Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

W tej grze coś będzie na premiere jak się kupi płytkę za 300zł? Nie dość że ta c00rwa marvel to chyba dali wszystko co najgorsze w grach wideo. Niesamowite jestę to Square enix

• Odpowiedzi 284
  • Wyświetleń 33,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bez kitu takie posty powinny dostawać warny.

• gra usługa? 

• Ja tych generycznych misji zrobiłem trzy lub cztery, a tak leciałem tylko kampanię i dzisiaj zobaczyłem napisy końcowe. Gdybym miał na szybko oceniać to 8-/10 gdzie Spiderman od Insomniac to 9-/10. Ba

Opublikowano

Rozumiem ideę battlepassa, ale nie dla jednej postaci. Najgorzej co mogli zrobić, gaas, który okazał się najgorszym, co do tej pory wyszło.

Opublikowano

Ktoś tu szczerze rozważa zakup tego gówna na premierę? Aż tak nie macie w co grać? Non stop dobre gry wychodzą nie ma czasu na kupy

Opublikowano

Ktoś tu szczerze rozważa ZAKUP tego gówna? Za rok od premiery przejdą na model f2p.

Opublikowano

Poświęcił się ktoś i kupił tą wersję duper deluxe żeby grać już dzisiaj i zdać relację jak źle/dobrze jest w przypadku pełnej wersji?

Opublikowano
40 minut temu, Dante napisał:

Poświęcił się ktoś i kupił tą wersję duper deluxe żeby grać już dzisiaj i zdać relację jak źle/dobrze jest w przypadku pełnej wersji?

Znam gościa, który poświęcił się nawet bardziej:

avengers kolekcjonerka.png

K#rwa, prawie 1200zł za takie badziewie :facepalm:

Opublikowano

Hulk z tej kolekcjonerki na loozie mógłby zostać kolejnym emotem opcjonalnym na tym forum. Ma potencjał. 

Opublikowano

Gra musi być zayebysta skoro ostatnie cztery posty dotyczą jednej z najbardziej chuyowych figurek w kolekcjonerkach ever. :reggie:

Edytowane przez LukeSpidey

Opublikowano

Ja pewnie w grę zagram jak dadzą za pół roku w Game Passie. :kaz: 

Opublikowano

A za rok za frykola bo przejdą na model f2p.:pawel:

Opublikowano

witam.czy ktos miał ten problem z padem od xboxa na steam.niby wszystko dobrze robie a nie moge grac na nim

Opublikowano
W dniu 5.09.2020 o 12:15, smallv86 napisał:

Wyglada jak Blanka ze street fightera z van dammem. Kurde ktos to w ogole kupil? oO

pewnie fani funko popów. Czyli dziwni ludzie.

Opublikowano

Crystal Dynamics marnują swój potencjał przy takim czymś. Ja to w ogóle nie rozumiem sensu recenzowania takich gier. Przecież w ciągu roku to się stanie zupełnie czymś innym niż jest teraz. 

Opublikowano

A czego tu nie rozumieć, gra niedawno wyszła, płacisz za nią cenę premierową, więc recenzje muszą być z "tu i teraz".

Edytowane przez SlimShady

Opublikowano

Wolę żeby kupili ja beta-testerzy za pełną cenę, za rok wyjdzie akurat tańsze definitive super ultra edyszon.

Opublikowano

Zaraz mnie trafi z tą grą. W jednej misji przeciwnicy po zdarzeniu z geometrią znikają. By progresować w misji muszę zabić wszystkich ale się nie da bo znikają. Nic, wymyśliłem, że będę restartował checkpointy i walczył tak, żeby nie uderzali w siebie albo w ściany. Po trzech godzinach dotarłem do momentu gdzie cutscenka się powinna odpalać ale się nie odpala. Drzwi się zamykają a ja stoję jak kołek.

Rozumiem błędy na premierę ale nie takie które uniemożliwiają ci granie.

https://twitter.com/Zeratul/status/1303068050938368006?s=20

https://twitter.com/Zeratul/status/1303141449630920704?s=20

Opublikowano

To kara za myslenie, ze to, ze gierka jest slaba, to hejterskie (pipi)olo

Opublikowano

Popatrzyłem chwilę, jak ktoś w to gra na twitchu i aż się niedobrze zrobiło od tego interfejsu i sposobu "zabawy". Na pierwszy rzut oka: kwintesencja wszystkich najgorszych cech wysokobudżetowych gierek.

Już abstrahując od całego fundamentu gaas etc.

• 1 miesiąc temu...