czasowy problem z wersjami fizycznymi to zamawiam cyfrowo, w przypadku tej gry nie będę się zastanawiał. Edytowane 20 marca 20205 l przez Qbon
Opublikowano 20 marca 20205 l 16 godzin temu, u55r napisał: 70 dni. Mocno liczę na to że Virus do tego czasu rozpłynie się jak smród na wietrze, lub nie wpłynie na opóźnienie premiery i dostaw do sklepów. Mam zamówienie z odbiorem osobistym https://pl.ign.com/the-last-of-us-2/30159/news/the-last-of-us-2-zostanie-opoznione-przez-koronawirusa?fbclid=IwAR3jlTH3_MPw8Y9vystrttVm-IQ82lIpo0pL9H3tK8Y9XEdiiUV-GGgyt6w