Bzduras 12 325 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Dawaj, zakładaj. Tylko weź pozew sam napisz, nie spisuj od kolegi. 1 5 Odnośnik do komentarza
Mr. Shiva 58 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Teraz, Bzduras napisał: Dawaj, zakładaj. Tylko weź pozew sam napisz, nie spisuj od kolegi. Mam jedną eks z dobrej kancelarii, a tobie za chwilę bardzo zmaleje sisiorek, o ile coś tam jest. 1 Odnośnik do komentarza
kudlaty88 480 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Teraz, Mr. Shiva napisał: Za chwilę zje...e będziesz miał sprawę, bo nawet komedianci przeprosili z rzekomym plagiatem. Masz choć trzy stówki na adwokata? Weź nie strasz sądami takie sprawy to na zlocie sie załatwia jak facet a nie jak pisda w rurkach na żelu ulizana. Masz ty jeszcze jaja czy ci z żalu do dupy wskoczyły jak z gazetki cie wywalili. Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 1 minutę temu, Mr. Shiva napisał: Mam jedną eks z dobrej kancelarii, a tobie za chwilę bardzo zmaleje sisiorek, o ile coś tam jest. Hehe, jak zobaczy, że "ruchałeś laski" to ci nie pomoże. Jakby co to dostarcz pod mój adres na PW na forumku xD Ja pierdolę, skąd się takie ludzie biorą Odnośnik do komentarza
Mr. Shiva 58 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 (edytowane) 5 minut temu, kudlaty88 napisał: Weź nie strasz sądami takie sprawy to na zlocie sie załatwia jak facet a nie jak pisda w rurkach na żelu ulizana. Masz ty jeszcze jaja czy ci z żalu do dupy wskoczyły jak z gazetki cie wywalili. Z takimi jak ty załatwia się prawnie, bo szczeniackie gierki są dla szczeniaków. Przywalą ci coś bez okien to zrozumiesz, że nie jesteś anonimowy. Edytowane 12 Stycznia 2022 przez Mr. Shiva Odnośnik do komentarza
kudlaty88 480 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Teraz, Mr. Shiva napisał: Z taimi jak ty załatwia się prawnie, bo szczeniackie gierki są dla szczeniaków. Przywalą ci coś bez okien to zrozumiesz, że nie jesteś anonimowy. Ty to rób od razu pozew zbiorowy szybciej będzie cały forumek pozwać a nie na sztuki się bawić. Cytat Wysoki sondzie proszę przyjechać na forum o grach bo sie naśmiewają ze mnie. Shiva 2022 koloryzowane. Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 334 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 To uczucie kiedy wchodzisz na forumek poczytać o serialach a przypadkiem trafiasz na najlepszą turecką telenowelę z autystycznymi dziećmi w roli głównej 4 Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Najpierw wezwanie przedsądowe do przeprosin na bilbordzie w centrum Warszawy, o wymiarach minimalnych 1200 × 300 cm, w razie nie spełnienia żądań pozew sądowy przygotowany przez moją wymyśloną eks dziewczynę - Panią mecenas. Odnośnik do komentarza
Mr. Shiva 58 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 (edytowane) 2 minuty temu, kudlaty88 napisał: Ty to rób od razu pozew zbiorowy szybciej będzie cały forumek pozwać a nie na sztuki się bawić. Shiva 2022 koloryzowane. To się zdziwisz, ile masz na prawnika, 2zł od mamy? kancel-adwokacka.pl dzbanie. 1 minutę temu, Mr. Shiva napisał: kancel-adwokacka.pl dzbanie. Edytowane 12 Stycznia 2022 przez Mr. Shiva Odnośnik do komentarza
kudlaty88 480 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 (edytowane) 9 minut temu, Mr. Shiva napisał: To się zdziwisz, ile masz na prawnika, 2zł od mamy? Taki bogacz a dzieci z forum o grach chce pozywać beka jeszcze wezwij gamere niech nas pobije wcześniej. uuu kolego @Mr. Shiva ty mnie od dzbanów i analfabetów publicznie wyzywasz mam screeny idziesz za kraty albo polubownie to załatwimy dasz mi 10 milionów ojro w ramach ugody i zapominam o sprawie. Edytowane 12 Stycznia 2022 przez kudlaty88 Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 7 minut temu, Mr. Shiva napisał: kancel-adwokacka.pl dzbanie. Ta twoja ex to po lewej czy po prawej? https://kancel-adwokacka.pl/zespol/ Odnośnik do komentarza
Mr. Shiva 58 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 (edytowane) 3 minuty temu, kudlaty88 napisał: Taki bogacz a dzieci z forum o grach chce pozywać beka jeszcze wezwij gamere niech nas pobije wcześniej. Ciebie pajacu to bym pozwał za szkołę, którego wychowała podstawówka. Zaraz się zdziwisz, bo ci gówniarzu nie popuszczę. Mejm śmiesze jak worek kartofli i twoje IQ, a mam buty w tej liczbie. Edytowane 12 Stycznia 2022 przez Mr. Shiva Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Odpierdoliło jak Kolonko. Jeden mysli, ze jest prezydentem, a drugi milionerem. Tez siedzisz w schowku na miotły teraz? Odnośnik do komentarza
Mr. Shiva 58 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Teraz, 20inchDT napisał: Odpierdoliło jak Kolonko. Tez siedzisz w schowku na miotły teraz? Nie, z twoją starą. Marudzi, że wypluła coś takiego. Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 334 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Tak sobie właśnie kiedyś wyobrażałem Dzieci Neostrady 1 Odnośnik do komentarza
kudlaty88 480 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 (edytowane) 8 minut temu, Mr. Shiva napisał: Ciebie pajacu to bym pozwał za szkołę, którego wychowała podstawówka. Zaraz się zdziwisz, bo ci gówniarzu nie popuszczę. Tobie to się już porypało co do kogo piszesz ale dawaj trochę się pośmiejemy, albo jak pisałem odpuszczę ci że mnie obrażasz publicznie za 10milionów euro a kij za 5 milionów ze względu na dawne extrimowe czasy. 5 Banknotów po milionie wyślij na adres który ci podam na pw. Edytowane 12 Stycznia 2022 przez kudlaty88 Odnośnik do komentarza
Mr. Shiva 58 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 6 minut temu, kudlaty88 napisał: Tobie to się już porypało co do kogo piszesz ale dawaj trochę się pośmiejemy, albo jak pisałem odpuszczę ci że mnie obrażasz publicznie za 10milionów euro a kij za 5 milionów ze względu na dawne extrimowe czasy. 5 Banknotów po milionie wyślij na adres który ci podam na pw. Gdzie ci dziecko wysłać coś na obiad? Jakiś świr mi niby wysłał 30 zł za fenia i nie znalażłem w historii, ale pewnie nie kłamie. Prześlę ci ze trzy stówki. Kupisz coś w biedronce, mama się ucieszy. Odnośnik do komentarza
Pix 902 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 (edytowane) Shiva, utrzymujesz kontakt z kimś z dawnej ekipy? Myszaqiem? Kalim? Czy raczej drogi się rozeszły? I czy po założeniu tego tematu na forum ktoś się do Ciebie odzywał z PE? W stylu "Ej Shiva, odpuść te stare sprawy i nie pisz o tym więcej"? Edytowane 12 Stycznia 2022 przez Pix Odnośnik do komentarza
Mr. Shiva 58 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 (edytowane) W dniu 12.01.2022 o 19:39, Pix napisał: Shiva, utrzymujesz kontakt z kimś z dawnej ekipy? Myszaqiem? Kalim? Czy raczej drogi się rozeszły? I czy po założeniu tego tematu na forum ktoś się do Ciebie odzywał z PE? W stylu "Ej Shiva, odpuść te stare sprawy i nie pisz o tym więcej"? Edytowane 24 Stycznia 2022 przez Mr. Shiva Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 wspaniały temat, prawie jak forumek w swoim prajmie w latach 00-05 Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 128 userów to chyba dawno nie było. Także polecam temat pana sh. Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rudiok 3 334 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 10 minut temu, Mr. Shiva napisał: Mnie po prostu wkur... ludzie, którzy bronią butchera zarzucając mi plagiat. 11 Odnośnik do komentarza
janol 429 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Za chwilę zje...e będziesz miał sprawę, bo nawet komedianci przeprosili z rzekomym plagiatem. Masz choć trzy stówki na adwokata? 1 Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Albo jeszcze lepiej. Do szopki dla reportera. Dadzą jakiś super podkład disco polo, Kaszewiak wyjaśni Shive, ten się popłacze i rozda pieniądze a w nagrodę dostanie słoik śledzi. 3 Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Godzinę temu, Mr. Shiva napisał: Za chwilę zje...e będziesz miał sprawę, 4 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi