Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
9 minut temu, Ukukuki napisał(a):

Niesamowite jakie deklaracje niektórzy tutaj czynią. Wyjdzie ich ulubione sony teamplate w otwartym świecie i pierwsi wypną pupę w stronę PS6 z wystającą kartą płatniczą. Tylko garstka faktycznie się przesiądzie na inne platformy. Pomijam kolekcjonerów ale to chore ludzie.

Sony za rok zapowie handhelda gdzie wszystkie zakupione cyfrowe gierki z PS Store będą na nim śmigać to wszyscy będą szczęśliwi.

• Odpowiedzi 27,6 tys.
  • Wyświetleń 2,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano
2 minuty temu, Patapon napisał(a):

Sony za rok zapowie handhelda gdzie wszystkie zakupione cyfrowe gierki z PS Store będą na nim śmigać to wszyscy będą szczęśliwi.

Najbardziej szczęśliwi będę ci z kolekcją gier w pudełkach

Opublikowano
7 minut temu, devilbot napisał(a):

Najbardziej szczęśliwi będę ci z kolekcją gier w pudełkach

Cytując klasyka: konsole PS5 działają, kupionych gier na płytach nikt im nie zabierze i poza tym PS5 jest jedyną konsolą w którą można zagrać prawie we wszystkie główne części Final Fantasy oprócz znienawidzonej 13.

leo

Opublikowano

No ktos niedawno pisal, ze planuje kupic seta FF Remake kaz

Opublikowano

No zanim wyjdzie ten handheld to już ludzie będą oswojeni z cyfrową rzeczywistością.

A pamiętam jak jeszcze kilka miesięcy temu jeden użytkownik zastanawiał się jak będzie mógł odpalić swoją pudełkowa kolekcje na tym plotkowanym handheldzie i jak to Sony rozwiąże. No to teraz już chyba nie ma wątpliwości xd

Opublikowano

Czyli mając pokaźną kolekcję gier w cyfrze, mogę być wygranym w przyszłości kaz

Opublikowano

Ta przyszlosc siega jedynie do 01.2028.

Opublikowano
14 minut temu, Mejm napisał(a):

No ktos niedawno pisal, ze planuje kupic seta FF Remake kaz

Ja mam przeczucie, że Wolverine będzie ostatnią grą na płycie od Sony i inni od 2027 też zaczną wsadzać kartki do pudełek zamiast płyt.

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał(a):

Może cię to zszokuje ale na zmodowanych PS3 i Vita da się ściągać za free wszystko co jest na PSN pawel Na 3DS też coś takiego jest. Tylko nie wiem jak teraz z tym będzie skoro zamykają sklepik. Poza tym na necie też są gry wyciągnięte z PSN więc to żadna nowość. Tyle, że zanim złamią PS6 będziemy mieli 60 lat.

Trochę zszokowany jestem ;) od czasów X360/PS3 nie interesowałem się w ogóle przeróbkami konsol także nie miałem pojęcia, że są takie opcje.

Opublikowano
1 godzinę temu, Pix napisał(a):

To jest więcej niż pewne, że za rok w temacie "PS6 - preordery, premiera i ogólna szajba" zobaczymy wielu ludzi, którzy tu dzisiaj deklarują kończenie z graniem ;d

Nie mam zamiaru mówić za innych, ale jeżeli nie będzie możliwości kupowania gier na płytkach, to ja na 100% zlewam PS6 sikiem koszącym i idę w PC (lub w nowego Xboxa jeżeli Micro zaskoczy dalszym wsparciem fizyków). Jestem tego tak bardzo pewny że chętnie się o to założę o pieniądze. Możesz robić zrzut ekranu.

Opublikowano
4 godziny temu, Patapon napisał(a):

Olaboga łaskawe Sony pozwala kupić składankę prawie 20 letnich gier za 27zł.

images.jpeg

Chciałem się przypyerdolic ale to faktycznie już 20 lat od U1 notlikethis

Opublikowano
6 minut temu, Josh napisał(a):

Nie mam zamiaru mówić za innych, ale jeżeli nie będzie możliwości kupowania gier na płytkach, to ja na 100% zlewam PS6 sikiem koszącym i idę w PC (lub w nowego Xboxa jeżeli Micro zaskoczy dalszym wsparciem fizyków). Jestem tego tak bardzo pewny że chętnie się o to założę o pieniądze. Możesz robić zrzut ekranu.

Chujowy ten zakład, bo możesz powiedzieć jedno dla korzyści finansowych (brak możliwości weryfikacji) i grać dalej zaciskając zęby pawel