Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Jedna z nielicznych gier, która mnie pokonała. Ale grałem na padzie od Xboxa.Obiecałem sobie, że jak kupię PS5, to skończę tę grę. Honor tego wymaga. Te chińczyki musieli codziennie dłubać nad tym systemem walki, jest tak idealny.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Kmiot, sądzę że bardziej zrelaksujesz się przerzucając 5 ton węgla, szorując boso po podłodze pełnej rozbitego szkła, z odpaloną w tle składanką Best hits of Sanah, niż przy Sekiro.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 23 minuty temu, Mejm napisał(a):Powiedz lepiej Kmiot za ile wyrwales.Nie pamiętam. Leżała na półce kilka lat. 5 minut temu, Josh napisał(a):Kmiot, sądzę że bardziej zrelaksujesz się przerzucając 5 ton węgla, szorując boso po podłodze pełnej rozbitego szkła, z odpaloną w tle składanką Best hits of Sanah, niż przy Sekiro.Nic nie stoi na przeszkodzie, by Sanah sobie odpalić w tle. Z węglem i szkłem za dużo zachodu. Tak szczerze pisząc to zacząłem już w sobotę, więc już kilkanaście godzin za mną. Póki co nie ma tragedii. Niektóre fragmenty lokacji nieco mnie irytowały, ale bossowie jeszcze bez frustracji. Co nie znaczy, że było łatwo i za pierwszym podejściem. Bo nie było. Ale nie miałem też momentu rezygnacji czy zwątpienia. Wszytko to dopiero przede mną!
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Za pierwszym razem najbardziej mi się podobała walka z Genichiro w czasie burzy, kozacka walka.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. A tam gadacie, momenty skradania się między (sub)bossami w Ashina Castle z tym ambientem w tle i padającym śniegiem spokojnie można podpiąć pod "relaksujące". A że to jakieś 5% ogólnego doświadczenia z gry, to inna sprawa xD
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. W dniu 20.01.2026 o 12:52, MEVEK napisał(a):Ping na scianie W oryginale PENG służył do glitcha z duplikowaniem, żeby sobie gotówki nabić - kuźwa, nie zliczę ile czasu spędziłem, nosząc tę śmieszną statuetkę