Opublikowano 29 sierpnia 20204 l W tej grze coś będzie na premiere jak się kupi płytkę za 300zł? Nie dość że ta c00rwa marvel to chyba dali wszystko co najgorsze w grach wideo. Niesamowite jestę to Square enix
Opublikowano 29 sierpnia 20204 l Rozumiem ideę battlepassa, ale nie dla jednej postaci. Najgorzej co mogli zrobić, gaas, który okazał się najgorszym, co do tej pory wyszło.
Opublikowano 29 sierpnia 20204 l Ktoś tu szczerze rozważa zakup tego gówna na premierę? Aż tak nie macie w co grać? Non stop dobre gry wychodzą nie ma czasu na kupy
Opublikowano 29 sierpnia 20204 l Ktoś tu szczerze rozważa ZAKUP tego gówna? Za rok od premiery przejdą na model f2p.
Opublikowano 1 września 20204 l Poświęcił się ktoś i kupił tą wersję duper deluxe żeby grać już dzisiaj i zdać relację jak źle/dobrze jest w przypadku pełnej wersji?
Opublikowano 1 września 20204 l 40 minut temu, Dante napisał: Poświęcił się ktoś i kupił tą wersję duper deluxe żeby grać już dzisiaj i zdać relację jak źle/dobrze jest w przypadku pełnej wersji? Znam gościa, który poświęcił się nawet bardziej: K#rwa, prawie 1200zł za takie badziewie
Opublikowano 1 września 20204 l No ta kolekcjonerka za taki hajs to niebywały szajs ale nie chciałem mu tego pisać.
Opublikowano 4 września 20204 l Hulk z tej kolekcjonerki na loozie mógłby zostać kolejnym emotem opcjonalnym na tym forum. Ma potencjał.
Opublikowano 5 września 20204 l Wyglada jak Blanka ze street fightera z van dammem. Kurde ktos to w ogole kupil? oO
Opublikowano 5 września 20204 l Gra musi być zayebysta skoro ostatnie cztery posty dotyczą jednej z najbardziej chuyowych figurek w kolekcjonerkach ever. Edytowane 5 września 20204 l przez LukeSpidey
Opublikowano 5 września 20204 l witam.czy ktos miał ten problem z padem od xboxa na steam.niby wszystko dobrze robie a nie moge grac na nim
Opublikowano 6 września 20204 l W dniu 5.09.2020 o 12:15, smallv86 napisał: Wyglada jak Blanka ze street fightera z van dammem. Kurde ktos to w ogole kupil? oO pewnie fani funko popów. Czyli dziwni ludzie.
Opublikowano 6 września 20204 l Crystal Dynamics marnują swój potencjał przy takim czymś. Ja to w ogóle nie rozumiem sensu recenzowania takich gier. Przecież w ciągu roku to się stanie zupełnie czymś innym niż jest teraz.
Opublikowano 6 września 20204 l A czego tu nie rozumieć, gra niedawno wyszła, płacisz za nią cenę premierową, więc recenzje muszą być z "tu i teraz". Edytowane 6 września 20204 l przez SlimShady
Opublikowano 6 września 20204 l Wolę żeby kupili ja beta-testerzy za pełną cenę, za rok wyjdzie akurat tańsze definitive super ultra edyszon.
Opublikowano 8 września 20204 l Zaraz mnie trafi z tą grą. W jednej misji przeciwnicy po zdarzeniu z geometrią znikają. By progresować w misji muszę zabić wszystkich ale się nie da bo znikają. Nic, wymyśliłem, że będę restartował checkpointy i walczył tak, żeby nie uderzali w siebie albo w ściany. Po trzech godzinach dotarłem do momentu gdzie cutscenka się powinna odpalać ale się nie odpala. Drzwi się zamykają a ja stoję jak kołek. Rozumiem błędy na premierę ale nie takie które uniemożliwiają ci granie. https://twitter.com/Zeratul/status/1303068050938368006?s=20 https://twitter.com/Zeratul/status/1303141449630920704?s=20
Opublikowano 9 września 20204 l To kara za myslenie, ze to, ze gierka jest slaba, to hejterskie (pipi)olo
Opublikowano 11 września 20204 l Popatrzyłem chwilę, jak ktoś w to gra na twitchu i aż się niedobrze zrobiło od tego interfejsu i sposobu "zabawy". Na pierwszy rzut oka: kwintesencja wszystkich najgorszych cech wysokobudżetowych gierek. Już abstrahując od całego fundamentu gaas etc.