Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 744
  • Wyświetleń 109 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Heh... Widze ze niektorym w d... glowach sie poprzewracalo. Idzcie moze hejtowac remake Finala, co? Mnie tu wszystko sie podoba. Poczynajac od grafy, a konczac na walce. Z reszta poczytajcie sobie kom

• Będę sumienny i kupię w dniu premiery (oczywiście wrzucając zdjęcie na forumku), pod jednym warunkiem - obiecaj mi, że przestaniesz stawiać te randomowe przecinki. Całkowicie je olej, po prostu n

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Opublikowano

Ten model jazdy xd

Opublikowano

pięknie ugrzecznili zabijanie zombie :)

Opublikowano

No Panowie nie jest źleeeee ale albo mają mało zrobione albo nie chcą spoilerować bo pokazali mało zróżnicowanych miejscówek, a jak wiemy, są w tej części za(pipi)i ste levele. Jak zostawią zagadki (może coś dodadzą?) i ogólny gameplay gdzie sieczka to był tylko jeden z elementów rozgrywki to kupuję na blantmana!

Opublikowano

Ja tam biere. Myślałem ze bedzie wiekszy dramat.Tylko sterowanie wygląda sztywno ale gorzej niż w Crashu nie będzie.

Opublikowano
6 minut temu, balon napisał:

No Panowie nie jest źleeeee

No dobrze też nie jest. Jest to remake, a wygląda jak remaster, chociażby z racji sztywnej walki i samego poruszania się. Wiem że czuć tu oldschoolowy vibe, ale jakieś unowocześnienie (chociażby w detekcji kolizji by się przydało). No i zombiaczki o których wspominał pupcio nie wydają z siebie horrorowatego dźwięku jak w oryginale tylko jakieś dziwne ryki. Miał być Burton a czuć jakąś gierkę dla dzieci. Noooooo kurcze, no nie tak miało być. :/ 

Opublikowano

No co ty jak remaster? Zobacz sobie te momenty jak pokazują wersję na PSX i ten remake. Widzisz tam tylko podciągniętą rozdziałkę? Widać, że praktycznie wsio od nowa wymodelowane itp. czyli klasyczny remake. Ostatnie remake (Ratchet, Crash, SoT, Spyro też wygląda skowyenie), mnie rozpieściły i jakoś jestem spokojny o finalną wersję.

Edytowane przez balon

Opublikowano

Wyglada lepiej od oryginalu, ale nadal wyglada slabo niestety.

Opublikowano

@balonRemaster mogłem umieść w cudzyslowie. Chodziło mi o to, że Crash czy Spyro nawet w oryginale dają radę w dzisiejszych czasach, a Medievil jest dość przedpotopowy i całą tą przedpotopowość czuję w trailerze.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

powiem tak: nie wyglada źle, ale też nie wygląda tak dobrze jak remaki Crasha czy Spyro. 

Opublikowano

Dobrze ze nie zrobili remake’u po swojemu, tylko tak naprawde odrestaurowali jedynke z PSX w stylu Crasha. Co by nie zrobili do oryginalu by nie mialo startu. 

Opublikowano

To będzie "jedynka" z PSXa odnowiona, czy też w pakiecie z "dwójką"?

Kurła, ale remasterów z PSXa w tej generacji :obama:

Opublikowano
  • Autor

O mamusiu... Juz wyladowal trailer.  Niestety w robocie musze jeszcze wysiedziec 4.5 godziny. Ale jak wroce to sobie obejrze na spokojnie.  Oj, bedzie petarda.

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

No raczej, prawa do marki posiada Sony, a w sumie pod koniec trailera było napisane nawet.

Opublikowano
7 godzin temu, milan napisał:

Dwojka byla znacznie dluzsza

Niee, też coś koło 8h, jak nie mniej. Nawet w reckach pamiętam, że jako minus wymieniano długość (w tamtych latach 10h to było króciutko). Jedynka to chyba nawet koło 6h. 

Co do trailera, to mi się ten kierunek podoba, bo w sumie mocno pachnie oryginałem. Wychodzi jednak na to, że dwójki w komplecie nie będzie, a szkoda, bo do niej mam większy sentyment. 

Opublikowano

Wygląda ok, klimat z grubsza jest zachowany. Walka nie musi być rozwinięta, grunt aby sterowanie i przede wszystkim skok uległy poprawie na bardziej responsywne. 

Opublikowano

A ja jestem zachwycony, ten sam świetny klimat oddany i o to chodziło. Podobnie jak w Crashu, chodzi o remake a szkielet ten sam! Kupuję to!

Opublikowano

Coś pięknego. Jest tak wszystko jak powinno być.

Edytowane przez Arm9_Team