Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Jak któryś dotknie murzyna do czwartku to pożałujecie :[

• Odpowiedzi 25,3 tys.
  • Wyświetleń 1,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano
  • Autor

Fajnie, czwartek wieczorem pokaz gier na PS5, a następny dzień o 9:00 recenzje TLoU2. 

Opublikowano

Sony w tydzień pozbyło sie rasizmu i można już ogladać gierki. Liczę na oczoje.bną graficzkę!

Opublikowano
4 minuty temu, 20inchDT napisał:

Sony w tydzień pozbyło sie rasizmu i można już ogladać gierki.

Chodziło o uszanowanie pamięci Floyda.

Opublikowano

Może wyjdę na rasistę i typowego Polaka ale w piz dzie mam tych czarnych czy Amerykanów. Przez nich nie mogę zobaczyć ps5, przez nich moja żona nie kupi Huaweia (miała i chciała by znowu ale brak usług Googla), chińskie smartphony drożeją itd. (pipi) ane pępki świata, którzy myślą, że są najlepsi i najważniejsi. 

Przepraszam MODERACJE dostałem wylewu i mi się ulało. Mam nadzieję, że w czwartek pokażą w końcu coś więcej niż logo czy pokażą bardziej nexgenowe gry niż pokazało ost ms.

Opublikowano

@ Floyd  - Kolejny bandyta mimowolnym bohaterem.

Wracając do gierek. Mam nadzieję, że pokażą coś więcej niż Microsoft. GT7, Silent Hill i jestem kontent.

Edytowane przez da$io

Opublikowano
3 minuty temu, creatinfreak napisał:

Może wyjdę na rasistę i typowego Polaka ale w piz dzie mam tych czarnych czy Amerykanów. Przez nich nie mogę zobaczyć ps5,

No nie, nie mogłeś zobaczyć ps5 przez politykę pr-ową Sony. Taką podjęli decyzję.

4 minuty temu, da$io napisał:

@ Floyd  - Kolejny bandyta mimowolnym bohaterem.

Cóż, Chauvin też miał sporo za uszami, jeśli to Cię interesuje.

Opublikowano
Teraz, aph napisał:

No nie, nie mogłeś zobaczyć ps5 przez politykę pr-ową Sony. Taką podjęli decyzję.

Dobrze, taką decyzję podjęli krawacierze Sony. Ale dlaczego? Bo policjant zabił murzyna, a ludzie zrobili wielkie halo? Codziennie duża liczba murzynów ginie w Afryce z głodu i co? Nic nawet o tym nie słyszysz a przecież blacklivematter.

Opublikowano
5 minut temu, aph napisał:

Cóż, Chauvin też miał sporo za uszami, jeśli to Cię interesuje.

Im jestem starszy to ta cala HAmeryka interesuje mnie coraz mniej. Teraz skupmy się na PS5 i liczmy, że w Sony nie stracili reszty growego sznytu.

Opublikowano

A co takiego Sony zrobiło? Nic. Jedynie gadka na GDC o SSD. 

Wiele osob xd skonczcie żyć w tej bąbelce. 

Opublikowano

Oficjalnie w czwartek o 22

Now that the event is confirmed for June 11, I wanted to add that this pre-taped program will be broadcast at 1080p and 30 frames per second. This eased the show’s production process during a time when many of our team and developers are working from home. The games you’ll see on Thursday will look even better when you play them on PS5 with a 4K TV, as you’d expect. 

It’s also best if you watch while wearing headphones, if you can — there’s some cool audio work in the show, and it might be harder to appreciate if it’s pumped through your phone or laptop speakers.

https://blog.playstation.com/2020/06/08/updated-time-this-thursday-see-the-future-of-gaming-on-ps5/

Opublikowano

No jestem ciekaw, pokaz UE5 zrobił mi hype, teraz pora na rzeczywistość.

Opublikowano

Pokaz potęgi nowej generacji na transmisji 1080p 30fps. :facepalm: Geniusze. Dobrze, że napisali info o tym, iż będzie się to lepiej prezentowało na PS5 i telewizorze 4K.

Edytowane przez Shankor

Opublikowano
45 minut temu, creatinfreak napisał:

Dobrze, taką decyzję podjęli krawacierze Sony. Ale dlaczego? Bo policjant zabił murzyna, a ludzie zrobili wielkie halo? 

Już to tłumaczyłem- PR. A prościej- hajs.

Po kiego grzyba CDP z Polski, gdzie mniejszości poza gastarbeiterami z Ukrainy praktycznie nie ma, ani żadnego ze zjawisk z USA, też poparło blm?

47 minut temu, da$io napisał:

Im jestem starszy to ta cala HAmeryka interesuje mnie coraz mniej. 

Kawa na ławę - dla nas to problem akademicki. To nas nie dotyczy.

Jasne, niektórzy mogą się czuć poszkodowani, bo co to nas obchodzi, a czekamy. I jeszcze pchają agende. No sorry, dopóty Polski rynek konsol nie będzie znaczący, to se możemy kiwac palcem w bucie.

Kupujcie konsole i gry, to wtedy będą musieli się liczyć. 

Opublikowano

38 milionowy kraj raczej nigdy nie bedzie tak samo znaczacym rynkiem jak 330 milionowy kraj

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Nie, ale sytuacja że w Polsce sprzedaje się dziesiatki mniej konsol na mln mieszkancow, niż w Niemczech, jest jasna.

Opublikowano
2 godziny temu, Shankor napisał:

Pokaz potęgi nowej generacji na transmisji 1080p 30fps. :facepalm: Geniusze. Dobrze, że napisali info o tym, iż będzie się to lepiej prezentowało na PS5 i telewizorze 4K.

Pewnie boją się wypady z przeciążeniami i zawiechą streamu. Chcą dotrzeć do dużego grona, jednakże mam nadzieję że po konferencji dadzą możliwość odpalenia materiału w lepszej jakości.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

xwjQ2wq.gif

Opublikowano
2 godziny temu, Welna napisał:

38 milionowy kraj raczej nigdy nie bedzie tak samo znaczacym rynkiem jak 330 milionowy kraj

Chyba, że sprzedadzą tu 8-10 milionów konsol to wtedy zauważą. Jednakże mało prawdopodobne, chyba że piraty by chodziły to moment by się rzucili, tyle że nie o to tu chodzi, by była powtórka z PS2. Szkoda że wciąż tyle ludzi w Polsce kombinuję jakby tu mieć coś za free psując rynek.

Opublikowano
56 minut temu, czarek250885 napisał:

Pewnie boją się wypady z przeciążeniami i zawiechą streamu. Chcą dotrzeć do dużego grona, jednakże mam nadzieję że po konferencji dadzą możliwość odpalenia materiału w lepszej jakości.

Podali już info, że na yt będzie wrzucony film w 4K.