Opublikowano 30 kwietnia 20204 l https://m.cda.pl/video/509538290 Blisko półtora godziny materiału z wycieku - duża część fabuły, jakieś menu debug i... multiplayer (nie oglądałem całego ale tak uważają ludzie z resetera) Wchodzicie na własną odpowiedzialność Jestem wielkim fanem jedynki, skończyłem 2 razy na PS3 i kilka razy na PS4, do tego masa godzin w frakcjach... Mogli poprowadzić fabułę w tak wiele sposobów a Oni... no cóż jeżeli będzie multi na premierę to i tak pewnie kupie. Ale reszta... Edytowane 30 kwietnia 20204 l przez blakuś
Opublikowano 30 kwietnia 20204 l myslalem ze ludzie przesadzaja z reakcja, wiec postanowilem jednak sprawdzic spoilery no i xdddddddddddddddddddddddddddd porownania do forsowania lgbt przez netflixa? oj nie, moi drodzy jest znacznie gorzej
Opublikowano 30 kwietnia 20204 l Na tym z CDA w 10:30. O i jeszcze 57:00 Edytowane 30 kwietnia 20204 l przez krupek
Opublikowano 30 kwietnia 20204 l 55 minut temu, Bartolinsky napisał: ale żeby znerfić cycie to się nie godzi Nos też jej znerfili jak mamy być uczciwi.
Opublikowano 30 kwietnia 20204 l Tak jak pisze Moldar. Nie zaczynać ani sekundy przed, bo możecie trafić na trans pocałunki Edit: ale to i tak tylko 10 sek, bo potem gruby spoiler Edytowane 30 kwietnia 20204 l przez 20inchDT
Opublikowano 30 kwietnia 20204 l Już widzę jak do multi aplikują gender female frakcję z dildonatorami i kolorowymi skinami.
Opublikowano 30 kwietnia 20204 l Spoiler Ten widok TTP jak chodzisz wyraźnym koksem, a na głowie kobiecy kucyk jak po jakimś nieudanym/bekowym buildzie postaci w RPG xd Edytowane 30 kwietnia 20204 l przez Wiolku
Opublikowano 30 kwietnia 20204 l 13 minut temu, Figuś napisał: Nie ma tam nic z multika Myślałem, że chodzi o multiplayer między 2 kobietami.
Opublikowano 30 kwietnia 20204 l 6 minut temu, Wiolku napisał: Ukryj zawartość Ten widok TTP jak chodzisz wyraźnym koksem, a na głowie kobiecy kucyk jak po jakimś nieudanym/bekowym buildzie postaci w RPG xd Aż mnie obrzydzenie wzięło na samą myśl... I weź tu spędź kilka godzin sterując takim czymś xD Edytowane 30 kwietnia 20204 l przez Shago
Opublikowano 30 kwietnia 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 1 minutę temu, ASX napisał: Łapa jak pudzian Sony będzie miało w końcu swoje Girsy
Opublikowano 30 kwietnia 20204 l 4 minuty temu, ASX napisał: Ukryj zawartość Łapa jak pudzian RĘKA MNIE ŚWIERZBI ŻEBY PANU PRZYPIERDOLIĆ Edytowane 30 kwietnia 20204 l przez MaZZeo
Opublikowano 30 kwietnia 20204 l STRONG FEMALE PROTAGONIST a nie jakiś dziwoląg, ciemnogrodzianinie z Polski zabitej dechami i śmierdzącej obornikiem!!!!111
Opublikowano 30 kwietnia 20204 l Pierdolony śmieszny koronawirus zamknął siłownie na całym świecie, ale w trakcie zombie Apocalypse widocznie Multisport i siłownie Zdrofit dalej działają
Opublikowano 30 kwietnia 20204 l Płakać to dopiero będziemy jak ta gra dostanie same 9 i 10-tki w ocenach