Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Mnie sony tez zaczyna drażnić. Jak mogą pobierać drugi raz opłatę za gre która juz kupiłem w 2024 roku. Nagle zniknęła mi z biblioteki ? Dobrze ze mam numer i datę transakcji. Czekam na czacie shotgun odstrzelę każdego tam dzisiaj gsr

• Odpowiedzi 26,6 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

A nie napisałeś, że kupiłeś na innym koncie niż wcześniej? Wiec nikt cię dwa razy nie skasował.

O tu

12 godzin temu, MEVEK napisał(a):

(zamiast placic u siebie kupilem u syna a u siebie nie usunalem z koszyka i teraz policzylo mi za dwa produkty)

Opublikowano
1 minutę temu, Square napisał(a):

A nie napisałeś, że kupiłeś na innym koncie niż wcześniej?

Zgadza sie hi Okazało sie ze w koszyku byla jeszcze inna produkcja. Kwota była za wysoka. Mowa o " Deliver as Mars". Cuphead bylo z konta syna + dlc. Na wszystko sa rachunki na szczęście. Powinno pójść gładko.

I apologize for the confusion. While it is currently 8 AM, our agents may still be unavailable at this moment. They will be back online shortly. If you have any questions or need assistance in the meantime, please feel free to ask!

Opublikowano

No, ale jak kupiłeś na inne konto, to co ich to interesuje. Skąd mają wiedzieć, że to drugie też jest "twoje". Inne konto=inny użytkownik kupił grę, więc wszystko jest w porządku.notsure

Opublikowano

Sony i ich assystenci:

We in fact can see that you bought the games in 20/04/2026 20:41:28 BST, and your last play date is 19/04/2026 21:13:13 BST. It is visible that you played After buying it.

rofl

Reedycja..

You are eligible for a refund for both games. The refund has already been processed successfully. The funds will return to your original payment method within up to 10 days, or immediately if the purchase was made using your PlayStation Wallet.

Udało sie drinks

19 minut temu, Luqat napisał(a):

No, ale jak kupiłeś na inne konto, to co ich to interesuje. Skąd mają wiedzieć, że to drugie też jest "twoje". Inne konto=inny użytkownik kupił grę, więc wszystko jest w porządku.notsure

Dlatego refund mi nie przeszedl z automatu gdyz gra byla na dysku. O tym nie pomysleli co ?

Opublikowano
7 godzin temu, drozdu7 napisał(a):

Jedynym zmartwieniem, ale to całej trójcy jest fakt że już w 2028 przychód z rynku PC ma być większy od wszystkich konsol razem wziętych

PCty zawsze były i będą, tu się nic nie zmieni. Smartfonoza większym jest zmartwieniem już, stąd moda na handheldy. MS w kolejnej generacji polegnie na rywalizacji ze Steam i rynek się ustabilizuje.

Wreszcie.

Opublikowano
8 minut temu, aph napisał(a):

MS w kolejnej generacji polegnie na rywalizacji ze Steam i rynek się ustabilizuje.

W sensie że trylionowa korporacja upadnie? O tym mówisz? Czy że Steam Os wyprze Windowsy wszędzie

Edytowane przez drozdu7

Opublikowano

jak coś to steam działa na windowsie, steam os wypierający windowsy to tylko copium stim deckowców